09-03-2015, 03:36 AM
(08-03-2015, 02:18 PM)Mekenzi Пише: Znači tebi đeca i unučad rastu u u državi koja je kopija trulog zapada....
Što to nisi poslao u carsku Rusiju, tamo da se uče pravoslavnoj vjeri kod cara Putina uče, a ne ođe u ovu siromašnu državu u kojoj jedan glas jedan bilmez gde se održavaju gej parade itd...
I šta radiš sam u toj Kanadi ako ti je familija ođe...
Кизо све је то релативно и како за кога!
Ђеца су отишла у, по нами ЛОШИЈУ, копију Трулог Запада, ал'они 'оће да живе скромно, баве се здравом храном а клима у Канади је ЈОШ ЛОШИЈА копија климе тамо.
Само треба да обрате пажњу на клизишта, поплаве и тако то.
Ђецу такође мало интересуја мрц Јосипа Амброза, не да стављају у меморију памћења ко је био Милош Минић чија слика још виси у Народној Скупштини, тоже их не интересују гробови Народних Хероја Вршке Чуке и Алије Великане, нису чак ни чули за Народног Хероја Вршку Чуку, а геј парада нема у Подрињу и тако то.
Земља и клима су боље него у Русији, и Руси долазе тамо због истог!
Међутим!
Она ђеца која су остала ође јер им је професија програмерска, озбиљно планирају да избегну из Канаде кад време за принову стигне. Чули су да Белорусија има најбоље услове за ђецу, ми саветујемо Крим или Сочи, тамо ће будућност тек да дође.
Ми у нашим годинама не да се излажемо стресовима да тамо неки комунац у Бео'раду подигне споменик Амброзу на самом аеродрому, к'о што прете!
Даље о приватним стварима ми не би, нами је стало да останемо инкогнито јер нам прете и ови и они, па смо и од овије информација пола слагали да би ви било теже погод'ти!
Јел'добро овако?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!