Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

(01-12-2015, 07:16 PM)Николај Пише:  Јесте, углавном лако рањени, готово занемарљиво. Како стоје ствари, није им се ишло против Рачића, па су гледали само да побегну из земље.

Николај,
1. како си успео да прескочиш остале слике, на којима се виде и тежи рањеници?
http://znaci.net/damjan/pojam.php?br=1622

2. Какве везе има Рачић са операцијом Рибецал?
Одговори

(04-01-2016, 01:11 PM)ватхра Пише:  Николај,
1. како си успео да прескочиш остале слике, на којима се виде и тежи рањеници?
http://znaci.net/damjan/pojam.php?br=1622

Гле стварно, има и четворица на носилима. Rolleyes

Колико су борби имали против Немаца, а колико против Рачића?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Николај,

очекивано јевтин и бедан одговор.
Одговори

[Слика: ustase.jpg]

http://slavicnet.com/sokolac/slike/engli...of_ww2.pdf

Из ове наше победе, рађа се сунце слободе!
Одговори

(04-01-2016, 04:38 PM)ватхра Пише:  Николај,

очекивано јевтин и бедан одговор.

Према свецу и тропар!

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(04-01-2016, 05:00 PM)Коча Пише:  [Слика: ustase.jpg]

http://slavicnet.com/sokolac/slike/engli...of_ww2.pdf

Ако си случајно испратио Ватрин линк из последњег поста, на једној од слика се види млади партизанац који носи носила, и који има врло сличну униформу као ови које си поставио. Не мислим на овог талијана у првом плану, него на оног што је обесио носину. Дали ико може да потврди да су усташе и остали хрватски војници чинили део ових формација које се налазе на сликама утовара са знака?
Одговори

Барселона за време Шпанског грађанског рата!Монахиња упокојена у 19. веку откопана од стране Комуниста-Антихриста и изложена на улици!
[Слика: 936617_726473977487367_1792857581093831254_n.jpg]
Одговори

Ваљда у историји није постојала идеологија која је толико била фасцинирана лешевима својих противника, и правих и стварних. Премештање гробова, бацање лешева на непознате локације, уништавање лешева, чак и стрељање мртвих људи... О овој болести коју су испољавали комунисти, могла би књига да се напише.
Одговори

Болесници,монструми! Ето,сад нека каже Ватхра његово виђење, па ви са њим дискутујте.Ја немам намеру да дискутујем са таквима.Мислим да га треба избацити са форума!
Одговори

На фотографији је наш дебељуца Ивица Дачић председник СПС када је био дечак.Лепа му ова капица вунена била,а тек револвер за појасом,прави каубојски само на каписле.Пуј што је био слатко дете леп ко девојчица,а данас?Добро, тада је био мали дечак али што сада када је један од водећих политичара у Србији користи исте каписле, у својим политичким излагањима у јавности? Као што видимо на овој фотографији Ивица се још као мали дечак спремао да употребом војне силе спречи рехабилитацију Ђенерала Драже Михаиловића.Неки ће рећи да ова фотографија нема везе са овом темом.Ја им кажем има!Са поруком из филма Балкански шпијун:
Орао пао!Јок
[Слика: 936647_967629469931359_1230878639678241977_n.jpg]
Одговори

Душмани:
[Слика: 12507666_982776251812144_7311742540160614363_n.jpg]
Одговори

Најзад фотографија Титовог партизана са припадницима Хитлерове омладине а да им се очи виде.Нека сада кажу црвени да је фотомонтажа!Доле у десном углу је увеличан бодеж Хитлер Југенда који је носио овај црвени за опасачем.Ко препозна партизана са фотографије са пуним именом и презименом и другим основним податцима ,добија Орден!
[Слика: image.jpg]
Одговори

Да није Александар Ранковић можда ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Јел то онај што се састајао са Павелићем?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним