Поруке: 2
Теме: 0
Придружен: Oct 2018
Углед:
0
Gospodine Samardzicu, da li znate sta se desilo sa komandantom Radomirom Neskovicem posle rata, neki kazu da je ubijen neki da je prebegao u Kanadu. Znate li vi nesto o tome
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(23-02-2020, 03:16 PM)Dragoje Пише: Gospodine Samardzicu, da li znate sta se desilo sa komandantom Radomirom Neskovicem posle rata, neki kazu da je ubijen neki da je prebegao u Kanadu. Znate li vi nesto o tome
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-radomir-neskovic
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 15
Придружен: Nov 2020
Углед:
3
Боље Вас нашао Милославе, као и све остале чланове форума.
Поруке: 95
Придружен: Feb 2021
Углед:
79
Помаже Бог!
Ево и ја да се упишем и поздравим све староседеоце. И да похвалим целокупан опус Милослава Самарџића. Који је годинама био међу реткима који су заступали становиште легалитета и легитимитета Краљевине Југославије где смо се ми Срби први пут после више векова ујединили под нашом круном и поништили колонијалне границе којима смо били раздвојени. За шта га развлаче подједнако и леви и "десни". А и под једнима и под другима српски домен оквирно није излазио из предкумановских граница. Али да не ширим причу. Ви то ионако знате. Уосталом, ја сам такав свој став везано за КЈ и формирао пре свега захваљујући Вама.
Поруке: 1,172
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
250
Да ли то нешто код мене није у реду више не могу да видим видео прилоге са форума преко гугл хрома а могу преко опере и авест претраживача.
Поруке: 9,122
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Зна ли ође неко како се мења наслов теме на форуму.
Имам пар тема које би хтео да преименујем али не знам како...
Хвала...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Можеш да мењаш само наслове тема које си ти отворио, тако што едитујеш прву поруку те теме горе у делу где пише наслов теме.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 9,122
Теме: 234
Углед:
373
Да ли могу да се избришу "чинови" испод корисничких имена чланова форума.
Глупо је да неко носи титулу "ђенерал" а нема везе са мозгом.
Такође и у моје име тражим да испод мог корисничког имена не стоји никакав официрски чин.
Хвала.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(05-12-2021, 10:41 PM)Mekenzi Пише: Да ли могу да се избришу "чинови" испод корисничких имена чланова форума.
Глупо је да неко носи титулу "ђенерал" а нема везе са мозгом.
Такође и у моје име тражим да испод мог корисничког имена не стоји никакав официрски чин.
Хвала.
Има болесника-дрипаца,који дају д... за чин...
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.