Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЗАБЛУДЕ И АКТИВНОСТИ АРТЕМИЈЕВЕ СЕКТЕ

(04-04-2020, 03:55 PM)Шумадинац Пише:  
(04-04-2020, 03:36 PM)смедерево Пише:  
(04-04-2020, 02:06 PM)Шумадинац Пише:  .
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/stra...ajam-foto/

Ови ударили не само на СПЦ, већ и на Артемите.
.

Мислиш Ваши ударили...

Нема ту "ваши" или "наши", већ СНС гарнитура.
.

Ваши, Ваши него шта!!
Несрећни патријрах је данас позвао свештенство да ЗАКЉУЧА Цркве, а монаштво да ЗАКЉУЧА врата манастира. Наравно то наређење је добио од СНС гарнитуре.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

.
А што не кукате на руског Патријарха Кирила што је добио исто наређење од Путина?
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(04-04-2020, 05:48 PM)Шумадинац Пише:  .
А што не кукате на руског Патријарха Кирила што је добио исто наређење од Путина?
.

Зато што су исто Ваши.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Ој, Шумадијо, шта си помислио,
Кад си на Смедерево удариЈо!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(04-04-2020, 07:09 PM)смедерево Пише:  
(04-04-2020, 05:48 PM)Шумадинац Пише:  .
.

Зато што су исто Ваши.

Наравно, све канонске православне Цркве су наше.

(04-04-2020, 07:31 PM)херцеговац Пише:  Ој, Шумадијо, шта си помислио,

Чини ти се.... Не мрзим ја Смедерева и Артемите.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ој, Шумадијо, шта си умислио,
Дарвина кад си ишчитао!?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(04-04-2020, 08:05 PM)херцеговац Пише:  Ој, Шумадијо, шта си умислио,
Дарвина кад си ишчитао!?

Будимо људи. Није тешко. И мајмунима је успело. Јок

Д М
Одговори

Значи ти си од мајмуна!?

САД ми је јасно откуда ти онолики копи пејст... Шта ћеш!

Одговори

артемити, борба за вечеру, Никодим равназемља, акакије и ови неолиберални лудаци дарвинисти свађају се ненормални између себеSmile) Кога то занима
Одговори

Па помислих.... Људи мисле ако оду у цркву да су одмах верници.... Ево ја стојим у гаражи, значи ја сам ауто. Јок
.

(04-04-2020, 10:05 PM)херцеговац Пише:  Значи ти си од мајмуна!?

Јес' мало Кидање
.

(04-04-2020, 10:05 PM)херцеговац Пише:  САД ми је јасно откуда ти онолики копи пејст... Шта ћеш!

Није САД болан већ СССР! Јок
.

(04-04-2020, 10:25 PM)Чавез Пише:  артемити, борба за вечеру, Никодим равназемља, акакије и ови неолиберални лудаци дарвинисти свађају се ненормални између себеSmile) Кога то занима

Море бит' Чавез! Срећом, нема их много овуден. Саће се јаве.... Јок
.

Д М
Одговори

(05-04-2020, 08:07 AM)Шумадинац Пише:  

Па помислих.... Људи мисле ако оду у цркву да су одмах верници.... Ево ја стојим у гаражи, значи ја сам ауто. Јок

Стани испред огледала, сад си још већи дрипацСирома'
п.с Убиће те комплекси..

Одговори

Ђе ће пред огледало, видиће да је Дарвин у праву...

Одговори

.
Ево једне отрежњавајуће поуке св. Пајсија Светогорца за неколицину Артемита, Зурлота и разних православних талибана овуден, попут Смедеревца, Пек-а, Ерцеговца др. Спока, Љоткета из Канаде и "Ja- Lično", који не схватају и не виде шта је то Црква, јер су се навикли гледати је кроз титоистичку призму, па ка'е.....

[Слика: IMG-0791a9c766fd07225f721badcab1ad81-V.jpg]
https://i.postimg.cc/vTpRJ5rQ/IMG-0791a9...ad81-V.jpg
.

Д М
Одговори

Иди, врати се на грану, оклен си потекао.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним