09-02-2014, 04:16 PM
Цитат:Апсолутна подвала ДБ је СРС. Од те подвале нема даље.
Као што се уверавамо.
Да, да за све је крив ДБ то је зло, али ЦИА нам је пријатељ и ДОС тамо су прави Срби

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Цитат:Апсолутна подвала ДБ је СРС. Од те подвале нема даље.
Као што се уверавамо.
(09-02-2014, 01:41 PM)Нимбус Пише: Апсолутна подвала ДБ је СРС. Од те подвале нема даље.Ево, овде сам писао о њима:
Као што се уверавамо.
Ипак би једно питање ваљало мало објаснити.
"Нису проверили ништа код мене, не знам ни ко су ови људи. Глишић није писао за ''Погледе'' и не познајем га, познајем Бошка Обрадовића. "
ОК.
Али, ко ЈЕСТЕ писао на Погледима?
Последњи/последња за коју сам прочитао такву информацију је Биљана Србљановић (рођакиња Караџићева). Помиње се и Веран Матић...
Дакле, ко је све од виђених "другосрбијанаца" и издајника "калибра" поменуто двоје, почео каријеру у Погледима?
(02-02-2014, 12:03 AM)Mekenzi Пише: Dveri! zapravo ko su ovi anonimusi sa profesorima metuzalemima.
Još jedno pitanje se postavlja ko finansira ovu organizaciju? Sami nema teorije, za prethodne izbore vodili su agresivnu kampanju gradovi su bili oblepljeni njihovim materijalom. Odakle dverima milioni za prve izbore. Nema šanse da ih crkva finansira kao ni Rusi koji podržavaju isključivo druge stranke.
Dveri se finansiraju od strane zapadnih tajnih službi koje imaju za cilj da po svaku cenu spreče ulazak radikala u skupštinu Srbije i njihov prelazak cenzusa, takođe ni oni neće preći cenzus ali za uzvrat dobiće milione evra iz različitih fondova.
Postavlja se pitanje zašto niti jedna stranka ozbiljna patriotska neće sa njima u koalicuju? Znajući da su dr. Koštunica i dr. Šešelj prekaljeni vukovi na političkoj sceni Srbije, i znajući kakav je iluzionista mali Bole od Čačka i znajući da te dveri šuruju sa zapadom odbili su iz prve ruke bilo kakvo koaliciju sa takvom kvazi strankom. Tako da ga je mali Bole od čačka popu*io jako, dobiće pare ali neće ispuniti zadatak jer se nadam da će SRS ovaj put iako su totalnoj medijskoj blokadi već 21 mesec od strane režima Aleksandra Vučića konačno ući u parlament i reći istinu o dvojici šarlatana.
(09-02-2014, 04:45 PM)Милослав Самарџић Пише:(09-02-2014, 01:41 PM)Нимбус Пише: Апсолутна подвала ДБ је СРС. Од те подвале нема даље.Ево, овде сам писао о њима:
Као што се уверавамо.
Ипак би једно питање ваљало мало објаснити.
"Нису проверили ништа код мене, не знам ни ко су ови људи. Глишић није писао за ''Погледе'' и не познајем га, познајем Бошка Обрадовића. "
ОК.
Али, ко ЈЕСТЕ писао на Погледима?
Последњи/последња за коју сам прочитао такву информацију је Биљана Србљановић (рођакиња Караџићева). Помиње се и Веран Матић...
Дакле, ко је све од виђених "другосрбијанаца" и издајника "калибра" поменуто двоје, почео каријеру у Погледима?
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=36955
(02-02-2014, 12:03 AM)Mekenzi Пише: Dveri! zapravo ko su ovi anonimusi sa profesorima metuzalemima.
Interesantno prvi put dveri izlaze na izbore kada je osnovana SNS kako bi namerno sabotirali ulazak SRS u parlament. Tako su blokirali ozbiljnu stranku da pređe cenzus u najjtežem trenutku. Ono što je mnogo interesantije oni su postojali mnogo ranije od 2000 godine i baš na izbore izlaze kada je osnovana SNS kako bi odradili posao za njih blokirajući SRS.
Još jedno pitanje se postavlja ko finansira ovu organizaciju? Sami nema teorije, za prethodne izbore vodili su agresivnu kampanju gradovi su bili oblepljeni njihovim materijalom. Odakle dverima milioni za prve izbore. Nema šanse da ih crkva finansira kao ni Rusi koji podržavaju isključivo druge stranke.
Dveri se finansiraju od strane zapadnih tajnih službi koje imaju za cilj da po svaku cenu spreče ulazak radikala u skupštinu Srbije i njihov prelazak cenzusa, takođe ni oni neće preći cenzus ali za uzvrat dobiće milione evra iz različitih fondova.
Postavlja se pitanje zašto niti jedna stranka ozbiljna patriotska neće sa njima u koalicuju? Znajući da su dr. Koštunica i dr. Šešelj prekaljeni vukovi na političkoj sceni Srbije, i znajući kakav je iluzionista mali Bole od Čačka i znajući da te dveri šuruju sa zapadom odbili su iz prve ruke bilo kakvo koaliciju sa takvom kvazi strankom. Tako da ga je mali Bole od čačka popu*io jako, dobiće pare ali neće ispuniti zadatak jer se nadam da će SRS ovaj put iako su totalnoj medijskoj blokadi već 21 mesec od strane režima Aleksandra Vučića konačno ući u parlament i reći istinu o dvojici šarlatana.
(10-02-2014, 10:38 AM)јашадр Пише: Мислим да је ово смешна констатација
Цитат:скупа са већином ондашњег чланства? И зар неког треба потсећати да је Милошевић (= ДБ) лансирао Шешеља да би рушио тадашњу опозицију?
Данас се, под видом "правоверног" радикалског национализма поново ради иста ствар - руши се оно што је остало од националне опозиције.
Примера ради - Коштуници је дефинисан као издајник што није ушао у коалицију са Вучићем и Николићем, као што би неумитно био издајник и да је ушао у ту коалицију. Коштуница је издајник зато што је подржао Николића против Тадића, као што би био издајник и да га није подржао, па да је победио Тадић.
У примерима старих сарадника "Погледа" видесмо невероватни преокрет. И тај преврат свести и образа (ако је у опште био преврат а не задатак), нико не спори.
За мене је апсолутно невероватно да се потпуно исти преврат и задатак не виде код СРС. Колико заправо људи може бити толико острашћено да постану потпуно слепи код очију?
Ја у такву острашћеност и слепило, које је праћено толиким дрвљем и камењем по Дверима и ДСС једноставно не верујем.
(14-02-2014, 02:21 PM)СНС-овац Пише: Позивање на православни клерикализам у ситуацији када петина грађана није православне вере плус огромна већина су агностици или атеисти је веома опасно и ексремистички.
Захваљујући Дверима, Образу, Горану Давидовићу, Ивани Жигон, Перановићу, Качавенди и сличнима иоанко окаљан међу грађанима образ СПЦ биће додатно укаљан.
Утувите више у главу да су Црква и држава раздвојени поодавно, да је питање вере скроз приватна ствар појединца, а да свако насилно наметање као што то желе наведени појединци горе треба најстрожије кажњавати!!!