08-02-2014, 02:25 PM
(08-02-2014, 01:51 PM)Земун Пише: Капирам шта хоћеш да кажеш али зар ти није јасно да тај глобални систем финансира ове револуције и у Србији 5-ог октобра и у Бразилу Либији ,Египту Сирији ,Украјини и Федерацији и да је тај потлачени и обесправљени народ изманипулисан.Како коментаришеш ову слику ?
Савршено ми је јасно зашто је глобални систем финансирао револуције у Србији, Либији, Египту, Сирији, који су пре тога биле против тог система, али зашто би тај исти глобални систем финансирао револуцију на сопственој окупираној територији, то ми уопште није јасно?
Што се тиче слике ове, и оне горе, немам коментара. У ствари имам, али предугачак је и беспотребно би раширио тему. Неки пут се мора мало одаљити да би се боље сагледала комплетна слика, иначе се од дрвета не види шума. У овом случају дрво је уоквирена реч са претходне слике, коју ако избациш, видиш да аутор обраћања Србима није ништа погрешио. Једини добитници ратова деведесетих нисмо ни ми, ни наша потурчена и покатоличена некад бехоше браћа, него управо западњаци, који су нас лепо завадили (тачније само прочачкали старе ране), да би данас владали, а ми живимо 100 пута горе него што би живели да смо били бар иоле паметнији, са константном тенденцијом да ће бити све горе и горе.
(08-02-2014, 02:08 PM)ЗолаБГД Пише: Живеће боље ако изађу на улице у протестима које организује ЦИА.Знаш како се ти глобалисти обрачунавају са стварним противницима да је ово стварна револуција снаге безбедности би пуцали у месо.
Па као што рекох горе, боље је седети кући, ћутати и трпети. Што би се бунили, кад је све добро? Најјаче кад треба ЦИА да организује протесте зато што је нама лоше

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!