Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

Мом комшији заказали уградњу стента за 4 месеца. Умро пре недељу дана.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(05-02-2022, 08:03 PM)Николај Пише:  Мом комшији заказали уградњу стента за 4 месеца. Умро пре недељу дана.

5.000 таквих случајева било 2020. више него 2019, рекао је доктор задужен за спискове.
27.000 више него у претходном периоду умрло је људи због таквих ствари, према подацима Владе РС (само што нарвано они не пишу одакле вишак, али то кажу задужеени за листе). А и преосталих 13.000, што они кажу од короне - није потврђено обдукцијама. 
Иначе, као смрт од короне заводи се углавном смрт од запаљења плућа (која се тако заводи кад није проглашена епидемија). Број  умрлих од запаљења плућа из године у годину, не може да се нађе (барем ја нисам могао).
Одговори

(05-02-2022, 09:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(05-02-2022, 08:03 PM)Николај Пише:  Мом комшији заказали уградњу стента за 4 месеца. Умро пре недељу дана.

5.000 таквих случајева било 2020. више него 2019, рекао је доктор задужен за спискове.
27.000 више него у претходном периоду умрло је људи због таквих ствари, према подацима Владе РС (само што нарвано они не пишу одакле вишак, али то кажу задужеени за листе). А и преосталих 13.000, што они кажу од короне - није потврђено обдукцијама. 
Иначе, као смрт од короне заводи се углавном смрт од запаљења плућа (која се тако заводи кад није проглашена епидемија). Број  умрлих од запаљења плућа из године у годину, не може да се нађе (барем ја нисам могао).

Опет оних 5000 и 27000 без извора и контекста?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Сујета - непријатељ медицине број 1
http://ljudilazi.blogspot.com/2022/02/su...roj-1.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(06-02-2022, 01:07 PM)Шумадинац Пише:  Сујета - непријатељ медицине број 1
http://ljudilazi.blogspot.com/2022/02/su...roj-1.html

Одличан текст само мало бљутав. Спомињу се ЛЕКАРИ који су ПОБЕГЛИ из града где влада зараза и наводи да су болесне препустили преварантима. А питање би било какви су то лекари који су ПОБЕГЛИ. И када каже у наредним реченицама да шарлатани нуде слаткоречивост и наду...а шта су понудили они ЛЕКАРИ који су ПОБЕГЛИ од куге. Тачан одговор би био безнађе и смрт. И шта су ти „шарлатани“...па људи који су понудили било какву помоћ...у недостатку ових ЛЕКАРА ПОБЕГУЉА...

То је био први моменат (наводи блогер важне моменте из историје медицине) а други је развој медицине и ампутација...може спасити живот, али како! Било је пре месец-два на ТВ РТС Наука (на кабловској) и гостује пуковник са ВМА, окићен многим титулама. Не могу да вам све препричавам, али човек износи и „закључак“ да у много случајева нема микроорганизама који угрожавају пацијента??? (чак сам имао утисак да се чуди, мада је то само мој утисак, али савремена медицина наваљује на микроорганизме као узрочнике свега, као свиња на помије). Оно што је мени било поражавајуће су неке догодовштине које је водитељка затражила да др исприча. Једна од њих је ампутација руке и кажу да су човеку тиме спасили живот...

Човек им се захваљује јер су га учили инвалидом и убедили да су му тако спасили живот...а убо се на кост рибе коју је спремао за славу. Па како блогер каже, шарлатани нуде наду, а ови други да понеко и преживи. Па ваљда је циљ да многи преживе, а не понеки...и да им руке и ноге буду на броју.

Па бих то повезао са доктором са ВМА али и наредним писанијем о погрешно одређеном здравственом проблему. Па претходни лекар није хтео да промени мишљење због сујете. Какве бре сујете, човек нема појма и питање је шта ради лекарска комора! Лекарска комора прогони лекаре који износе праве податке (о нпр. вакцини, који су прикривени од пацијента...нису сакривени јер их има на сајту АЛИМС...па пацијент треба да рије по гомили података), али задржава на раду шарлатана који не уме да разликује кичму од бубрега...

И онда суштина проблема (непотизма, корупције и партијског запошљавања у здравству) је то што је у случају где је др са ВМА одрезао човеку руку...али се не поставља питање, шта са онима који су довели до тога да убод на рибљу кост пође по злу, али и о протоколима који налажу кљукање антибиотицима...и на крају одсецањем руке. Исто тако о некима који су „сујетни“ а у ствари су неспособни и можда (а највероватније), па бирајте по вољи: са купљеном дипломом, запослио их тата, запослили се корупцијом, запослила их партија...

Блогер као да је разрок: нишани једно а погађа друго (блогер жели да укаже да су лекари који јасно обавештавају пацијенте шарлатани, а они који наваљују да се народ вакцинише непровереном и експерименталном вакцином стручњаци). Не бих ја њему држао клин да он бије мацолом: разбио би ми главу...а још би и себи поломио ногу...

И наравно, овај блогер сматра да је лечење скопчано са новом патњом...не треба ништа додати о блогеровој памети...јер не мора лечење да буде патња! Ако лечење не претворе својим тупавим протоколима у патњу...

Што се мене тиче, још један преварант...будала имамо за извоз...
Одговори

Иначе чини ми се да је ово тај блогер који кратко речено лупа глупости.

https://www.072info.com/potresna-ispovij...i-sahranu/

Обратите пажњу на ове реченице (нарочито ону другу, кратку поруку):

„Ova bolest ubija, traži način da se uvuče tamo gdje će sigurno ubiti. Osnovni cilj je uništenje.“

Потпуно су складу са организаторима корона завере. „Све ће вас побије“...А "ми" ћемо вас сачувати...уз "мале надокнаде"

Имао сам мишљење да само две врсте на кугли земаљској немају разумно понашање и све чине у своју пропаст, а то су вируси и човек. Потом сам променио мишљење (пре више деценија) и сматрам да само једна врста се неразумно понаша и то је људски род. Све остало је у складу са природом и то тако дуго траје. Не постоји ништа на свету што води ка уништењу и све је у складу изузимајући људски род (мислим на онај зли део људског рода) који масовно убија због личне користи...или једноставно – забаве. То у природи не постоји.

Ако би такозвани вирус постојао, и имао једини циљ уништење, таква творевина би неминовно еволуирала у нешто вишећелијско и савршеније. А таквих еволуција нема. Постоје Хе-Ла ћелије које гаје у лабораторијама и које би се све више наликују амебама амебама, а не неким обичним људским ћелијама које су узете од Хенријете Лакс. Иако наука тврди да не постоји вештачи узгојен нови облик живота, али неки генетичари сматрају да су ХеЛа ћелије у деценијама узгајане лабораторијским условима постале генератор стварања нових врста јер имају делове хромозома који нису људски и за њих је предложено име: Helacyton gartleri. Наравно, научници који гаје ове ћелије у десетинама и стотинама тона тврде да се ништа није десило и да су то обичне људске ћелије...научници исто тако тврде да је Плутон планета, па онда да није планета, али то не умањује чињеницу да Плутон постоји...све друго је бирократија...или злоупотреба...па и ХеЛа ћелија или амеба. И ту треба подвући: ХеЛа ћелије не живе у природи самостално него се вештачки узгајају.

Иначе, ХеЛа ћелије су бесмртне и убризгане су у крвоток милионима људи. ПА су изгледа узрок АИДС-а и много тога што испитују на живим људима.

И да се вратимо нашем блогеру који тврди да је циљ вируса уништење. Можете ли да замислите колико човек мора бити будала да тако нешто изјави. Једна хемикалија (вирус) „има намеру“...да убија људе...чак и од будале је много...
Одговори

(06-02-2022, 12:54 PM)Шумадинац Пише:  
(05-02-2022, 09:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Опет оних 5000 и 27000 без извора и контекста?

40.000-13.000=27.000.
Одговори

Прво питај културно шта ти није јасно. Ето, баш на блогу који си линковао имаш о сујети односно о кмечању када не можеш нешто да схватиш јер не умеш да читаш или питаш о битном и оном што ти није јасно.

ПС

Једно питање за администраторе форума: нисам у претходним порукама ни једном речју ни споменуо ни увредио Шумадинца, а оне мене вређа (чак мислим да ме је извређао и када сам написао неку од првих порука на форуму). Имате ли некаква мерила или казне за овакве примитивце?
Одговори

Људи, водите рачуна о речнику. Немају администратори времена да заводе ред. Нисмо деца.
Одговори

Кажу, имамо и стелт омикрон сада.

Ја знам и разумем да нас Србе третирају као да смо јуче пали с крушке али ово је превише.
Одговори

Како сам написао у једној теми:

„...ако неко жели да господари људима онда мора да их обмањује и лаже...Што су планови за акцију једноставнији, простији и глупљи, то је већа шанса за њихово остваривање јер људи најчешће не верују у очигледно“
Одговори

(07-02-2022, 08:44 PM)Ђорђе Пише:  Кажу, имамо и стелт омикрон сада.

Ја знам и разумем да нас Србе третирају као да смо јуче пали с крушке али ово је превише.

Нисам стигао да испратим. Шта је "стелт омикрон"?
Да ли је то можда подсој омикрона, у случају када заражени нема никакве видљиве симптоме?
И који ПВО обара тај стелт? Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Стелт омикрон је „бува“ коју су убацили сходно причи да ће корона остати...остати значи да ће се пробудити по потреби...

Зато су и надувавали број умрлих (поред оних које су сами смакли током „лечења“) да то буде застрашујуће и тако је и већина природно умрлих или умрлих од других болести, које су такође убили јер су запоставили друге болести, да се то по потреби може употребити када утврде свој интерес (економски, политички...или било који други). Тако се исто користе разне „епидемије“ које је изазвао неки опасни „вирус“ (или који други микроорганизам, али исто неприродно опасан) за застрашивање не узимајући у обзир колико на епидемије утичу друштвена прилике (ратови или политичке шпекулације са храном, па и масовна тровања у политичке сврхе или масовна тровања због непостигнутог технолошког развоја) и природне катастрофе (глад).

Могло се приметити у медијима колико су употребљавали те раније сумњиве епидемије, у много текстова који су о корони.

Као што је покренут корона циркус , као наставак акције из 2009-те године (птичији грип) чиме се изазива светска криза...а у кризи ти муљатори најбоље „пливају“ док остали тону. Зато су му „мајстори“ направили стелт, да буде неприметан и неуништив док не затреба...То је њихов агент спавач који ће се свакако пробудити...
Одговори

(08-02-2022, 11:56 AM)Vlad Alekš Пише:  
(07-02-2022, 08:44 PM)Ђорђе Пише:  Кажу, имамо и стелт омикрон сада.

Нисам стигао да испратим. Шта је "стелт омикрон"?
Да ли је то можда подсој омикрона, у случају када заражени нема никакве видљиве симптоме?
И који ПВО обара тај стелт? Smile

У рукама Мандушића Вука,
Свака пушка биће убојита...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним