Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

(16-04-2020, 01:45 AM)Mekenzi Пише:  Бркић је будала ко онај Сандуловић...

Сматрам да је моја људска дужност да ти као свом виртуелном другу и пријатељу кажем да не поредиш Бркића и Сандуловића.Бркић је пропатио много,пребијан је до те мере да је био оплављен од главе до пете.Ако не верујеш,имаш тему Српска реч па можеш тамо и сам да видиш на једној од насловних страна.Ти изгледа не можеш да опростиш Бркићу писања против Тадића и оних што су били ДС некад па те то мало дебалансира.Верујем да ти је тешко да се одрекнеш веровања у ЕУ.Ми тамо никада нећемо ући.Нити требамо.Твој очај могу да разумем јер је твој Банат далеко више девастиран него моја Шумадија.Ви сте мало питомији људи а и пристојнији,ваљда зато ово и изгледа као апокалипса у тим крајевима. Ми овде трпимо донекле али Крагујевац,Чачак,Краљево,Крушевац...трпе,трпе па дохвате мочугу.Код нас је нешто индустрије и остало док су вас урнисали.У секунди могу да се сетим бар 20 банатских фабрика које су некада били гиганти а данас су зарасле у коров.Немој да се љутиш Кизо,али и дан данас подржаваш оне који су ти Банат уништили.Ови су само неиживљени клошари које кроз живот воде најниже људске побуде.Они туку људе који не могу да им се супротставе,пакују у џипове неке криминалце у покушају да плаше тај питоми народ...и шта све не.Мало сам се расписао,а само хтедох рећи да није у реду да поредиш Брку са блентавим Сандуловићем.И нека ти на памети буде увек једно, да не беше Демократске странке не би било ни Вучића на власти. Године 2012. ја нисам гласао за мог суграђанина,који се у међувремену прогласио за сељака,већ за Тадића.Знао сам и онда да обојица не вреде ништа,али исто тако сам знао да је Тадић много мање погубнији по нас од Николића и његове радикалске камариле.То је неки усуд нас Срба,никако да изаберемо нешто што нам се свиђа у политичком смислу,него увек бирамо мање зло.

(16-04-2020, 10:20 AM)херцеговац Пише:  И у Џеди и у Ријаду се клањају Израелу...

Не.

(16-04-2020, 10:20 AM)херцеговац Пише:  Једна константа је да су и најзагриженије селафије јеврејске кучке.

Да.Али тога нису свесни,исто као и немачки неонацисти.Израел нема намеру да им опрости ДСР и они ће у садејству са Америма да распале тај сукоб у Немачкој.

п.с. Невезано за Кизу и Херцеговца. Срби су стварно један чудан народ.У стању су да измажу,унизе,прогласе будалом и теоретичарем завере а онда кад се деси то на шта си им указивао да ће се десити они ти одговоре(без трунке срама) "Ма знао сам ја то..." и још нафилују и искарикирају и кажу ти да немаш појма.Невероватно,али истинито.Баш ће те у скорије време моћи да гледате такву представу кад ови носачи маски скупе мошнице после овог расула па кад почну да србују и да се курче у празно на све стране.
Одговори

Бркић је вероватно једини новинар у Србији који је прогоњен од стране апсолутно сваке режимске гарнитуре последњих 30 година.

То му у мојим очима даје какав-такав кредибилитет.
Одговори

(16-04-2020, 03:10 PM)Уставобранитељ Пише:  Бркић је вероватно једини новинар у Србији који је прогоњен од стране апсолутно сваке режимске гарнитуре последњих 30 година.

То му у мојим очима даје какав-такав кредибилитет.

Бркић је прогоњен више од 30 година.

Има једна анегдота коју је сам испричао негде.

Негде 86/87,прошлога века ухапсе дротови Бркића због неког писанија и пусте га после извесног времена.У том селу,у околини Ваљева одакле потиче,његова мајка одлази код комшинице на кафу и каже јој "Комунисти су готови!",комшиница је пита шта то прича и одакле јој то уопште,кад Бркићева мајка одговара "Кад се они плаше мог килавог Милована,то значи да им је дошао крај".
Одговори

Катар искаче, али су Сауди и остали кучкице јеврејске. То се види и по понашању селефија који би радије клали муслимане него Србе.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

"Пропашће нам је још једно кркање"

Овима ни васкрс није светао...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/dr-bra...no/mkb348s

Када мислиш да напредни комунистички стручњаци не могу горе они сами себе демантују...

Од најсмешнијег вируса до пропасти "још једног крканлука" "др". Несторовић..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ли је Сајам ипак Сајмиште?
Укинута је комуникација свима који као оболели или наводно оболели леже на београдском Сајму?
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(17-04-2020, 12:45 AM)Бенито Пише:  Да ли је Сајам ипак Сајмиште?

Јесте!

А нас који ходамо без маски гледају као да идемо у кишном мантилу без гаћа.

п.с. Рече један тип јуче "Комунисти,на почетку своје владавине, нису дозвољавали људима да иду у цркву док данас СПЦ не дозвољава људима да иду у цркву."

Ој Србијо,Сорошева прћијо.

Одговори

(17-04-2020, 03:33 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(17-04-2020, 12:45 AM)Бенито Пише:  Да ли је Сајам ипак Сајмиште?

Јесте!

А нас који ходамо без маски гледају као да идемо у кишном мантилу без гаћа.

п.с. Рече један тип јуче "Комунисти,на почетку своје владавине, нису дозвољавали људима да иду у цркву док данас СПЦ не дозвољава људима да иду у цркву."

Ој Србијо,Сорошева прћијо.

Најгоре што се политички "националисти" од радикала па надаље тобоже Црква, бог, Србија уствари прикривени комунисти и савезници СНС-а.

Ни комунисти овакве полицијске сатове, нису уводили, да људима се неда славити ускрс, и још нам се смеју хрватица педер, јеврејин, комуниста и јуловац који се "озонира" све ти живо јбм...

Што је најгоре нико нема муда да оде испред патријаршије макар и по цену хапшења, до 2012 су се разбијале главе због педерских парада а данас нико, али нико нема храбрости да стане против ове диктатуре... Немој те само ми рећи како су Радуловић, Обрадовић, Ђилас опозиција који цео дан свирају к*цу на твитеру из скупих летњиковаца а на улицу не смеју....

Прави Срби би требали данас бити испред патријаршије, и питати патријарха нека питања, ал правих срба више нема, нема ко када су сви на страни СНС-а. Србин је дозволио да му премијер буде лезбејка хрватица, да се шета кад год хоће по патријаршији, да му председник комуниста наређује патријарху шта да ради, да се забрањују литургије, да има невиђен полицијски час од 100 сати итд итд и то све гута.

Ацо, Војо, Томо Србине.....

Kосовоооо је срццеее Србијеее, Кооосссооовооо јеее срцеее Србијеее, срцеее Србијеее, Срце Србије...

Srbija je donirala Kosovu 1000 testova na koronavirus, kao pomoć za Nacionalni institut za javno zdravlje u Prištini, prenosi Gazeta Ekspres

https://informer.rs/vesti/politika/51031...e-pristini

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Е због тога што си написао Кизомире,драго ми је што је филм Заиста отписани пуштен на интернет баш данас.Да види народ колико је посрнуо.Овај форум дође као неки САО Погледи!
Одговори

(17-04-2020, 10:32 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Е због тога што си написао Кизомире,драго ми је што је филм Заиста отписани пуштен на интернет баш данас.Да види народ колико је посрнуо.Овај форум дође као неки САО Погледи!

Па хвала пријатељу.

Ми се још сећамо када је Шешељ био у Хагу и када су Аца и Тома преузели и дрмали радикалима и били против ЕУ, НАТО, ПЕДЕРА, НЕЗАВИСНОГ КОСОВА, САРАДЊЕ СА ХАШКИМ СУДОМ и све оно зашта су данас већина форумаша је било за радикале...

Јбг, данас су људи против Вучића али немају за кога да буду (пример ти је Шумадинац против Вучића је а не зна за кога) велики проблем у Србији што нема озбиљне патриотске опозиције, ови индивидуалци , Бошко, Радуловић, Ного и остали реално немају м*да да нешто озбиљно покрену а камоли да скупе људе....

Прави опозиционари су били 90-их смели су да стану на -10 испред пандурских шмркова, кордона, да буду хапшени, пребијани, гађани јајима, били против комуниста...То је озбиљно опозиционо деловање а не ово данас твитер и једном недељно пре вандредног стања нека шетњица од 30-45 мин или Ђилас у скупој гардероби стоји ко професор испред табле и објашњава...

Вучић влада правим оним најгорим комунистичким и удбашким методама, брутало безкрупулозно, и нико нема м*да да му се супростави брутално, да га удара тамо где је слаб а има милион слабих тачака.
Има подршку Америке и ЕУ све док призна Косово а када то уради пуштају га низ воду, као што су пустили Тадића после завршене сарадње са Хагом, Као Милошевића када је потписао капитулацију кумановски споразум, као Ђинђа када није хтео да се обрачуна са криминалом и угрозио озбиљне интересе Бебе и Чеде итд итд....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
ВЕРА МОЈА

Зла ме гоне, а Господ ме куша:

Да ли мука моју Веру мења?

С мукама се бори моја Душа

И пролази кроз сва искушења.

Ја не могу од свог верног претка

Да се кидам као лист са гране

И да на дан Великога Петка

Не целивам Исусове ране.

Вера моја бесмртност осваја:

У њој су ми и отац и наја,

И сви преци до претка онога,

Што се први прекрсти с три прста,

И Крштењем све потомство сврста

Око свога распетога Бога.

Милан Петровић1961.

ПС

ДОСТА КУКЊАВЕ!

ПОЈАЧАЈМО МОЛИТВУ ЈЕР САМО ВЈЕРА ЧИСТА И МОЛИТВА ЧЕСТА МОГУ ИЗ ОВОГА ДА НАС ИЗБАВЕ!

Амин!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Него, нема нам чича ЈЕРЕМИЈЕ??

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-04-2020, 04:03 PM)Mekenzi Пише:  Него, нема нам чича ЈЕРЕМИЈЕ??

А шта да кажем?

јел о залудним литијама по Црној гори?

Јудином целиву из патријаршије које је далеко опасније од Синан пашиног прогона Светога саве.

Слике са сајмишта одакле се кези дебил.

Јел да коментаришем "струку" за коју тврдим да истој треба приступити као на слици коју сам поставио?

Јел сад да се питам где нестадоше они силни момци што су "навијали" за клубове?

Гледам како се народ претворио у стадо које се задовољава нарамком сена.

И тако...

[Слика: struka-lecenje.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним