Поруке: 1,259
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
47
Сад сам имао тему о Живојиновићевом тексту, па се деси следеће:
- Текст дугачак, преко 65536 (...) знакова, па захтева сечење
- Ја га исечем (на два дела)
- Пошаљем први део
- Пошаљем други
А сервер други СПОЈИ СА ПРВИМ и СКРАТИ!?!
Замолио сам неке колеге да убаце међупоруку, али "српска" посла...
Дал би то могло да се избегне некако, да сервер аутоматски спаја две дугачке поруке истог пошиљаоца?
-----------------------------------------------------------------------
Нема одговора, даћу неко решење:
Потребно је у таквим ситуацијама, да се одлогујете са форума, па да се поново улогујете и дате други део те (предугачке) поруке.
(Последња измена: 03-10-2013, 08:54 PM од
Лепи Бора.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Пошто су се неки жалили Самарџићу на моје ставове, а у циљу мог слободнијег писања на форуму вратио сам админ овлаштења. Моји ставови су лични како са админ, тако и без админ овлаштења.
Надам се да сада ти исти неће опет 'инкогнито' преко пп тражити удаљавање са форума, јер им ту радост нећу приредити.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 14,686
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,184
Херцег, пошто не спадам у горе поменуте, само да кажем да мислим да си добро радио.
Можда си могао само да правиш више тема када се нека дискусија разводни и побегне од основне теме.
Жао ми је што си напустио место администратора. Надам се да ћеш и даље остати активан као форумаш.
Углед:
221
Хвала.
Живио. Значи ми твој упис.
Договор је такав да се теме не дирају. Самарџић инсистира на што мањем упливу администрације, да не постану Дискусије нешто што никада нису биле - тоталитарне.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 19-12-2013, 12:49 AM од
херцеговац.)
Углед:
221
Драги поднаредниче Лепи Боро, нек је срећан празник, да ускоро прославимо твоје унапређење у нареднички чин, свако добро и живио!
(Последња измена: 19-12-2013, 11:52 PM од
херцеговац.)
Поруке: 126
Теме: 1
Придружен: Dec 2013
Углед:
9
Молим за помоћ како да своје име на форуму променим. Наравно да остаје исто, али желим да га пребацим на ћирилицу, коју у моменту регистрације нисам имао инсталирану.
Хвала унапред
Поруке: 126
Теме: 1
Придружен: Dec 2013
Углед:
9
Хвала,
али вероватно нисам добро објаснио. Надимак је Сипуљац (по селу Сипуља), а не шипуљац.
Још једном се извињавам због неспоразума.
Поруке: 486
Теме: 40
Углед:
98
Данас сам случајно нешто притисно на тастатури, и тада су ми, као што видите на слици, нестале оне линије измећу наслова. Како да их вратим ?
Унапријед Хвала !
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
(Последња измена: 09-01-2014, 07:05 PM од
Мањача.)
Отвори форум у другом браусеру (ако си користо оперу, отвори у мозили или већ) и проблем ће бити решен.
Углед:
98
Има ли неки други начин ?
Тренутно користим Гугл Хром, а он ми је бржи од свих осталих.
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Углед:
98
Јесте. Изгледа да сам случајно био притиснуо "Ctrl" и "-".
Пуно хвала брате !
-Анри де ла Рошжаклен