Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

(24-08-2015, 06:46 PM)Романија Пише:  хвала. Занимљиве су им и пушке, Sten Mark. То вјероватно од Енглеза.
Да, избацили су Енгези више стотина тих аутомата падобранима.
Одговори

moze li uvecana slika vidjena kovacevica,bacovicevog pratioca i nesto vise o njemu
Одговори

Ко је на слици?
[Слика: 541783839.jpg]
Одговори

Милутин Недић.
Одговори

Јесте, Милан Недић.Слика би требало да је из 1938. године.Нисам је раније виђао.
Одговори

Ко је на слици? Ова особа је један од највећих злочинаца у комунистичком покрету:

[Слика: tt.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Драгица Правица. Smile
Одговори

Тако је.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Колона четника,слика је из Италијанских извора.Ако може неко да преведе цео текст испод слике.Занима ме где је слика настала а то пише на крају ,само не могу да прочитам
[Слика: P1240350.jpg]
Одговори

Ко је на слици?
[Слика: bandicam-2015-10-11-19-4.jpg]
Одговори

Припадници СС Дивизије Принц Еуген претресају заробљене четнике у једној од првих акција у Србији, Октобра 1942. године.Неки од четника су босоноги
[Слика: BK0026.jpg]
Одговори

(11-10-2015, 07:51 PM)Вукашин Петковић Пише:  Ко је на слици?
[Слика: bandicam-2015-10-11-19-4.jpg]
Јован Дероко?
Одговори

Није Јован.
Одговори

Александар Дероко?

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним