Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Нема на чему!
Драго ми је да смо помогли.

Smile
Одговори

Jel bi moglo da se ogranici da se broj dodeljenih reputacija ogranici na jednu po jednom korisniku dnevno?
Одговори

Размотрићемо предлог.
Одговори

Требало би и да "моћ" репутације зависи од угледа онога који је додељује другом кориснику.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Немојте отварати нове теме у овом подфоруму. Ако имате питања за управу, већ постоји одговарајућа тема за то (ова). Такође, немојте отварати нове теме у којима ће се препричавати шта је који форумаш и коме рекао, јер ће такве теме бити одмах обрисане.
Одговори

Сме ли се знати зашто Херцеговац више није админ ?
Одговори

Јел пожељно отворити два налога, па онда са једног провоцирати некога, да би се бановала два налога, а шизофреничарев други налог остао?

Мени се чини лакши систем на мУУУциту, одмах ЈАВНО избациш ко ти смета, што компликовати?

Зато ако ја сметам некоме важном на овом форуму, довољно је то ми рећи - сасвим довољно. Нема везе јавно или тајно, нећете ме сигурно гледати ни са другим налозима. Толико поштовања сигурно имам ка сајту посвећеном Чича Дражи.

А пуштати болесне овде да праве пљуваоницу, није препоручљиво, НИКАКО!

Ово говорим, јер није први пут да се овде пушта један те исти да лаје.
Одговори

Нема одговора - тишина.

Онда ће и од мене бити тишина.

Поздрав форуму!
Одговори

Ниједан форумаш не "смета" управи форума, свако може да изнесе своје мишљење под условом да не вређа другог.
Одговори

Зашто се не виде сви смајлићи када се пише одговор на неки пост?Може ли се то исправити?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Зашто је Недићевац банован?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Отварање тема и постављање порука искључиво ради провоцирања других форумаша и управе. Исто је и са СНС-овцем.
Одговори

Не знам зашто је форум на моменте јако успорен, чак и кад на форуму нема више од 15 посетилаца?
Одговори

А како се отвара Видовдан:
http://www.vidovdan.org/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним