Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

БЕОГРАДИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

Pošto ništa ne verujem Vučiću i do sada je milion puta slagao, pa verovatnoće i ovaj put sa projektom Beograd na vodi.

Po meni ovaj projekat ako se ostvari dovešće do totalne smrti ostalog dela Srbije. Dok su drugi gradovi u Srbiji devastirani, runirani i siromašni, gde nema novih invsesticija već godinama gde je nezaposlenost preko 50%, gde je demografska slika katastrofalna etc...Vučić je došao na ideju da pravi Beograd na vodi projekat koji je težak  nekoliko milijardi dolara..

Beograd na vodi bi ispraznio i onako osiromašenu Srbiju. U Beogradu na vodi 400-500 hiljada ljudi bi našlo posao u njemu ili bi živelo u njemu. Kao što je bilo sa Novim Beogradom koji je isto uništio Srbiju. Beograd na vodi bi bio promašaj iz tog razloga jer bi Beograd činio preko 50% populacije Srbije, što bi bilo katastrofalno, takođe napravio bi se još veći jaz između Beograda i drugih opština u Srbiji koje bi bile još siromašnije i gde se ljudi više nikada ne bi vraćali u svoja rodna mesta..

Ovakav projekat ili nekoliko manjih njih treba da se urade u drugim mestima širom osiromašne Srbije, ionako dok je Vojvodina i Srbija radila Beograd se gradio. Dosta je više para Brogradu. STOP BEOGRADIZACIJI SRBIJE!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

A zar se i DS nije svojevremeno zalagao za taj projekat?
Одговори

Није. То је наставак пројекта Еурополис.
Слобицина продаја магле. Ово ако и направе, само им фали Зукорлић да халали са оне куле са слике.

(20-01-2014, 02:31 PM)Bacvanin Пише:  A zar se i DS nije svojevremeno zalagao za taj projekat?

Не претеруј. Тај пројекат, чак и да успе, запослиће уврх главе две до три хиљаде људи.

Ово колико знам финансирају Арапи. Њима не можеш да одређујеш где ће да дају своје паре. Можеш само да им предложиш.

Успут зашто веруш у бајке да све паре иду за Београд?
Погледај прво шта твој градоначелник и остала општинска свита вози. Погледај колико има фирми које позитивно послују у твом региону. Не допусти им да праве будалу од тебе и од других.

(20-01-2014, 12:59 PM)Mekenzi Пише:  Pošto ništa ne verujem Vučiću i do sada je milion puta slagao, pa verovatnoće i ovaj put sa projektom Beograd na vodi.

Po meni ovaj projekat ako se ostvari dovešće do totalne smrti ostalog dela Srbije. Dok su drugi gradovi u Srbiji devastirani, runirani i siromašni, gde nema novih invsesticija već godinama gde je nezaposlenost preko 50%, gde je demografska slika katastrofalna etc...Vučić je došao na ideju da pravi Beograd na vodi projekat koji je težak nekoliko milijardi dolara..
Одговори

(20-01-2014, 02:31 PM)Bacvanin Пише:  A zar se i DS nije svojevremeno zalagao za taj projekat?

Ја мислим да је то уствари пројекат претходне градске власти само је преузео сада Вучић,а генерално мислим лично да од тога неће бити ништа и да је то сада извађено пред градске изборе јер какав стамбени простор или локали кад и ово што је сада изграђено зврји празно нема ко да купи.Какав Београд као неко богато друштво,можда центар града изгледа лепо ово за туристе до Вуковог споменика али кад скренеш само у неку од улица даље тешка девастација и беда..
Одговори

Što se tiče da će biti zaposleno 2-3 hiljade ljudi to nije tačno.Najmanje bar 10 hiljada i stotine koji će živeti u stambenim objektima...

[Слика: 152568062946043043474911.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:Što se tiče da će biti zaposleno 2-3 hiljade ljudi to nije tačno.Najmanje bar 10 hiljada i stotine koji će živeti u stambenim objektima...

Не сери молим те, то као прво неће бити готово бар још 15 година а као друго ништа то неће променити структуру града ама баш ништа

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Ljui da li mislite stvarno da je Srbiji potreban Beograd na vodi??

Koliko vidim picousti je spreman pola Beograda da izmesti i sve živo da bi počeo grandju nečega što Srbiji u ovom trenutku apsolutno ne treba, pogtovo ne da se zadužuje za ovako skupe projekte..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Kizo nabavi gondolu i eto ti posla u BG.
Одговори

(23-02-2014, 07:35 PM)Krajisnik Пише:  Kizo nabavi gondolu i eto ti posla u BG.

Ne volim Beograd! Niti bi voleo, da radim niti da živm.

Dok deca širom Srbije nemaju leba da jedu dotle se zida i širi Beograd...

Beograd je rak rana Srbije.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-02-2014, 07:53 PM)Mekenzi Пише:  
(23-02-2014, 07:35 PM)Krajisnik Пише:  Kizo nabavi gondolu i eto ti posla u BG.

Ne volim Beograd! Niti bi voleo, da radim niti da živm.

Dok deca širom Srbije nemaju leba da jedu dotle se zida i širi Beograd...

Beograd je rak rana Srbije.

Ја би ,да сам на твоме месту,дошао у тај одвратни Београд и извршио протестно самозапаљење на месту где хоће да граде Београд на води!Само,молим те води рачуна да се удаљиш од воде да те случајно не би угасила!Дођи тихо и отиђи у историју!
Одговори

Има доста планова и пројеката, али нажалост мрзовоља, нерадништво и демагогија као што је приметно код већине коментатора су један од разлога зашто Србија назадује и зашто смо лидери у лоповлуку и корупцији.
Ствари се драстично мењају, Александар Вучић је државник са визијом,за мање од 2 године урадио је за Србији више него 5 генерација у Србији. А и драстично ће се променити кад СНС добије апсолутну већину!
Београд на води само је кап у мору онога позитивног што нас очекује. Ту су и инестиције попут Коридора 10 и 11, ветропаркова у Србији, канала Дунав-Морава-Вардар, доласка неких великих брендова у Србију (Мерцедес, Епл, Икеа) па и мени мрски Јужни ток.
Уместо да се већина вас радује што ће Србија коначно да ради и ваша деца да добију будућност, ви стално нешто критикујете и паметујете, пресипате из шупљег у празно. Најбитније да као овај Мекензи вам странка да посао и решили сте своје проблеме заувек. Класичан комунистички начин размишљања, за жаљење!
Одговори

(23-02-2014, 10:32 PM)Мошо Пише:  Има доста планова и пројеката, али нажалост мрзовоља, нерадништво и демагогија као што је приметно код већине коментатора су један од разлога зашто Србија назадује и зашто смо лидери у лоповлуку и корупцији.
Ствари се драстично мењају, Александар Вучић је државник са визијом,за мање од 2 године урадио је за Србији више него 5 генерација у Србији. А и драстично ће се променити кад СНС добије апсолутну већину!
Београд на води само је кап у мору онога позитивног што нас очекује. Ту су и инестиције попут Коридора 10 и 11, ветропаркова у Србији, канала Дунав-Морава-Вардар, доласка неких великих брендова у Србију (Мерцедес, Епл, Икеа) па и мени мрски Јужни ток.
Уместо да се већина вас радује што ће Србија коначно да ради и ваша деца да добију будућност, ви стално нешто критикујете и паметујете, пресипате из шупљег у празно. Најбитније да као овај Мекензи вам странка да посао и решили сте своје проблеме заувек. Класичан комунистички начин размишљања, за жаљење!
Tom tvom drzavniku sa vizijom mogu samo da zahvalim sto sam definitivno napustio Srbiju.Upravo je njegov dolazak i dolazak bande njegovih nesretnika bila kap koja mi je prelila casu da potpuna izgubim vjeru u ovaj napaceni i sludjeni narod.
P.S trenutno na kracem odmoru u N S-u koji je je za ovo vrijeme koje nisam tu jos vise potonuo.
Одговори

Овај моша мора да је дебело плаћен да лупета по интернетуСирома'.

Мекензи,лепо је да се Београд развија,и ја сам за то да постане велики град.Али поред њега треба имати развијен Лесковац,Врање,Панчево,Шабац,Аранђеловац,Крушевац...
Сад кад бисмо стали да рушимо Београд,не бисмо решили питање осталих градова или региона.
А овако бар се Београд гради и развија.Каква је ова власт лоповска и похлепна,и ово је превише.
Одговори

(23-02-2014, 10:32 PM)Мошо Пише:  Има доста планова и пројеката, али нажалост мрзовоља, нерадништво и демагогија као што је приметно код већине коментатора су један од разлога зашто Србија назадује и зашто смо лидери у лоповлуку и корупцији.

Ајд не сери!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним