16-04-2020, 02:57 PM
(16-04-2020, 01:45 AM)Mekenzi Пише: Бркић је будала ко онај Сандуловић...
Сматрам да је моја људска дужност да ти као свом виртуелном другу и пријатељу кажем да не поредиш Бркића и Сандуловића.Бркић је пропатио много,пребијан је до те мере да је био оплављен од главе до пете.Ако не верујеш,имаш тему Српска реч па можеш тамо и сам да видиш на једној од насловних страна.Ти изгледа не можеш да опростиш Бркићу писања против Тадића и оних што су били ДС некад па те то мало дебалансира.Верујем да ти је тешко да се одрекнеш веровања у ЕУ.Ми тамо никада нећемо ући.Нити требамо.Твој очај могу да разумем јер је твој Банат далеко више девастиран него моја Шумадија.Ви сте мало питомији људи а и пристојнији,ваљда зато ово и изгледа као апокалипса у тим крајевима. Ми овде трпимо донекле али Крагујевац,Чачак,Краљево,Крушевац...трпе,трпе па дохвате мочугу.Код нас је нешто индустрије и остало док су вас урнисали.У секунди могу да се сетим бар 20 банатских фабрика које су некада били гиганти а данас су зарасле у коров.Немој да се љутиш Кизо,али и дан данас подржаваш оне који су ти Банат уништили.Ови су само неиживљени клошари које кроз живот воде најниже људске побуде.Они туку људе који не могу да им се супротставе,пакују у џипове неке криминалце у покушају да плаше тај питоми народ...и шта све не.Мало сам се расписао,а само хтедох рећи да није у реду да поредиш Брку са блентавим Сандуловићем.И нека ти на памети буде увек једно, да не беше Демократске странке не би било ни Вучића на власти. Године 2012. ја нисам гласао за мог суграђанина,који се у међувремену прогласио за сељака,већ за Тадића.Знао сам и онда да обојица не вреде ништа,али исто тако сам знао да је Тадић много мање погубнији по нас од Николића и његове радикалске камариле.То је неки усуд нас Срба,никако да изаберемо нешто што нам се свиђа у политичком смислу,него увек бирамо мање зло.
(16-04-2020, 10:20 AM)херцеговац Пише: И у Џеди и у Ријаду се клањају Израелу...
Не.
(16-04-2020, 10:20 AM)херцеговац Пише: Једна константа је да су и најзагриженије селафије јеврејске кучке.
Да.Али тога нису свесни,исто као и немачки неонацисти.Израел нема намеру да им опрости ДСР и они ће у садејству са Америма да распале тај сукоб у Немачкој.
п.с. Невезано за Кизу и Херцеговца. Срби су стварно један чудан народ.У стању су да измажу,унизе,прогласе будалом и теоретичарем завере а онда кад се деси то на шта си им указивао да ће се десити они ти одговоре(без трунке срама) "Ма знао сам ја то..." и још нафилују и искарикирају и кажу ти да немаш појма.Невероватно,али истинито.Баш ће те у скорије време моћи да гледате такву представу кад ови носачи маски скупе мошнице после овог расула па кад почну да србују и да се курче у празно на све стране.