Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

(08-02-2014, 12:40 PM)Bacvanin Пише:  Видим да и Трећа Србија Мирослава Паровића излази самостално на изборе. Чини ми се да ако догурају до 2% гласова треба да буду срећни, али занима ме мишљење форумаша о овој странци.

Ја имам лоше...
Конкретно Паровић ми је био симпатичан и било ми је жао што је напустио ДВЕРИ, али после кад гледам чини ми се да они нису ништа друго него интересна групација којој је само било стало да уђе у власт и да се ували у неку фотељу.
Пре неки дан гледам на сајту, ко су им функционери, њихове биографије и шта раде...
Пола их саветници у граду НС. Саветник, за енергетику, културу, итд, а опште је познато да је то саветничко место намењено за лезилебовиће који ништа не раде, али зато своје "савете" итекако наплате...
Одговори

(08-02-2014, 02:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Еве види се ође како РАДИКАЛИ ПОЗИВАЈУ НА УЈЕДИЊЕЊЕ СВИХ ПАТРИОТСКИХ СНАГА А ДВЕРИ ОДБИЈАЈУ!

Еве погледајте скачи одмах на 1:11:30...НЕМАЊА ШАРОВИЋ ПОЗИВА У ПАТРИОТСКИ БЛОК А ГЛИШИЋУ СМЕТА ЧАК И МИРКО ЈОВИЋ:


И уопште...овај Глишић из ДВЕРИ кука туна са неким плачним гласом...ка'е „није Мирко Јовић довољно озбиљан политичар”, куку нами и леле!


Немања Шаровић је спомињао Мирка Јовића у негативном контексту.

http://youtu.be/dMT6GdpXF_Y?t=1h22m10s
Одговори

(08-02-2014, 03:13 PM)Bacvanin Пише:  Немања Шаровић је спомињао Мирка Јовића у негативном контексту.

Добро, добро, само проверавамо дал'се спава на часу!Smile

(08-02-2014, 02:36 PM)Громовник Пише:  
(08-02-2014, 02:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ЧЕКАМО ДАКЛЕ ПОЈАВУ 300 ХРАБРИХ И...НАСИЛНУ ПРОМЕНУ ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА!

Како, голоруки? Blush

Лошем к.... и длака смета!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-02-2014, 04:11 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-02-2014, 02:36 PM)Громовник Пише:  
(08-02-2014, 02:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ЧЕКАМО ДАКЛЕ ПОЈАВУ 300 ХРАБРИХ И...НАСИЛНУ ПРОМЕНУ ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА!

Како, голоруки? Blush

Лошем к.... и длака смета!

Значи тактика је следећа - овде 300 голоруких, одрпаних и гладних али ХРАБРИХ насилно смењује власт (не знам само како, у Сирији ни десетине хиљада наоружаних и обучених нису то успели), и наравно, пошто би голоруки јуришали на полицијске хеликоптере, борбена возила итд. сви до једног гину, а онда ви из Канаде долазите навлас'.

Тактика - одличан 5, не би' ја ту ништа мењ'о! Креза

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(08-02-2014, 04:30 PM)Громовник Пише:  Значи тактика је следећа - овде 300 голоруких, одрпаних и гладних али ХРАБРИХ насилно смењује власт (не знам само како, у Сирији ни десетине хиљада наоружаних и обучених нису то успели), и наравно, пошто би голоруки јуришали на полицијске хеликоптере, борбена возила итд. сви до једног гину, а онда ви из Канаде долазите навлас'. Тактика - одличан 5, не би' ја ту ништа мењ'о! Креза

Прво, под 300 храбрих се подразумева ВОЈНИ ДРЖАВНИ УДАР-ПУЧ, где би 300 високо обучених специјалаца по'апсила у току неколико сати сву багру на спавању!

Међутим!

ПРЕТХОДНО мора да постоји договор са сличном војно-политичком врхушком у Русији ОД КОЈЕ БИ ВЛАДА СРБСКОГ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА СИМУЛТАНО ЗАТРАЖИЛА ЗАШТИТУ И РАСПОРЕД РУСКИХ СНАГА СВУДА ПО СРБИЈИ!

Ток даљих догађаја паметном не треба да се црта, високо технолошка војна опрема стиже у деловима, руске војне базе се формирају убрзано, истовремено се прокламује мир, рад и ред и мирољубива сарадња са свима, бла, бла, трућ, трућ...

Питање свих питања јесте:

ДА ЛИ БИ ЗБОГ ОВОГА ЧЕМЕРИКА БИЛА СПРЕМНА ДА ЗАРАТИ?!

Па наравно да не би!

Шта је онда туна спорно?

А што се тиче про-западно орјентисане пучине:

ПУЧИНА ЈЕ СТОКА ЈЕДНА ГРРРРДНА, ДОБРЕ ДУШЕ КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!

Кад почну да се добијају послови и послићи у војно-индустријском сектору сви ће да аплаудирају и тражиће још!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

А ко је то тебе слагао да је војно-политичка врхушка у Русији уопште заинтересована за било какав договор са нама?

Док се Русија својим присуством поново не појави у Румунији и Бугарској, односно док нема копненог мостобрана који би нас спајао, тешко да ће моћи ишта да помогну Србији. То Руси врло добро знају, зато се и не интересују претерано за нас.

То прво, а друго и кад би се хипотетички такав један догађај заиста и одиграо, с обзиром у каквом се стању налазимо, било би нам потребно најмање наредних 50-100 година да се економски и индустријски опоравимо и доведемо у неки нормалан ниво, да би били од било какве користи Русији! Ако мислиш да данас наших 30 000 пешадинаца њима нешто значи, одсечених тотално од њих и окружени чланицама НАТО, онда си врло нереалан. Шта кажеш, "високо технолошка војна опрема стиже у деловима", ма како да неће, Руси ће то да поклањају за џабе нама, а НАТО ће само да пропушта кроз Мађарску и Румунију, просто ће једва да чекају да Руси наоружају Србе, ништа им неће бити милије од тога. Немају уопште потребу Амери да зарате са било киме. Само кажу, окрећи камион и назад. Исто ко што су им рекли и кад су кренули са хуманитарном помоћи на Косово. Пусти снови.

Треће, ко мислиш да обучава тих "300 специјалаца", где да их обучава и чиме да их опреми? Ти мислиш да је то бесплатно, тек тако, пућ, ето 300 специјалаца спремних да оборе власт?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Опасно сам замрзао овог Вучића. Да ће Бог господ да се Војо врати, ако ни због чег другог да се састане са овим у неком дуелу, видећете како му неће бити добро

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(08-02-2014, 05:28 PM)Громовник Пише:  А ко је то тебе слагао да је војно-политичка врхушка у Русији уопште заинтересована за било какав договор са нама?

Па то је питање свих питања! Ну ми претпостављамо да, ако су "заинтересовани" за продор ка Средоземљу, а "заинтересовани" су јер ево, изнајмише аеродром и базу на Кипру, онда су сигурно "заинтересовани" и за нас, шаку сиромаха!

(08-02-2014, 05:28 PM)Громовник Пише:  Док се Русија својим присуством поново не појави у Румунији и Бугарској, односно док нема копненог мостобрана који би нас спајао, тешко да ће моћи ишта да помогну Србији. То Руси врло добро знају, зато се и не интересују претерано за нас.

Тја...то је размишљање из 19-ог века, мис'им рововски рат, снабдевање, Мажино линија....Па како држе Калињинград и Јерменију у којој тоже имају војне базе? Којешта, ово и не заслужује озбиљан одговор од геополитичара нашег формата.Smile

(08-02-2014, 05:28 PM)Громовник Пише:  То прво, а друго и кад би се хипотетички такав један догађај заиста и одиграо, с обзиром у каквом се стању налазимо, било би нам потребно најмање наредних 50-100 година да се економски и индустријски опоравимо и доведемо у неки нормалан ниво, да би били од било какве користи Русији!

Којешта, ми смо већ сад "од користи Русији" само својим положајем на геополитичкој сцени чак и оваки каки смо! Војно-Крајишко (козачко) Краљевство Србско би било засновано на војној доктрини, значи мање кукања а више рада и организације!

Ако се из тога угла баци поглед на нас, имамо туна много чему да се врло реално надамо, као рецимо:

1.Војно-крајишка пољопривредна газдинства уз границе којима би извоз пољопривредних производа био загарантован.

2.Опоравак војно-технолошког комплекса, имамо ми туна још што-шта да понудимо, да не гњавимо сад.

3.Енергетски комплекс, исто као и горе, погледај то мало боље код Драгаша.

4.Произвоидња здраве хране за слободно тржиште (ван Војно-кајишких пољопривредних газдинстава), и то види код Драгаша, тржиште за ово је такорећи 99% унапред гарантовано!

(08-02-2014, 05:28 PM)Громовник Пише:  Ако мислиш да данас наших 30 000 пешадинаца њима нешто значи, одсечених тотално од њих и окружени чланицама НАТО, онда си врло нереалан.

Ма какви бре пешадинци, иди бегај, добро ниси рекао коњаници са сабљама!SmileSmileSmile

(08-02-2014, 05:28 PM)Громовник Пише:  Шта кажеш, "високо технолошка војна опрема стиже у деловима", ма како да неће, Руси ће то да поклањају за џабе нама, а НАТО ће само да пропушта кроз Мађарску и Румунију, просто ће једва да чекају да Руси наоружају Србе, ништа им неће бити милије од тога.

Руси ће ући не да би "наоружали Србе" нити да било шта "поклањају" него на позив Србске Владе Националног Спаса и васпостављања Војних База са мешовитом посадом и...готово! И ништа нема потребе да се довози камионима, еј...још од упада СССР-а у Чехословачку А НА ПОЗИВ НОВОФОРМИРАНЕ ЧЕШКЕ "ВЛАДЕ"...еј бре...оклен се ти јављаш из ког времеплова?!

(08-02-2014, 05:28 PM)Громовник Пише:  Немају уопште потребу Амери да зарате са било киме. Само кажу, окрећи камион и назад. Исто ко што су им рекли и кад су кренули са хуманитарном помоћи на Косово. Пусти снови.

Ја...баш као што су рекли "окрећи бродове у Сирији", а?

(08-02-2014, 05:28 PM)Громовник Пише:  Треће, ко мислиш да обучава тих "300 специјалаца", где да их обучава и чиме да их опреми? Ти мислиш да је то бесплатно, тек тако, пућ, ето 300 специјалаца спремних да оборе власт?

Па ако немамо 300 већ тренираних и обучених за упад ноћу у стан код Томе-Гробара, Дебелоуснатог и Прасета, онда боље да се сви кољективно самоубијемо!

Тртљаш којешта тек ината ради!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-02-2014, 07:15 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Тја...то је размишљање из 19-ог века, мис'им рововски рат, снабдевање, Мажино линија....Па како држе Калињинград и Јерменију у којој тоже имају војне базе? Којешта, ово и не заслужује озбиљан одговор од геополитичара нашег формата.Smile


Руси нису ни напуштали Каљининград од распада СССР-а јер татериторија припада Русији, a Јерменија је део Заједнице Независних Држава.

Цитат:Ма какви бре пешадинци, иди бегај, добро ниси рекао коњаници са сабљама!SmileSmileSmile


А како мислиш да нам Руси испоруче С-300 или било какво друго веће наоружање преко држава које контролише НАТО? 5+5


Цитат:Руси ће ући не да би "наоружали Србе" нити да било шта "поклањају" него на позив Србске Владе Националног Спаса и васпостављања Војних База са мешовитом посадом и...готово! И ништа нема потребе да се довози камионима, еј...још од упада СССР-а у Чехословачку А НА ПОЗИВ НОВОФОРМИРАНЕ ЧЕШКЕ "ВЛАДЕ"...еј бре...оклен се ти јављаш из ког времеплова?!


После бомбардовања 1999. су Руси хтели да авионима пошаљу своје падобранце на аеродром у Притшину, али нису могли јер им ни једна нама суседна земља није дозволила прелет, па су морали да шаљу војнике из састава ИФОР-а у Босни, а у то време Румунија и Бугарска још нису биле ни чланице НАТО-а (једино је Мађарска била у НАТО-у).
Одговори

(08-02-2014, 07:33 PM)Bacvanin Пише:  А како мислиш да нам Руси испоруче С-300 или било какво друго веће наоружање преко држава које контролише НАТО?

Себи убраду: Тја...и ја сам луд што шахиста нашег формата игра симултанке ође с'пацерима:

https://www.google.ca/#q=rusija+humanitarna+pomoc+nis


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-02-2014, 08:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-02-2014, 07:33 PM)Bacvanin Пише:  А како мислиш да нам Руси испоруче С-300 или било какво друго веће наоружање преко држава које контролише НАТО?

Себи убраду: Тја...и ја сам луд што шахиста нашег формата игра симултанке ође с'пацерима:

https://www.google.ca/#q=rusija+humanitarna+pomoc+nisИ шта ако је дошла руска хуманитарна помоћ до Ниша? Јел ти мислиш да би НАТО дозволио да Руси прошверцују наоружање кроз Румунију или Бугарску до Србије? Мало морген. Смарање бре
Одговори

(08-02-2014, 08:50 PM)Bacvanin Пише:  И шта ако је дошла руска хуманитарна помоћ до Ниша? Јел ти мислиш да би НАТО дозволио да Руси прошвервују наоружање кроз Румунију или Бугарску до Србије? Мало морген. Смарање бре

Немо'теби много да бучи глава око тога дал'ће НАТО да дозволи!

Ако до тога дође, а у надежди смо да ће доћи, биће то случај УЛАСКА РУСКИХ ОРУЖАНИХ СНАГА НА ТЕРИТОРИЈУ ЗЕМЉЕ КОЈА ЗВАНИЧНО ТРАЖИ ВОЈНУ ПОМОЋ ОД РУСИЈЕ!!!

Не заборавимо да Чемерика то исто ради у Афганистану и још приде користи руску државну територију!

Због мирног уласка Руса у Србију, А НА ПОЗИВ СРБСКЕ ВЛАДЕ НАРОДНОГ СПАСА, Чемерика сигурно неће започети Трећи Светски Рат, то мож'ође да дамо написмено!

Међутим!

Друго је питање да ли данашња Ново-Србија уопште жели више ЖИВОТ од НЕМИНОВНЕ СМРТИ, то јест да ли данашња Ново-Србија уопште ЗАСЛУЖУЈЕ да Руска Војска уђе и...ОСТАНЕ ?!!!

Кол'ко ми видимо данашња Ново-Србија УОПШТЕ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ДА У ЊОЈ ПОСТОЈЕ ДВЕРИ, нити пак у већини, част ретким изузецима, заслужује и своје Свете Претке !

Сетимо се стихова:

СВИ МИ ДУГУЈЕМО СЕБЕ НЕКОЈ ДЕЦИ,
БУДИМО ПОТОМЦИ ДА БИ БИЛИ ПРЕЦИ!


Тако је говорио покојни Брана (из бољи'дана).

Наш закључак:

ДАНАШЊИ НОВО-СРБИ

Н И С У

ПОТОМЦИ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Знам ја врло добро да су на изборима имали често највише гласова, али ајде ми молим те наведи какве резултате је то имала СРС и СНС док вам је још била драга. Дакле резултате!>>>>>>>>?


Мени СНС није била драга ниједне секунде у животу, а СРС није могла да постигне резултате јер никада није била на власти, осим од 1997-2000. када је била мањински партнер и када је увек била надглашавана и када је у влади била само из разлога да ДОС не дође на власт. Помагала је добровољцима и хуманитарном помоћи све српске земље, и Шешељ је једини политичар из Србије који је све те земље обишао, за једну опозициону партију, доста.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(08-02-2014, 09:55 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ...

5+5

Kажеш да Америка не би ризиковала Трећи Светски рат, као да је Косово под руском и српском контролом, а не обрнуто. Боље постави себи питање да ли би Русија ризиковала светски рат због Косова.


Цитат:http://www.pressonline.rs/svet/globus/30...-rusa.html

27. 02. 2008.
OBAMA: BRANIO BIH KOSOVO OD RUSA!

Hilari Klinton i Barak Obama na završnoj TV debati međusobno se raspravljali oko zdravstva, Iraka, spoljne politike i - Kosova!


SAD su priznale Kosovo kao nezavisnu državu, zajedno s Velikom Britanijom i drugim zemljama iz regije, što nosi određene obaveze da ono ne bude izloženo invaziji - rekao je Barak Obama u završnoj TV debati, u kojoj je učestvovao zajedno sa protivkandidatom za demokratsku predsedničku nominaciju Hilari Klinton.

Obama je na pitanje šta bi učinio ako budući predsednik Rusije Dmitrij Medvedev odluči da s vojskom pomogne Srbiji da vrati Kosovo odgovorio da bi to bilo „neprihvatljivo", ali da SAD ne bi trebalo same da rešavaju taj problem jer je i međunarodna zajednica priznala Kosovo, i da bi to pitanje SAD rešavale zajedno s Evropskom unijom i NATO-om.

U debati koja je održana prekjuče uoči predizbora u Teksasu i Ohaju, kandidati su se međusobno teško optuživali i izvređali. Hilari je u 90-minutnoj raspravi nastojala da se predstavi kao borac (tu je reč ponovila pet-šest puta), a Obama se trudio da deluje predsednički, mirno odgovarajući na napade i provokativna pitanja voditelja. Hilari su kao hleb nasušni potrebne nadmoćne pobede u Ohaju i Teksasu da bi ostala u trci za predsedničku nominaciju, za šta ima slabe izglede.

Na pitanje da li bi odmah povukli američku vojsku iz Iraka ako to zatraži vlada u Bagdadu, oba kandidata odgovorila su potvrdno. Kada ih je voditelj pitao da li bi vratili američku vojsku ako Irak postane utočište Al Kaide, Klintonova je to ocenila previše hipotetičkim, dok je Obama rekao da bi štitio interese SAD.

Raspravljalo se o negativnoj kampanji, reformi zdravstva, slobodnoj trgovini, ratu u Iraku i spoljnoj politici, a politički analitičari ocenili su da ni Hilari ni Obama nisu ostvarili odlučujuću prednost i da rasprava neće bitnije uticati na predizbore.

Obama je, između ostalog, morao da odgovara na pitanje o podršci koju mu je dao sporni vođa Nacije islama Luis Farkan, poznat po antisemitizmu, rekavši da tu podršku „otkazuje". Hilari nije odgovorila zašto ona i suprug Bil ne žele da objave podatke o povraćaju poreza za prošlu godinu, rekavši da će to učiniti ako dobije nominaciju, a možda i ranije.


Irak - koska u grlu

U raspravi o ratu u Iraku Obama je rekao da je to „najkrupnija strateška nepromišljenost u istoriji SAD", kojoj se on od početka protivio, dok je Klintonova u Senatu 2002. glasala za rat. Odgovarajući na pitanje voditelja koji bi svoj potez promenila, Klintonova je prvi put od početka kampanje direktno priznala da bi promenila svoje glasanje za rat u Iraku.

Izvor: (Ag.)
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним