Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 2.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Где дође Четништво и како даље?

Грешка.Наравно да јесте све је идеологија, ама баш све у животу.
Одговори

(30-08-2013, 06:25 PM)Лепи Бора Пише:  
(30-08-2013, 03:11 PM)Громовник Пише:  Ја колико сам упознат, титула војводе се заслужује ЈЕДИНО И ИСКЉУЧИВО на бојном пољу, сопственим примером, храброшћу и истицањем, те ВОЂЕЊЕМ борбене групе директно у борби.

Сад ми ти кажи на ком се то фронту и где Шешељ лично истакао да би по теби заслужио ту титулу.

Све војводске титуле додељене по неком другом основу су ЛАЖНЕ.
Давиш ме са глупостима, па то чиниш и на овој теми, али ајде. Да знам да је довољно, не бих жалио текста...

Шешељ је заслужио титулу Војводе коју му је дао покојни Ђујић, на бојном пољу где би многи са правог бојног поља поклекли!

И исту му је одузео.

(30-08-2013, 08:06 PM)Лепи Бора Пише:  Или на пример Дражин антикомунизам!
Кад то чујем, дође ми да одем у комунисте!

Јес', ко да ниси већ био тамо.

(30-08-2013, 08:06 PM)Лепи Бора Пише:  Ту се подвлачи нешто горе: Теза да је Дража био против СССР-а!
Неопевана ГЛУПОСТ!
Дража и ЈВУО су били САВЕЗНИЦИ СССР-а!

Ми смо служили за поткусуривање Енглезима и твојим љубимцима Совјетима сходно томе како је њихов фронт према Вермахту стајао. Дража нити иједан други официр ЈВуО није ни једну једину депешу разменио са Совјетском страном, нити једну Совјетску војну мисију примио, а за официре ЈВуО је у совјетији предвиђена била Лубјанка, иначе од 22. јула 1942. су се на Совјетској "Слободној Југославији" емитовале радио емисије у којима се говорило како Дража сарађује са окупатором против сопственог народа. О каквом савезништву ти говориш?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(30-08-2013, 02:09 PM)Voja Bgd Пише:  
(30-08-2013, 01:09 PM)Лепи Бора Пише:  Инспирисан могућим повратком Војводе Војислава из хага, размишљам о стању свести у нас Срба о Православљу, ЈВУО, Дражи, Краљу и осталим битним Српским погледима, без којих нема добре будућности Србији.
Пошто је форум окренут ЈВУО, да видимо какви су резултати на афирмацији истине о ЈВУО покрету међу Србима и где даље.

Изласком из гнусног титоизма и уласком у демократију, колико је наш народ изашао из гнусобе титових лажи?

Није ни макао ни за јоту!

Показало се да је титоизам = демократији, да титова повјест = "српској" историји, итд...

Да ђаво ради свој посао, па добро јутро!

Али, шта смо ми велики четници радили, који је наш резултат?

Наш резултат је поразан. Упркос великом труду, жртвама, наша борба за Правду, није дала резултате. Чак се ни поглед на ЈВУО није макао много даље од погледа под титом!

Зашто је то тако, да се позабавимо тиме у овој теми.

У суштини све што си реко је нажалост тачно.
Ипак,поглед на Четнике се променио у позитивном смислу ил можда боље речено у мање негативном.
Такође,ако назовеш неком -"Помоз Бог брате"/сестро/стрина.....,
не зову одма мурију да те 'апсе.
Само,видиш,биолошки од зла одбегли Четници ,Љотићевци нестају у
расејању а "млада гарда"не премного заинтересована,одн."интегрисана"у одређеној земљи боравка.
Некад си могао на одређеним киосцима у Немачкој (говорим о 1960/70-им)да купиш четничке ил љотићевске новине јавно изложене а сад их нема више.Бар их ја не виђам више кад одлазим у Швабу.
О краљу сам већ реко ,мислим да имамо исто мишљење.
Боље и Дарка Громовника за краља он ће макар да се макља за Србство него овог који се назива југословенски краљ.

СРС-је пропустила воз, нажалост-диплома је мого да изведе од 2004-2008 и милион људи на улицу а знамо шта је направио и ко га програмира.
Војвода Војислав-Проф.Др.Шешељ-ако га и пусте живог из казамата-је добрим делом заборављен а народ,СРБИ,зомбирани ,незаинтересовани више.
Изгледа оно чудо од ХААРП-а добро шљака.

За утеху,видим по иностранству како се живи,ради,политички живот/свест.
Ни њихови,говорим о скоро 100% народа нису бољи за сопствену нацију,већ су ко лутке навијени конзументи.Политичка свест =шта им Тв каже то раде,фол имају разне партије могу да бирају=а те партије су само различите по имену а раде, уствари смеју да раде и политички се ангажују само шта "буразер"дозволи.

Ако ниси у оквирима-одмах си Екстремна десница,фашиста=Ле Пен у Француској ил НПД сл.националне партије ил Екстремни левичар -разне социјалистичке/комунистичке партије које највише покривају социјалне проблеме у некадашњем социјал-демократском смислу.

После пада "гвоздене фиранге"некадашња остварења соц.демакратије се одстрањују из државно-политичког-социјалног живота.Окрутни капитализам најгорег облика је ступио на сцену .
Не допуштамо себи да кажемо ал клизимо у рафинирано робовласничко друштво.
А онда како ћемо ми као мали и поробљени да стварамо националну свест?
У малим групама,пођимо од властите фамилије потом са поузданом родбином,пријатељима ,познаницима.
"Двери"се труде да ураде колко и шта могу ал и они су под присмотром,притиску.

Мислим да сам ти већ причао о филму Они живе, наравно не треба га схватати дословно. Више је него јасно ко су ванземаљци...

[Слика: dollar__they_live____we_sleep__by_kyoshi...4nhgi2.png]

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(31-08-2013, 12:04 AM)Громовник Пише:  
(30-08-2013, 06:25 PM)Лепи Бора Пише:  Давиш ме са глупостима, па то чиниш и на овој теми, али ајде. Да знам да је довољно, не бих жалио текста...

Шешељ је заслужио титулу Војводе коју му је дао покојни Ђујић, на бојном пољу где би многи са правог бојног поља поклекли!

И исту му је одузео.
Човек који се стално врти у круг.
Погледај претходну страну, како смо започели титуларске разговоре.

Ипак да ове ствари разјаснимо (другима), јер су важне.

Значи титула Војводе је по систему:
Држ крпицу!
Па:
Врати ми моју крпицу!

ОБРУКАО се Војвода Ђујић тиме!
Као и Војвода Коста Пећанац, славан Војвода из 1. рата. У другом је чудо од бруке себи направио.
Тако и Војвода Ђујић, својом сарадњом са ЦИА, је изврнуо велику канту млека!
Као и Војвода Славко Алексић!
Сви су они на ЦИА асистирање сарађивали са биљаном плавшић, лепом лутком, која је ИЗДАЛА Српски Народ и његову борбу у РС!
Својом сарадњом са ЦИА и Српским душманима, не само да су показали да су неотпорни на мучке притиске (на које је Војвода Војислав отпоран), већ су обрукали и титуле Војвода које имају за велике ратне заслуге!

И то је била СТРАШНА БРУКА и антиреклама Драже и ЈВУО!

Кружити нећемо Дарко.
(30-08-2013, 08:06 PM)Лепи Бора Пише:  Или на пример Дражин антикомунизам!
Кад то чујем, дође ми да одем у комунисте!

Јес', ко да ниси већ био тамо.
Ајд замисли да НИКАДА!
Чак ни у СКОЈ!

Али, ако ће будале и шпијуни да бране Дражу и ЈВУО, нека знају да ћу пре у комунисте, него у гњиде. Знам да их то не сврби, јер и не може!
(30-08-2013, 08:06 PM)Лепи Бора Пише:  Ту се подвлачи нешто горе: Теза да је Дража био против СССР-а!
Неопевана ГЛУПОСТ!
Дража и ЈВУО су били САВЕЗНИЦИ СССР-а!

Ми смо служили за поткусуривање Енглезима и твојим љубимцима Совјетима сходно томе како је њихов фронт према Вермахту стајао. Дража нити иједан други официр ЈВуО није ни једну једину депешу разменио са Совјетском страном, нити једну Совјетску војну мисију примио, а за официре ЈВуО је у совјетији предвиђена била Лубјанка, иначе од 22. јула 1942. су се на Совјетској "Слободној Југославији" емитовале радио емисије у којима се говорило како Дража сарађује са окупатором против сопственог народа. О каквом савезништву ти говориш?
Стално се вртиш у круговима.

Добро, ондак иди па се поклони енглеској и престолонаследнику југославије. Прикључи им се у делатностима и активностима. Одбаци и одгурај Руску браћу и свој Народ. Држи се неког имагинарног Драже и неког имагинарног ЈВУО, па правдај њихове убице и сваљуј на Русе. Али немој да се изненадиш, када на пријему поред тебе у енглеској амбасади буде седео хашим тачи, стипе месић, алија алимустафић, јосип брозић, исл.
Јер ви сте у праву!
Немој ни да се изненадиш када Српски Народ буде и даље и горе ПЉУВАО на Дражу и Четништво, хебао им (и ти) све по списку и кунуо на сва уста! И то до оне прве прилике кад може да узме говњиву мотку.

Шта да ти друго кажем?

Имало је ВЕЛИКИХ ЧЕТНИЧИНА пре Слобе, узму и крену (од напоље):
- јебем вам мајку црвену, удбашка гамади!
- да имате мозга, леба не би јели од црвених педера!
- диште буну мајку вам копиланску!
- све вас је тито правио!
...
Што си дисао овде у време тите, њима је сметало, а после?

После сазнаш: Ради за УДБ-у.
Одговори

(31-08-2013, 02:34 PM)Лепи Бора Пише:  Значи титула Војводе је по систему:
Држ крпицу!
Па:
Врати ми моју крпицу!

Нормална ствар. Онај ко ти је дао, може да ти је и одузме, ако сматра да си кренуо погрешним и недостојним путем. На страну то што је и ту титулу добио ван бојног поља, за разлику од Ђујића.

(31-08-2013, 02:34 PM)Лепи Бора Пише:  Добро, ондак иди па се поклони енглеској и престолонаследнику југославије. Прикључи им се у делатностима и активностима. Одбаци и одгурај Руску браћу и свој Народ. Држи се неког имагинарног Драже и неког имагинарног ЈВУО, па правдај њихове убице и сваљуј на Русе. Али немој да се изненадиш, када на пријему поред тебе у енглеској амбасади буде седео хашим тачи, стипе месић, алија алимустафић, јосип брозић, исл.
Јер ви сте у праву!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin...64460.aspx

"Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je u ponedjeljak u Moskvi od ruskog predsjednika Vladimira Putina jubilarnu medalju povodom 60. obljetnice pobjede nad fašizmom zajedno s još nekolicinom svjetskih dužnosnika.

Ovim je odlikovanjem ruski predsjednik, na prijemu nakon vojne parade, odlikovao svjetske dužnosnike koji su aktivno sudjelovali u Drugom svjetskom ratu.

Osim Mesića odlikovanje su primili rumunjski kralj Mihael I, posljednji živući vladar neke države iz 1945. godine, albanski predsjednik Alfred Moisiu, predsjednik Grčke Karolos Papuljas te bivši predsjednici Cipra i Poljske Glafcos Clerides i Wojcieceh Jaruzelski koji je 1981. proglasio vojno stanje i zabranio neovisni sindikat Solidarnost."

[Слика: mesic.jpg]

[Слика: c9c5805899dc12a3897914afe85a830e_large.jpg]

Ма не, ти си у праву. Само што си Енглеску амбасаду помешао са Руском Кез

Одговори

Одликовање Стипе Месића дошло је као реакција на претходно мењање назива свих београдских улица које су носиле име по совјетским генералима из рата. Према томе, ово не треба посматрати изоловано, већ сагледати ширу слику, и узети у обзир претходно гурање прста у очи Русији наведеним изменама назива улица као и бучним залагањем тадашње досовске власти за улазак у НАТО.
Одговори

Још један доказ да ни сами Руси нису са собом до краја раскрстили са совјетством, чак напротив веома живо негују совјетско-комунистичке традиције, па чак и настављају да воде вишу политику заједно са западом, на штету малих држава као што смо ми. Тим улицама су имена дали Тито и компанија у знак захвалности што су их ови довели на власт. Испаде да Руси у реакцији додељују потомку потпуковника који је на њиховој земљи ратовао против њих самих. Ух, што су нас сјебали Кез

Одговори

У реду Дарко, Шешељ не заслужује и нема титулу Војводе. А само ти пичи по Путину, здраво је то за Србију!

Што се тиче месине мајмуна и одликовања Руса, које су узеле усташе за антифашистичку борбу (?).

Ето још једног страшног шамара и опомене нама поклоницима Драже и ЈВУО!

Прелетели усташа је добио орден за борбу са фашистима, а Дража није добио орден за борбу од самог почетка са фашистима!
Радује бар што титовци нису добили орден за њихову борбу за власт овде, док је трајао фашизам.

И то уклањање имена улица, добијено по совјетским генералима који су ослобађали Србију фашизма. Тај британски потез (јер нема говора о независној власти овде) сведочи о томе, колики су нам и сад британци "пријатељи". СССР те ослободи фашизма, а енглези ти доведу тита!

А сада ти брито-четници, прљају односе Србије и Русије и то бесрамним потезима!

Ми ако хоћемо да Српски Народ икада сазна и усвоји Истину о Дражи, одбаци комунизам и остале дебилоидности. Морамо строго форсирати Истину и пазити какве политичаре подржавамо у њиховом раду. Огромна је срећа што је Истина на Дражиној страни и то није нека много сакривена Истина, већ ВЕОМА јасна и видна!

Са друге стране, наши историчари не смеју наседати на мућкове курте и мурте и увлачити Дражу у бесмислене конструкције, типа: био склон овоме и ономе, да је било ово, било би оно, исл.
Најједноставнија фактографија са одговарајућим закључцима и то је то.

А "наследници Равногорства", разни који "Дражу држе у џепу" и знају којекакве "истине" и филозофије, после слома Драже и ЈВУО немају НИКАКВО ПРАВО да се стављају изнад историјских факата!
Такви нек љубе руке енглезима и турцима, јер су огромну штету већ нанели.

Значи Дража је био Југословенски, легитимни вођа отпора против фашизма у окупираној држави.

Није био антикомунистички талибан и (Српски) расиста, борац за демократију и комунизам, већ бранилац поретка који је био у тренутку избијања рата. Да је другачије, не би имао никога осим Срба око себе и не би имао у ЈВУО људе најразличитијих политичких и верских орјентација! Ето, то су ЧИЊЕНИЦЕ које морамо форсирати, а не измишљати како се коме шта свиди.

Наравно и да је био антикомуниста (у души), али апсолутно је да су комунисти (титовци) криви што нису стали под команду ЈВУО, већ су кренули у брутални грађански рат зарад власти, а који су британци омогућили! Британци нису НИКАДА титу приговарали као Дражи. А то хушкање подобних, је константа њихове политике.

А да су титовци имали МИНИМУМ морала, Дража никада не би ратовао против њих, бар док се земља не ослободи окупације. То су све голе чињенице!

Дарко ниси ни минимум за озбиљног саговорника. Како хоћеш наравно.
Одговори

(31-08-2013, 06:42 PM)Лепи Бора Пише:  А само ти пичи по Путину, здраво је то за Србију!

Не "пичим" ја ни по коме, само пишем како јесте. Немам никаквих ама баш никаквих симпатија према Енглезима а ти се уби да мене, и све друге који ти оспоравају мишљење окарактеришеш као англофиле, са све стипе месићем у пакету. Видиш, нису Енглези орденовали месића, па чак ни совјети, него баш ови данашњи Руси на челу са Путином. То је оно што тебе зеза највише.

(31-08-2013, 06:42 PM)Лепи Бора Пише:  И то уклањање имена улица, добијено по совјетским генералима који су ослобађали Србију фашизма. Тај британски потез (јер нема говора о независној власти овде) сведочи о томе, колики су нам и сад британци "пријатељи". СССР те ослободи фашизма, а енглези ти доведу тита!

Пошто се залажеш за изношење целокупне истине без прећуткивања, онда ћемо рећи до краја - нису они Србију ослобађали само од фашизма, него индиректно и од монархизма, демократије, слободе мишљења и говора, па су је чак ослободили и од пар десетина до стотина хиљада паметних, храбрих утицајних и богатих Срба. Четници су кренули ка војницима црвене армије заиста као савезници, а ови су кренули да пуцају на њих, да их разоружавају и предају Титовим бандама. Београд су ослободили и предали га право Титу у руке. Прави савезници, нема шта!

Одговори

(31-08-2013, 06:22 PM)Громовник Пише:  Још један доказ да ни сами Руси нису са собом до краја раскрстили са совјетством, чак напротив веома живо негују совјетско-комунистичке традиције, па чак и настављају да воде вишу политику заједно са западом, на штету малих држава као што смо ми. Тим улицама су имена дали Тито и компанија у знак захвалности што су их ови довели на власт. Испаде да Руси у реакцији додељују потомку потпуковника који је на њиховој земљи ратовао против њих самих. Ух, што су нас сјебали Кез
Јел' би ти "раскрстио" са одбраном Србије 1999. године, и оним јунацима што су гинули на граници, зато што су тада земљу водили комунисти?
Одговори

(31-08-2013, 09:13 PM)Громовник Пише:  Не "пичим" ја ни по коме, само пишем како јесте. Немам никаквих ама баш никаквих симпатија према Енглезима а ти се уби да мене, и све друге који ти оспоравају мишљење окарактеришеш као англофиле, са све стипе месићем у пакету. Видиш, нису Енглези орденовали месића, па чак ни совјети, него баш ови данашњи Руси на челу са Путином. То је оно што тебе зеза највише.

То је већ другачије написано, па је јасно. А ја ако сам претерао, извињавам се.

Наравно да ме "зеза" да један усташки мајмун добија антифашистички орден! Зеза ме јер смо томе ми криви!

Мајмун је од његовог ћаће, који је испуцао два оквира на немце, успео да добије орден. А ми од Браће Руса за Дражу и ЈВУО, нисмо успели да добијемо ништа!
Зашто?
Што нас Путин мрзи?
Једино где је рекао нешто у том стилу је:
"Повлачите војску са Косова. Они који су издали председника, не заслужују нашу помоћ."

То је било 200.. када су ДОС-овци за паре продали Милошевића у хашку кланицу.

(31-08-2013, 09:13 PM)Громовник Пише:  Пошто се залажеш за изношење целокупне истине без прећуткивања, онда ћемо рећи до краја - нису они Србију ослобађали само од фашизма, него индиректно и од монархизма, демократије, слободе мишљења и говора, па су је чак ослободили и од пар десетина до стотина хиљада паметних, храбрих утицајних и богатих Срба. Четници су кренули ка војницима црвене армије заиста као савезници, а ови су кренули да пуцају на њих, да их разоружавају и предају Титовим бандама. Београд су ослободили и предали га право Титу у руке. Прави савезници, нема шта!

Може и тако да се гледа, али није скроз Истинито и није нам уопште корисно.

Већ смо причали о томе, али...

Значи црвена армија гања немце и долази на границе Југославије.
М: Ко је тамо? Ало лондон... (тамо је краљ и влада)
Л: Овде лондон.
М: Дал да уђемо у Југославију?
Л: Питајте титу.

Улазе у Југославију, иду партизани са стеновима и у енглеским униформама...
Излазе из Југославије.

И шта ћемо сад?
Наравно да је СССР био комунистички, али реално овде није имао готово никакав утицај. Остаје борба наше Браће, Руског Народа против хитлера! Тога иоле нормалан човек, мора бити свестан.

И сад ћемо да пљујемо најсветије жртве Руског Народа, да би испали велике демократе и слободари?
Енглези ће нам се фино зафале на таквој МАЈМУНСКОЈ памети, као и увек, рецимо титом.

(01-09-2013, 10:39 AM)Николај Пише:  Јел' би ти "раскрстио" са одбраном Србије 1999. године, и оним јунацима што су гинули на граници, зато што су тада земљу водили комунисти?

Да додам и ово.
Јер треба "раскрстити" са (на прсте једне руке) партизанским командантима, који нису пуцали на Четнике (да не би било братоубилаштва) и који су избегавали да бесмисленим акцијама упропашћују невини народ? Наравно да је и њих тито побио као пацове чим је стигао (подмукло у његовом стилу).
То треба терати и истеравати, јер ту лежи Истина.

А ово одрицање од маме и тате, брата и сестре, зарад идеологија, је ЧИСТ бољшевички манир! А бољшевици и демократе су из једног легла.
Одговори

(01-09-2013, 10:39 AM)Николај Пише:  
(31-08-2013, 06:22 PM)Громовник Пише:  Још један доказ да ни сами Руси нису са собом до краја раскрстили са совјетством, чак напротив веома живо негују совјетско-комунистичке традиције, па чак и настављају да воде вишу политику заједно са западом, на штету малих држава као што смо ми. Тим улицама су имена дали Тито и компанија у знак захвалности што су их ови довели на власт. Испаде да Руси у реакцији додељују потомку потпуковника који је на њиховој земљи ратовао против њих самих. Ух, што су нас сјебали Кез
Јел' би ти "раскрстио" са одбраном Србије 1999. године, и оним јунацима што су гинули на граници, зато што су тада земљу водили комунисти?

Наравно да не бих, али бих улице совјетских генерала дефинитивно заменио улицама Руских хероја из предкомунистичке прошлости.

И, лоше ти је поређење. Они јунаци су 1999. гинули да шиптари не уђу на Косово, за разлику од ових о којима причамо горе, који су гинули да хрвати уђу у Београд, а иначе ја сам Србин, а не Рус.

Одговори

(01-09-2013, 04:38 PM)Громовник Пише:  

Наравно да не бих, али бих улице совјетских генерала дефинитивно заменио улицама Руских хероја из предкомунистичке прошлости.

И, лоше ти је поређење. Они јунаци су 1999. гинули да шиптари не уђу на Косово, за разлику од ових о којима причамо горе, који су гинули да хрвати уђу у Београд, а иначе ја сам Србин, а не Рус.
Бојим се да ти ниси разумео о чему ја причам. Тако како ти не би "раскрстио" са тим делом наше прошлости, ни Руси не би исто урадили са "совјетским делом" своје прошлости, и нормално је да ће да реагују на омаловажавање њихових бранилаца земље, као што би и ти, на пљување наших бранилаца.
Одговори

(01-09-2013, 01:21 PM)Лепи Бора Пише:  Наравно да ме "зеза" да један усташки мајмун добија антифашистички орден! Зеза ме јер смо томе ми криви!

Што, јел зато што нисмо ишли масовније у партизане? Кез

(01-09-2013, 01:21 PM)Лепи Бора Пише:  Мајмун је од његовог ћаће, који је испуцао два оквира на немце, успео да добије орден. А ми од Браће Руса за Дражу и ЈВУО, нисмо успели да добијемо ништа!
Зашто?

Па је се убих да ти објасним да Дража и СССР нису били савезници, ти упорно тераш наопако. Сви преговарачи које су четници послали у Румунију пре уласка црвене армије у Југославију су похапшени и одведени у Лубјанку од стране совјета. Самарџић чак пише и о томе да је у редовима црвене армије у борби био и заробљени марко месић (баш онај горе са слике), који је са својим усташама у редовима црвене армије по совјетској команди нападао четнике у Србији.

Ваљда је зато Стипе и добио орден.

(01-09-2013, 01:21 PM)Лепи Бора Пише:  Значи црвена армија гања немце и долази на границе Југославије.
М: Ко је тамо? Ало лондон... (тамо је краљ и влада)
Л: Овде лондон.
М: Дал да уђемо у Југославију?
Л: Питајте титу.

Улазе у Југославију, иду партизани са стеновима и у енглеским униформама...
Излазе из Југославије.

И шта ћемо сад?

Сад ћемо да испричамо причу заиста како је било - после овог "улазе у Југославију", иде - долазе на четничку слободну територију и срећу четнике, ослобађају са њима Кладово и Крушевац - па тек онда иде "питајте Титу"....

(01-09-2013, 05:21 PM)Николај Пише:  
(01-09-2013, 04:38 PM)Громовник Пише:  

Бојим се да ти ниси разумео о чему ја причам. Тако како ти не би "раскрстио" са тим делом наше прошлости, ни Руси не би исто урадили са "совјетским делом" своје прошлости, и нормално је да ће да реагују на омаловажавање њихових бранилаца земље, као што би и ти, на пљување наших бранилаца.

Ја се бојим да ти не разумеш да је додељивање ордена потомку оних који су се борили под Стаљинградом ПРОТИВ совјетских бранилаца земље НИЈЕ ВЕЋЕ омаловажавање тих бранилаца од овог "нашег" потеза (промена имена улица) који се и могао очекивати од окупиране државе.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним