Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Миодраг Петровић - Чкаља.
Одговори

Тачан одговор! Smile
Одговори

Какве су им ово униформе, где је ово сликано?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

У опису стоји: Крушевачка гимназија 1944. године.
Одговори

Изгледа да су им то униформе Недићеве радне службе:

[Слика: 11912.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Беле крагне. Smile
Одговори

Јесте. Он је изводио представе испред Споменика косовским јунацима, чини ми се и Радмила Савићевић, али свакако једна позната глумица касније. Умало су извукли живе главе кад су дошли комунисти.
Одговори

Питање:

Који град у Србији је носилац Ордена Карађорђеве звезде са мачевима првог реда, и на чији предлог је орден додељен?

Одговори

Да није можда Шабац?
Одговори

Можда КГ, на Дражин предлог?
Одговори

Јесте Крагујевац, Указом краља Петра Другог В.К.Бр. 1649 од 22. октобра 1942. године ("Службене новине" Краљевине Југославије Бр. 10 од 24. новембра 1942.) на предлог Министра војске, морнарице и ваздухопловста.

Одговори

Кажи то општинарима кад пролазиш доле. Smile
Одговори

Јок

Одговори

Ко је на слици?
[Слика: 110638091588245974746339.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним