Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Gospodine Samardzicu, da li znate sta se desilo sa komandantom Radomirom Neskovicem posle rata, neki kazu da je ubijen neki da je prebegao u Kanadu. Znate li vi nesto o tome
Одговори

(23-02-2020, 03:16 PM)Dragoje Пише:  Gospodine Samardzicu, da li znate sta se desilo sa komandantom Radomirom Neskovicem posle rata, neki kazu da je ubijen neki da je prebegao u Kanadu. Znate li vi nesto o tome

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-radomir-neskovic

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Помоз Бог јунаци! Јок

Пошто сам као нов на форуму, мош ми неко појасни како да пребацим слику са рачунара у поруци? Покушао сам, и кад прегледам поруку не приказује слику те претпостављам да нешто не иде.

Слобода или Смрт!
Одговори

(29-02-2020, 03:32 PM)Коста Пише:  Помоз Бог јунаци! Јок

Пошто сам као нов на форуму, мош ми неко појасни како да пребацим слику са рачунара у поруци? Покушао сам, и кад прегледам поруку не приказује слику те претпостављам да нешто не иде.

https://postimages.org/

Ово је сајт преко ког можеш да убацујеш слике на форуме. Важи и за поруке. Убациш слику на сајт, и копираш линк - директна веза за форуме.
Одговори

Хвала. Мислио сам да може једноставно као на Твитеру изабереш са десктопа и убаци се само. Но нема везе, није тешко. Smile

Слобода или Смрт!
Одговори

Помаже Бог добри људи.
Хтео сам овом поруком све да вас поздравим. Надам се да је у овом делу форума у реду да то учиним. Пратим одређено време овај форум, читао, читао, па се пре пар месеци и регистровао, а ред је ваљда и да се обратим Smile
Поздрав свима још једном Хармоника
Одговори

(16-02-2021, 10:15 PM)ВладимирС Пише:  Помаже Бог добри људи.
Хтео сам овом поруком све да вас поздравим. Надам се да је у овом делу форума у реду да то учиним. Пратим одређено време овај форум, читао, читао, па се пре пар месеци и регистровао, а ред је ваљда и да се обратим Smile
Поздрав свима још једном Хармоника
Поздрав Владимире, добродошао!
Одговори

Боље Вас нашао Милославе, као и све остале чланове форума.
Одговори

Помаже Бог!
Ево и ја да се упишем и поздравим све староседеоце. И да похвалим целокупан опус Милослава Самарџића. Који је годинама био међу реткима који су заступали становиште легалитета и легитимитета Краљевине Југославије где смо се ми Срби први пут после више векова ујединили под нашом круном и поништили колонијалне границе којима смо били раздвојени. За шта га развлаче подједнако и леви и "десни". А и под једнима и под другима српски домен оквирно није излазио из предкумановских граница. Али да не ширим причу. Ви то ионако знате. Уосталом, ја сам такав свој став везано за КЈ и формирао пре свега захваљујући Вама.
Одговори

Да ли то нешто код мене није у реду више не могу да видим видео прилоге са форума преко гугл хрома а могу преко опере и авест претраживача.
Одговори

Зна ли ође неко како се мења наслов теме на форуму.

Имам пар тема које би хтео да преименујем али не знам како...

Хвала...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Можеш да мењаш само наслове тема које си ти отворио, тако што едитујеш прву поруку те теме горе у делу где пише наслов теме.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Да ли могу да се избришу "чинови" испод корисничких имена чланова форума.

Глупо је да неко носи титулу "ђенерал" а нема везе са мозгом.

Такође и у моје име тражим да испод мог корисничког имена не стоји никакав официрски чин.

Хвала.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-12-2021, 10:41 PM)Mekenzi Пише:  Да ли могу да се избришу "чинови" испод корисничких имена чланова форума.

Глупо је да неко носи титулу "ђенерал" а нема везе са мозгом.

Такође и у моје име тражим да испод мог корисничког имена не стоји никакав официрски чин.

Хвала.

Има болесника-дрипаца,који дају д...  за чин... Ваистину!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним