Поруке: 2,279
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
233
Где нам нестаде емпатија, саосећање и људскост у стравичној трагедији и патњи недужних људи, деце,родитеља.
Куку леле...
Поруке: 14,442
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,442
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,124
Теме: 234
Углед:
373
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Мислим да лице убице "Косте Кецмановића" никада нећемо видети.
Зашто??
Само удба зна.
Ко је заиста извршио терористички чин и побио децу у Рибникару ни то никада нећемо сазнати.
Зашто је и ко је напао најелитнију и "огледну" школу скроз урађену по америчком образованом систему у коју масовно финансирају амерички фондови и фондације и улажу милионе доларе јер одатле црпе будуће атеисте либералне и демократске "личности и лидере" где се и настава одржава на енглеском језику?
Зашто није нападнута школа у Овчи, Гроцкој, Калуђерици?
Исто ко што нећемо сазнати ко је побио децу у Панди на Косову, Ко је убио Цвијана, Оливера, Милија Ћућу коме се гроб ни дан данас не зна.
И да додамо.
У тој школи ради гомила психолога и то домаћих и страних. Сви картони деце психолошки профили су доступни америчкој амбасади која одатле креира будуће политичке лидере.
Свако дете из те школе има гомилу ванаставних озбиљних активности код озбиљних професора.
Сваку промену понашања детета они би приметили. Соцопатско поготово код деце то је најлакше "прочитати".
Психолози брзо примете промену у понашању детета. Дете не зна да крије емоције..
Шта ја мислим да се десило,?
Као што сам писао Рибникар финансира Америчка амбасада, амерички фондови и фондације које су ту школу устројили по америчком систему образовања зарад будућих политичких лидера Рибникар-Трећа/пета гимназија- Фон/филозофски/правни- влада- пензија.
У Владислав Рибникар нећете моћи да чујете гусле већ Њемачку и западну класичну музику итд ..
Тамо деца не уче о српској традицији, култути, вери, историји... Тамо се учи о либералним, атеистичким, демократским вредностима. Геј је кул, и тако то.
Паљење свећа на тротару уместо на 100 м од цркве, Још Патријарх пали свећу на асфалту. Кукууу
Е , сад
Ко је побио децу у Рибникару? Ми апсолутно 100% не верујемо да је убица дете од 13 година. Теорије нема.
Исто као што не верујемо да је Ђинђића убио Звездан Јовановић и земунски клан..
Убиство у Ринбникару у најелитнојој америчко-српској огледној основној школи су извеле америчке тајне службе. Да будемо јасни. У српском менталитету поготово не код деце не постоји могућност масовмог убиства.ѕПросто је не могуће, и да је званични убица био 100% соципата, просто је немогуће јер би неко приметио. Социопате углавном имају лак образац за читање профила. Дете је било функционално.
Америчке тајне службе су извршиле терористички чин у својој америчкој школи у Београду због тога што хоће Вучића да склоне.
Сећате ли се Ви старији шта је следило после убиства Ђинђића. Тако исто и сад.
Американци било где у свету када хоће да изврше државни удар они ударе изнутра јако. Да ли терористичким акцијама, да ли обојеним револуцијама, да ли убиством у школи, они ударају у стомак јако и болно.
Зато када је онај који јесте прави убица из Младеновца спомиње терористкчки акт..
Ово је потпис америчке тајне службе. Знали су сваки детаљ ове школе. Поготово ако се узме да су пропали бриселски преговори о Косову, и ако се узме да у понедељак крећу опозициони протести левичара и Бошка.
А то да је крив ријалити, старлете, маните се тога.
Укључите мало мозак. Немојте емотивно да реагујете. Гледајте ширу слику.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 06-05-2023, 09:46 AM од
Mekenzi.)
Углед:
373
(06-05-2023, 12:00 PM)Јеремија Пише: (06-05-2023, 08:34 AM)Mekenzi Пише: Мислим да лице убице "Косте Кецмановића" никада нећемо видети.
Зашто??
Само удба зна.
Ко је заиста извршио терористички чин и побио децу у Рибникару ни то никада нећемо сазнати.
Зашто је и ко је напао најелитнију и "огледну" школу скроз урађену по америчком образованом систему у коју масовно финансирају амерички фондови и фондације и улажу милионе доларе јер одатле црпе будуће атеисте либералне и демократске "личности и лидере" где се и настава одржава на енглеском језику?
Зашто није нападнута школа у Овчи, Гроцкој, Калуђерици?
Исто ко што нећемо сазнати ко је побио децу у Панди на Косову, Ко је убио Цвијана, Оливера, Милија Ћућу коме се гроб ни дан данас не зна.
И да додамо.
У тој школи ради гомила психолога и то домаћих и страних. Сви картони деце психолошки профили су доступни америчкој амбасади која одатле креира будуће политичке лидере.
Свако дете из те школе има гомилу ванаставних озбиљних активности код озбиљних професора.
Сваку промену понашања детета они би приметили. Соцопатско поготово код деце то је најлакше "прочитати".
Психолози брзо примете промену у понашању детета. Дете не зна да крије емоције..
Шта ја мислим да се десило,?
Као што сам писао Рибникар финансира Америчка амбасада, амерички фондови и фондације које су ту школу устројили по америчком систему образовања зарад будућих политичких лидера Рибникар-Трећа/пета гимназија- Фон/филозофски/правни- влада- пензија.
У Владислав Рибникар нећете моћи да чујете гусле већ Њемачку и западну класичну музику итд ..
Тамо деца не уче о српској традицији, култути, вери, историји... Тамо се учи о либералним, атеистичким, демократским вредностима. Геј је кул, и тако то.
Паљење свећа на тротару уместо на 100 м од цркве, Још Патријарх пали свећу на асфалту. Кукууу
Е , сад
Ко је побио децу у Рибникару? Ми апсолутно 100% не верујемо да је убица дете од 13 година. Теорије нема.
Исто као што не верујемо да је Ђинђића убио Звездан Јовановић и земунски клан..
Убиство у Ринбникару у најелитнојој америчко-српској огледној основној школи су извеле америчке тајне службе. Да будемо јасни. У српском менталитету поготово не код деце не постоји могућност масовмог убиства.ѕПросто је не могуће, и да је званични убица био 100% соципата, просто је немогуће јер би неко приметио. Социопате углавном имају лак образац за читање профила. Дете је било функционално.
Америчке тајне службе су извршиле терористички чин у својој америчкој школи у Београду због тога што хоће Вучића да склоне.
Сећате ли се Ви старији шта је следило после убиства Ђинђића. Тако исто и сад.
Американци било где у свету када хоће да изврше државни удар они ударе изнутра јако. Да ли терористичким акцијама, да ли обојеним револуцијама, да ли убиством у школи, они ударају у стомак јако и болно.
Зато када је онај који јесте прави убица из Младеновца спомиње терористкчки акт..
Ово је потпис америчке тајне службе. Знали су сваки детаљ ове школе. Поготово ако се узме да су пропали бриселски преговори о Косову, и ако се узме да у понедељак крећу опозициони протести левичара и Бошка.
А то да је крив ријалити, старлете, маните се тога.
Укључите мало мозак. Немојте емотивно да реагујете. Гледајте ширу слику.
Сагласан са тобом 100%. Него, што не туриш текст на ФБ?
Хвала
Не користимо друштвене мреже.
Само погледи ође и твитер и телеграм пратимо рат у Украјини.
И да додамо.
Деца у Србији када имају вршњачко насиље или како се то већ зове, у 99% случајева покушавају или извршавају
САМОУБИСТВА. Кика, Алекса и она девојчица скоро из Кикинде што је скочила кроз прозор..
Деца у СРБИЈИ не Врше МАСОВНА Убиства. Нису они за то, поготово не у елитној школи.
Немају тај "потпис".
Масовна убиства ко у Рибникару се врше искључиво и једино у Америци можда спорадиначно још негде, али ретко.
Свако убиство има "потпис". Ово је " потпис" америчких агентура.
И оног што изводе што су му јакну ставили преко главе 1.90 цм и број патика 45 оно није дете од 13 година.
.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 385
Теме: 2
Придружен: Nov 2022
Углед:
56
Мени стиже одговор Bandwidth Limit Exceeded
Поруке: 2,279
Теме: 22
Углед:
233
Не може нико да отвори. Сервер је на стенд бај-у.
Иначе, био сам на две сахране данас. Боље да нисам. Ево, не могу да се саберем већ 3 сата.
Људи моји, толико је било тужно, а опет некако свечано, достојанствено. Сви су тихо јецали, као само за себе. Нема наметљивог, нарикача и тако.
Током сахране, пуштени су бели балони, као симболика невиности и душе која путује у рај.
Дечица мала невина, анђелчићи златни.
Било је пар стотина људи, очигледно и доста света, који,исто као ја, нису познавали ниједно од страдале деце, а дошли су само из поштовања према жртвама.
Једино ми је безвезе што се нису досетили, кад већ град Београд плаћа, да се организује сахрана за сво деветоро, на истом месту, у исто време.
Овако се десило да су сахране биле у исто време на два различита гробља, па су деца из разреда морала да се опредељују на коју ће сахрану ићи.
Ићи ћу и у понедељак, два детета се сахрањују у 15 и у 16. Само не знам за још две девојчице када је и где. Зна ли неко?
Углед:
373
(06-05-2023, 06:29 PM)victoria Пише: Мени стиже одговор Bandwidth Limit Exceeded
Чекај да побришу америчке програме, донације, америчке невладине организације итд...
ПРОСВЕТАР.