Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dveri- Najjveća prevara na političkoj sceni Srbije

Цитат:Апсолутна подвала ДБ је СРС. Од те подвале нема даље.
Као што се уверавамо.

Да, да за све је крив ДБ то је зло, али ЦИА нам је пријатељ и ДОС тамо су прави Срби 5+5

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(09-02-2014, 01:41 PM)Нимбус Пише:  Апсолутна подвала ДБ је СРС. Од те подвале нема даље.
Као што се уверавамо.

Ипак би једно питање ваљало мало објаснити.
"Нису проверили ништа код мене, не знам ни ко су ови људи. Глишић није писао за ''Погледе'' и не познајем га, познајем Бошка Обрадовића. "
ОК.
Али, ко ЈЕСТЕ писао на Погледима?
Последњи/последња за коју сам прочитао такву информацију је Биљана Србљановић (рођакиња Караџићева). Помиње се и Веран Матић...
Дакле, ко је све од виђених "другосрбијанаца" и издајника "калибра" поменуто двоје, почео каријеру у Погледима?
Ево, овде сам писао о њима:
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=36955
Одговори

(02-02-2014, 12:03 AM)Mekenzi Пише:  Dveri! zapravo ko su ovi anonimusi sa profesorima metuzalemima.

Još jedno pitanje se postavlja ko finansira ovu organizaciju? Sami nema teorije, za prethodne izbore vodili su agresivnu kampanju gradovi su bili oblepljeni njihovim materijalom. Odakle dverima milioni za prve izbore. Nema šanse da ih crkva finansira kao ni Rusi koji podržavaju isključivo druge stranke.
Dveri se finansiraju od strane zapadnih tajnih službi koje imaju za cilj da po svaku cenu spreče ulazak radikala u skupštinu Srbije i njihov prelazak cenzusa, takođe ni oni neće preći cenzus ali za uzvrat dobiće milione evra iz različitih fondova.

Postavlja se pitanje zašto niti jedna stranka ozbiljna patriotska neće sa njima u koalicuju? Znajući da su dr. Koštunica i dr. Šešelj prekaljeni vukovi na političkoj sceni Srbije, i znajući kakav je iluzionista mali Bole od Čačka i znajući da te dveri šuruju sa zapadom odbili su iz prve ruke bilo kakvo koaliciju sa takvom kvazi strankom. Tako da ga je mali Bole od čačka popu*io jako, dobiće pare ali neće ispuniti zadatak jer se nadam da će SRS ovaj put iako su totalnoj medijskoj blokadi već 21 mesec od strane režima Aleksandra Vučića konačno ući u parlament i reći istinu o dvojici šarlatana.

Слажем се у потпуности!
Одговори

(09-02-2014, 04:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(09-02-2014, 01:41 PM)Нимбус Пише:  Апсолутна подвала ДБ је СРС. Од те подвале нема даље.
Као што се уверавамо.

Ипак би једно питање ваљало мало објаснити.
"Нису проверили ништа код мене, не знам ни ко су ови људи. Глишић није писао за ''Погледе'' и не познајем га, познајем Бошка Обрадовића. "
ОК.
Али, ко ЈЕСТЕ писао на Погледима?
Последњи/последња за коју сам прочитао такву информацију је Биљана Србљановић (рођакиња Караџићева). Помиње се и Веран Матић...
Дакле, ко је све од виђених "другосрбијанаца" и издајника "калибра" поменуто двоје, почео каријеру у Погледима?
Ево, овде сам писао о њима:
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=36955

Хвала на одговору.

Много, брате, мимкрије. Изгледа да је најтачнија наша пословица "Продао веру за вечеру".

Везано за ову тему - Зар треба доказивати некоме да су Николић и Вучић били други и трећи лидер радикала, а да су сада издајници, скупа са већином ондашњег чланства? И зар неког треба потсећати да је Милошевић (= ДБ) лансирао Шешеља да би рушио тадашњу опозицију?
Данас се, под видом "правоверног" радикалског национализма поново ради иста ствар - руши се оно што је остало од националне опозиције.
Примера ради - Коштуници је дефинисан као издајник што није ушао у коалицију са Вучићем и Николићем, као што би неумитно био издајник и да је ушао у ту коалицију. Коштуница је издајник зато што је подржао Николића против Тадића, као што би био издајник и да га није подржао, па да је победио Тадић.

У примерима старих сарадника "Погледа" видесмо невероватни преокрет. И тај преврат свести и образа (ако је у опште био преврат а не задатак), нико не спори.
За мене је апсолутно невероватно да се потпуно исти преврат и задатак не виде код СРС. Колико заправо људи може бити толико острашћено да постану потпуно слепи код очију?
Ја у такву острашћеност и слепило, које је праћено толиким дрвљем и камењем по Дверима и ДСС једноставно не верујем.

Сада се "зна" мрачна позадина "Двери". Па вероватно има и мрачни део, али тај мрачни део није већи него мрачни део СРС, поготово у прошлости.

Мој лични став, стар је бар пет година, датира из времена доношења "статута" Војводине. Тада сам сматрао да ДСС и СРС треба да напусте Скупштину, изазову парламентарну кризу и тако спрече доношење овог опасног акта. Јок, милија им свима била скупштинска синекура. На прошле изборе нисам хтео да изађем јер је то под датим условима била и лудости будалаштина. А јок. Навалили ко мутави. И, коју цену су платили Двери и СРС за ту мутаву алавост?

На овим изборима коалиција патриотских странака има смисла само ако може да обезбеди + 1/3 одборничких места, дакле око 85 СИГУРНИХ људи и спречи промену устава. Ако то не може, онда је опет бојкот избора, праћен контра-кампањом, резервна опција.
Међутим, пошто ни таква идеја никоме ни у бунилу не пада напамет, онда је све једно ко и како излази на изборе, хоће ли проћи или не.

Апсолутно најгора могућа варијанта је излазак на изборе уз међусобно пљување. То је рад за СНС. Ова прича о Дверима спада управо у ту корпу људске тупавости и/или прљавог посла за мале паре.
Одговори

(02-02-2014, 12:03 AM)Mekenzi Пише:  Dveri! zapravo ko su ovi anonimusi sa profesorima metuzalemima.

Interesantno prvi put dveri izlaze na izbore kada je osnovana SNS kako bi namerno sabotirali ulazak SRS u parlament. Tako su blokirali ozbiljnu stranku da pređe cenzus u najjtežem trenutku. Ono što je mnogo interesantije oni su postojali mnogo ranije od 2000 godine i baš na izbore izlaze kada je osnovana SNS kako bi odradili posao za njih blokirajući SRS.

Još jedno pitanje se postavlja ko finansira ovu organizaciju? Sami nema teorije, za prethodne izbore vodili su agresivnu kampanju gradovi su bili oblepljeni njihovim materijalom. Odakle dverima milioni za prve izbore. Nema šanse da ih crkva finansira kao ni Rusi koji podržavaju isključivo druge stranke.
Dveri se finansiraju od strane zapadnih tajnih službi koje imaju za cilj da po svaku cenu spreče ulazak radikala u skupštinu Srbije i njihov prelazak cenzusa, takođe ni oni neće preći cenzus ali za uzvrat dobiće milione evra iz različitih fondova.

Postavlja se pitanje zašto niti jedna stranka ozbiljna patriotska neće sa njima u koalicuju? Znajući da su dr. Koštunica i dr. Šešelj prekaljeni vukovi na političkoj sceni Srbije, i znajući kakav je iluzionista mali Bole od Čačka i znajući da te dveri šuruju sa zapadom odbili su iz prve ruke bilo kakvo koaliciju sa takvom kvazi strankom. Tako da ga je mali Bole od čačka popu*io jako, dobiće pare ali neće ispuniti zadatak jer se nadam da će SRS ovaj put iako su totalnoj medijskoj blokadi već 21 mesec od strane režima Aleksandra Vučića konačno ući u parlament i reći istinu o dvojici šarlatana.

Мислим да је ово смешна констатација

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(10-02-2014, 10:38 AM)јашадр Пише:  Мислим да је ово смешна констатација

Слажем се, чак је и наслов теме смешан и неистинит. Док год постоје "политичке и моралне громаде" попут Вучића, Николића и њихова настрана странка нико други осим њих не може бити највећа превара на политичкој сцени Србије. Има још странака које су кандидати за ово признање али да не бих набрајао поставићу везу на којој се може погледати потпунији списак:
http://mpravde.gov.rs/register-parties.php
Читај
Одговори

Dveri! zapravo ko su ovi anonimusi sa profesorima metuzalemima.

Знадемо да запад увек финанцира сви страна.....или жели да има прсте уплетене мешу свима.....тај принцип исто звући за УДБЕ БЕОГРАДИЈЕ!

Али ДВЕРИ нису нигде узмилих власт било где......нити званично имају некод значајних проценат у политици.........

А још немогу да добију платформ било где....на ТВ и медије....једино на приватне локалне станице....или на свој маркетински начин......

И толико хајде око њи и то од МАКИЈА?

Кад ткз Запад....овде говорим од тим врло уским и ситним круговима са доста папирних новац ко дрмају са својим државе и свет.....

Сад ако запад лично остварује своје циљеве преко ВЛАДАЈУЧКЕ ПАРТИЈЕ?

Ако је тај твз запад их створио УДБОКРАТИЈЕ....и веч одавно има своје људе у главним местима у одбраних, у удби и у политици...скиме одавно сарађива.....

УДБОКРАТИЈА-ЗАПАД
ОДБРАНА - ЗАПАД
ПОЛИТИКА - ЗАПАД

Сад ако можемо да ово да одмотавамо.....ако је могучно.....

Да је УДБА и створила и ДВЕРИ и РАДИКАЛИ........

Је тотално сигурно да имају своје људе у странку......онда преко гога западна остварују своју политику?

Велика је та ПАРАНОЈА........
Одговори

Није тајна да је Двери финанасирао Ђилас како би узимао гласове СНС-у као најјачој тада опозиционој опцији. Постоје и живи докази за то.
Овај Мекензи је докон човек, та теорија да су Двери тројански коњ за СРС је јако глупа и нема везе са реалношћу.
Одговори

Цитат:скупа са већином ондашњег чланства? И зар неког треба потсећати да је Милошевић (= ДБ) лансирао Шешеља да би рушио тадашњу опозицију?
Данас се, под видом "правоверног" радикалског национализма поново ради иста ствар - руши се оно што је остало од националне опозиције.
Примера ради - Коштуници је дефинисан као издајник што није ушао у коалицију са Вучићем и Николићем, као што би неумитно био издајник и да је ушао у ту коалицију. Коштуница је издајник зато што је подржао Николића против Тадића, као што би био издајник и да га није подржао, па да је победио Тадић.

У примерима старих сарадника "Погледа" видесмо невероватни преокрет. И тај преврат свести и образа (ако је у опште био преврат а не задатак), нико не спори.
За мене је апсолутно невероватно да се потпуно исти преврат и задатак не виде код СРС. Колико заправо људи може бити толико острашћено да постану потпуно слепи код очију?
Ја у такву острашћеност и слепило, које је праћено толиким дрвљем и камењем по Дверима и ДСС једноставно не верујем.

Ма кажем ти ја у то време је главни непријатељ био ДБ а опозиција диригована од ЦИА-е је врх Rolleyes

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Дверу су једна од ретких странака која заступа једну државотворну политику и што је најбитније нису се продали.

СРС је пропала странка. ДСС је на том истом путу.

Квази опозицију попут жутих и сл. не треба ни коментарисати.

На задњим изборима десила се крађа и о томе су причали само Двери и Вучић док није Николић изабран (после пссст...).

Двери су пре избора јасно рекле да ако пређу цензус неће у коалицију ни са једном странком из владајућег режима (у том тренутку жуто-црвена коалиција) а ни са СНС-ом.

Прешли су цензус за скупштину града Новог Сада и тамо су одборници који су изабрани на листи Двери помогли СНС да смени ДС. Шта се десило? Искључени су из странке. Значи, људи су одржали реч да неће у коалицију са СНС, СПС-ом и ДС-ом.

Нисам члан Двери и не гласам на изборима, али овако жигосање политичких противника је стварно срамота. Поготово што то раде неки који се представљају као националне снаге, а притом сву своју енергију троше на опљувавање Двери, док им рецимо ДС, СНС, Палма, Кркобабић, црвени Дачић, Чанак и Чеда не сметају...
Одговори

Не треба трошити речи о разним подметањима и преварама којима се служе све странке које се мање-више налазе на власти и намерно блате Двери зато , по моме скромном мишљењу , плаше ако би ДАЈ БОЖЕ ушле у парламент и почели да " рашрафљују " овај тренутни режим и страх да не заврше на сметлишту историје . Не знам да ли људи разумеју или како год позицију у коме би се нашли сви од " црвеног " Дачића и до лажног родољуба Вучића . По мом скромном мишљењу мислим да су Двери пре свега , а на основу " ГРАМАДЕ " СПЦ и позивање на Светосавље баш прави РОДОЉУБИ ! Џаба нам власт која не држи у једној руци Свето писмо а у другој часни крст ! Е а сада ако би се Дверани питали у нашој напаћеној држави за нешто у држави како би реаговали владари из сенке Брисел и сатанисти из САД , наравно мислим и да је Брисел сатанистички настројен . Потражите по нету њихове програме за изборе па тек онда коментаришите о њима !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Позивање на православни клерикализам у ситуацији када петина грађана није православне вере плус огромна већина су агностици или атеисти је веома опасно и ексремистички.
Захваљујући Дверима, Образу, Горану Давидовићу, Ивани Жигон, Перановићу, Качавенди и сличнима иоанко окаљан међу грађанима образ СПЦ биће додатно укаљан.
Утувите више у главу да су Црква и држава раздвојени поодавно, да је питање вере скроз приватна ствар појединца, а да свако насилно наметање као што то желе наведени појединци горе треба најстрожије кажњавати!!!
Одговори

Ја ипак мислим да је то страх од истине

Одговори

(14-02-2014, 02:21 PM)СНС-овац Пише:  Позивање на православни клерикализам у ситуацији када петина грађана није православне вере плус огромна већина су агностици или атеисти је веома опасно и ексремистички.
Захваљујући Дверима, Образу, Горану Давидовићу, Ивани Жигон, Перановићу, Качавенди и сличнима иоанко окаљан међу грађанима образ СПЦ биће додатно укаљан.
Утувите више у главу да су Црква и држава раздвојени поодавно, да је питање вере скроз приватна ствар појединца, а да свако насилно наметање као што то желе наведени појединци горе треба најстрожије кажњавати!!!

Ајд не сери!Па јели ја треба да се потчињавам петини неправославаца и да им титрам јаја јер су балије,католици итд?Ово је православна земља!Коме се не сиђа може да иде!Ова земља има вишевековну православну културу!Туђа култура нам не треба!Те и такве културе нека се манифестују у матичним земљама и домовима културе!И још једаред,ајд не сери!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним