Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Сад сам имао тему о Живојиновићевом тексту, па се деси следеће:
- Текст дугачак, преко 65536 (...) знакова, па захтева сечење
- Ја га исечем (на два дела)
- Пошаљем први део
- Пошаљем други
А сервер други СПОЈИ СА ПРВИМ и СКРАТИ!?!
Замолио сам неке колеге да убаце међупоруку, али "српска" посла...

Дал би то могло да се избегне некако, да сервер аутоматски спаја две дугачке поруке истог пошиљаоца?

-----------------------------------------------------------------------
Нема одговора, даћу неко решење:

Потребно је у таквим ситуацијама, да се одлогујете са форума, па да се поново улогујете и дате други део те (предугачке) поруке.
Одговори

Пошто су се неки жалили Самарџићу на моје ставове, а у циљу мог слободнијег писања на форуму вратио сам админ овлаштења. Моји ставови су лични како са админ, тако и без админ овлаштења.

Надам се да сада ти исти неће опет 'инкогнито' преко пп тражити удаљавање са форума, јер им ту радост нећу приредити.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Херцег, пошто не спадам у горе поменуте, само да кажем да мислим да си добро радио.
Можда си могао само да правиш више тема када се нека дискусија разводни и побегне од основне теме.
Жао ми је што си напустио место администратора. Надам се да ћеш и даље остати активан као форумаш.
Одговори

Хвала.

Живио. Значи ми твој упис.

Договор је такав да се теме не дирају. Самарџић инсистира на што мањем упливу администрације, да не постану Дискусије нешто што никада нису биле - тоталитарне.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(18-12-2013, 12:49 AM)херцеговац Пише:  Пошто су се неки жалили Самарџићу на моје ставове, а у циљу мог слободнијег писања на форуму вратио сам админ овлаштења. Моји ставови су лични како са админ, тако и без админ овлаштења.

Надам се да сада ти исти неће опет 'инкогнито' преко пп тражити удаљавање са форума, јер им ту радост нећу приредити.

Каква је то глупост, жалити се преко ПП? Требало би да постоји тема-пдф о коментарима и жалбама на рад администрације, а не овако...

Не би било лоше да се свака критика у том смислу јавно изнесе, а то што се некоме не свиђају твоји лични ставови...не мора да чита.

Лично нисам приметио да си као админ игде заказао те не видим у чему је проблем? Твој гест је за поштовање, тим пре јер није било оправданог разлога за то.
Ред је да ти се бар одуже јавним коментаром на твој админ рад.

П.С. - Администрација: Када се поруке бришу, бар може да се пошаље образложење и скрене пажња кориснику на грешку/кршење правила и сл..
Овим не доводим у питање оправданост поступка већ однос према члановима
Одговори

И Бенито и Цхицот су 100% у праву!

А поготову ако су ПП жалидбари из редова псовача. И ја сам често на жалост пренаглим, али пазим да никога лично не опсујем! Опсујем идеолошке бесмислице и евентуално неког провереног гада, али лично? То је већ увод у затварање форума (затрпавање гадостима)!

Нећу ни помињати да нисам видео да Херцеговац овде ради нешто лоше - напротив. Али вероватно бих и ја слично поступио на његовом месту.

...

Ипак,

Свима који Славе Светог Николу, као и свим Славарским Гостима - Срећна Слава!

Smile
Одговори

Драги поднаредниче Лепи Боро, нек је срећан празник, да ускоро прославимо твоје унапређење у нареднички чин, свако добро и живио!

Одговори

Молим за помоћ како да своје име на форуму променим. Наравно да остаје исто, али желим да га пребацим на ћирилицу, коју у моменту регистрације нисам имао инсталирану.
Хвала унапред
Одговори

Хвала,
али вероватно нисам добро објаснио. Надимак је Сипуљац (по селу Сипуља), а не шипуљац.
Још једном се извињавам због неспоразума.
Одговори

Данас сам случајно нешто притисно на тастатури, и тада су ми, као што видите на слици, нестале оне линије измећу наслова. Како да их вратим ?
Унапријед Хвала !

[Слика: Untitled.jpg]

[Слика: Untitled.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Отвори форум у другом браусеру (ако си користо оперу, отвори у мозили или већ) и проблем ће бити решен.
Одговори

Има ли неки други начин ?
Тренутно користим Гугл Хром, а он ми је бржи од свих осталих.

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Реко има неко ко боље познаје од мене ова шарена г, али да пробам.

Немам гогле хром, већ фајрфокс, а да ниси случајно притиснуо на тастатури:
"Ctrl" истовремено и "+" (да увеличаш слику)
"Ctrl" истовремено и "-" (да смањиш слику)

То су тзв. пречице са тастатуре. Пробај и са менија (мада мислим да гогле то и нема...)?

Функција компјутера је да нас празни од памЈети... Креза
Одговори

Јесте. Изгледа да сам случајно био притиснуо "Ctrl" и "-".
Пуно хвала брате !

-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним