Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Проћи ће и овај исто.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 342
Теме: 24
Придружен: Feb 2015
Углед:
32
Зашто су мени, Милославу Самарџићу и Шумадинцу обрисани постови на теми Милослав Самарџић: Одговор Мирославу Лазанском
Поруке: 14,443
Теме: 346
Углед:
877
Зато што кваримо углед г. Лазанског....Треба бити примеренији и показати барем минимум поштовања према том човеку!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
32
Извињавам се. Погријешио сам. Постови нису обрисани.
Углед:
32
Постови су били у теми Дражина рехабилитација - утисци, а не у теми Милослав Самарџић: Одговор Мирославу Лазанском. Нисам обратио пажњу у којој теми сам постовао. Извињавам се још једном.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
На пф православље,грешком сам поставио исту тему два пута.Обришите,да поједини не мисле да је нека теорија завере...
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Може и два пута!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Шљакају ли спојлери за овај форум...?
Поруке: 9,124
Теме: 234
Углед:
373
Đe mi nestade tema o "Oluji" ?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 9,124
Теме: 234
Углед:
373
Ma kakvi tupave teme.
Nego moderetori, kao što je Jeremija teški crveni Slobisti pa im smeta kada kažeš da je Srbija poražena u ratovima 90-ih godina. Da ih je teritorijalna odbrana i lovci Slovenije najurili za 4-5 dana, Hrvati imali najjbržu vojnu akciju posle drugog sv. rata gde su za manje od 24h oslobodili velike teritorije i Srbima obezbdili bezbedan koridor. Gde su Balije dobile 51% Bosne, a sa Šiptarima smo potpisali kapitulaciju i predali im Kosovo.
I tako al dobro, Tu su prosvetar i Vladimir na pogledima pa se sa njima malo šalimo, bar je forum satiričan,

Nije više politički. Nekada u podforumu politika bilo desetine novih tema, sad niko više meseci ne otvara, došla druga vremena, kao i u Srbiji nema i nesme da bude bunta.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(01-08-2015, 11:23 AM)Mekenzi Пише: Hrvati imali najjbržu vojnu akciju posle drugog sv. rata
Мислиш од средњег века?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!