(10-02-2014, 10:30 AM)Громовник Пише: А Сирији су имали своју базу, као и приступ преко мора за достављање оружја/помоћи. Како нама да приђу да би нам уопште помогли?
Па ово је разговор глувих!
МИ ОД ПОЧЕТКА НЕ ГОВОРИМО О НЕКАКВОЈ „ПОМОЋИ” ИЛИ ДОТУРАЊУ РУСКОГ ОРУЖИЈА НАМИ!
МИ ГОВОРИМО О РЕДОСЛЕДУ КОЈИ ИДЕ ОВАКО:
1. Катастрофа на последњим изборима уколико
ПАТРИОТСКИ БЛОК (Кога још увек нема и кога
БЛОКИРАЈУ изнутра цепајући патриотско гласачко тело на радикалску, дверјанску и ДСС вашку)
2. Нереди који се преливају из Балилука избосне са претњом грађанског рата.
3. Државни удар-
ПУЧ од стране 300 храбрих и васпостављање
ВЛАДЕ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА.
3. Званични позив те Владе Руској Федерацији да
У ПУНОМ ВОЈНОМ САСТАВУ умаршира у Србију (што се у деловима догађа и пре званичног позива).
4. Проглашење Војно-Крајишког Краљевства Сербског и...
ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ ИСТОГ СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ.
5. Даљи распоред руских војних база диљем Србије у
МЕШОВИТОМ саставу (Нема говора о „давању” најсавршенијих оружија још увек нестабилној Србији).
6. И так даљше...Наравно ође још увек нема никаквих претњи „инвазије” ка поробљеним деловима Србства, ради се о
СПАСАВАЊУ СРБСКЕ МАТИЦЕ ОД САМОУРУШАВАЊА!
7. Црњегора поносито стење (од глагола „стењати”) сама од себе пада. За необавештене тамо је русофилство традиционално снажније него у Северној Србији без обзира на све напоре про-западне пете колоне!
Питање паметњаковићима:
ДА ЛИ ЋЕ ЗБОГ ОВОГА НАТО ДА УЛЕТИ У ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ?!
Међутим!
Оно што ми предлажемо јесте
ДРЖАВНИ УДАР И НАСИЛНА ПРОМЕНА ВЛАСТИ ОДМАХ, САДА, ТУ, у тачки 1. јер „свака вашка обашка” кољективно уопште не схвата ситуацију!
Ево рецимо овај Глишић из ДВЕРИ плачним гласом кука о поделама све множећи дељењем...шта'ш рачун без крчамара што'но кажу:
Паметном исувише, да цртамо немамо намеру!