Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

По мени примедбе су нелогичне и површне.Ни за једну слику човек није дао неки доказ који говори супротно.Познато је да су Комунисти највећи лажови!
Одговори

Нисам успео да пронађем опис фотографије, да ли се ради о сарадњи или заробљавању, јасно је да се на слици виде комунисти и Немци, па ако неко зна нешто више о њој нека напише.    
Одговори

Ја мислим да је размјена заробљених.
Одговори

[Слика: image.jpg]

[Слика: 57as.jpg]
Из партизанских филмова смо учили да партизани никада нису смели да узимају храну од напаћеног народа него су јели шумске плодове и обичну траву.Ко прекрши такву наредбу био је ликвидиран по кратком поступку.На овим сликама видимо партизане како се преждеравају храном коју су добили од Српских домаћина.Наравно по наредби локалног партизанског команданта. Српски народ стоји и гледа док партизани седе и једу.Тако је и данас исто.Деца и унуци ових ждероња(лопова) све изједоше а народ и даље гледа у празан тањир и гладује.
Одговори

(04-09-2014, 01:10 PM)Сипуљац Пише:  Нисам успео да пронађем опис фотографије, да ли се ради о сарадњи или заробљавању, јасно је да се на слици виде комунисти и Немци, па ако неко зна нешто више о њој нека напише.

Да ли је могуће да је овај комуниста са цвикерима Велебит? Личи на њега..

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

На слици су присилно мобилисани Српски сељаци који су учествовали у борбама за Београд октобра 1944 голи и боси ! Извор: Бане Гајић[Слика: 10403757_10204929705379473_7133760674854675585_o.jpg]

Па да ли је оваква војска могла сама да отера Швабе из Београда?Прошла кроз Србију Црвена Армија и оставила Југословенске Комунисте на власти.
Одговори

Је ли ово цела слика, постави ако имаш целу.
Одговори

Немам целу!
Одговори

Ne mogu da nadjem onaj podforum , mislim da se zvao partizani i Nemci.
Одговори

[Слика: originalslika_PIJANI_VOJNIK_64849187.jpg]
Пијани Партизан показује у ком правцу треба напредовати!
Одговори

Какве везе има ова слика са темом?
Одговори

Мало сам проширио тему на морал у партизанској војсци.Можемо да отворимо нову тему о моралу код Партизана.

(25-05-2014, 09:41 PM)Ковач Пише:  [Слика: 1920_original.jpg]
Партизанске лезбејке.Бесан
Smile
Одговори

[Слика: Brijanje_zarobljenih_etnika.jpg]
Партизани брију и шишају заробљене четнике негде у Босни 1943 године.Слика је са Znaci.net
Одговори

Има и ова са истог сајта, са потписом: "Komandir straze pratece cete 11. korpusa Felker sa zarobljenim ustasom i cetnikom 1944":

[Слика: komandir-straze-pratece-.jpg]

Из које ли је "постројбе" Шумадинац Фелкер прешао у партизане?Rolleyes
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним