17-08-2023, 10:13 AM
Таквим наступима, и таквим писањем, делујете као нека секта. Ви чак не можете да објасните шта хоћете, како и зашто, а камоли да добијете битан број следбеника.
(17-08-2023, 10:36 AM)Бенито Пише:Све сам рекао, читај сваки мој пост од почетка. Све је описано.(16-08-2023, 08:49 PM)Бенито Пише: Добро, Мекензи. Све Ти нама објасни шта не ваља у вези планинских река.Ево да поновим питање.
Ајде нам реци, ако имаш неко мишљење, шта треба учинити поводом тог питања?
(17-08-2023, 10:13 AM)Милослав Самарџић Пише: Таквим наступима, и таквим писањем, делујете као нека секта. Ви чак не можете да објасните шта хоћете, како и зашто, а камоли да добијете битан број следбеника.
(17-08-2023, 10:13 AM)Милослав Самарџић Пише: Таквим наступима, и таквим писањем, делујете као нека секта. Ви чак не можете да објасните шта хоћете, како и зашто, а камоли да добијете битан број следбеника.
(17-08-2023, 10:49 AM)Mekenzi Пише:Читао сам сваки. Да сам негде прочитао сувисло решење на питање шта би требало урадити, не би Те ни питао.(17-08-2023, 10:36 AM)Бенито Пише:Све сам рекао, читај сваки мој пост од почетка. Све је описано.(16-08-2023, 08:49 PM)Бенито Пише: Добро, Мекензи. Све Ти нама објасни шта не ваља у вези планинских река.Ево да поновим питање.
Ајде нам реци, ако имаш неко мишљење, шта треба учинити поводом тог питања?
(17-08-2023, 11:15 AM)Шумадинац Пише:(17-08-2023, 10:13 AM)Милослав Самарџић Пише: Таквим наступима, и таквим писањем, делујете као нека секта. Ви чак не можете да објасните шта хоћете, како и зашто, а камоли да добијете битан број следбеника.
Шта очекивати од човека који нон-стоп пише само против Бошка и Двери (какве год мане имали), поред свакодневних грешака власти и прозападне опозиције, и против СПЦ, Патријарха "Првослава" и уопште свештенства и архијереја (какве год мане имали) потпуно на исти начин као некада скојевци или Чанак данас? Још притом на исти начин нон-стоп подбада у вези финансија филма "Ђенерал". Зато су "зелени" сви од реда комунистичког духа и крви. Зелени патриотизам и еколошка свест припадају десници и монархистима одувек, па када је та тема мало замрла онда су се левичари свих земаља досетили да буду зелени, еда би што више људи придобили.
(18-08-2023, 04:07 PM)DIDzM Пише: Мислим да се овде мешају ствари.Тако је.
Сумњам да Милослав подржава све учињено на овакав начин, а са овима на власти све је наопако, већ просту потребу да нешто буде учињено.
Слично као када се људи буне што неко из забаченог села доведе девојку из Албаније. Из села где је све женско побегло главом без обзира и где честити људи самују ко у пустињи. Нека умру сами шта се њих тиче док србују из града.
Као што су најгласнији да се не промени ништа на планинама они што живе у граду, раде од куће преко интернета и баш воли понекад да се провоза до планине, узме оне смешне штапове за ходање а поред њега баба од сто година чува овце и све то прелази без модерне опреме.
Закључак, лепо је све то видети на слици али ставимо се у опанак тог сељака што изумире и онда рецимо шта треба урадити.
Како наћи баланс између нормалног живота и жеље остати на селу и инсистирања да се не промене ствари које доводе до изумирања села.
![[Слика: Screenshot-20230824-215223-781.png]](https://i.ibb.co/h8WzxbN/Screenshot-20230824-215223-781.png)
(24-08-2023, 10:15 PM)Mekenzi Пише: Ако Вам је неки инвеститор или (не) дај Боже држава Србија уплатила донацију за Филм па сте принуђени да их браните и то је океј..
.