Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Путин - кога волимо

(24-02-2022, 03:44 PM)Бенито Пише:  Одушевљен сам Путином, скоро као Штраус, или дански краљ, или Љотић, Хитлером.  Баја
Жао ми је што покојни Просветар није још мало поживио да види ово. Могу да замислим његове постове ових дана.

Цео живот је жело да види ово. Да је поживео каква би то плејада коментара и анализа километарски била овде, како би био срећан, која зајебанција би била.
Како би се срчано и еуфорично  навијало за Цара Путина који игра Шах мат партију..

Недостаје у овим временима..

Ако је за утеху Руска војна интервенција је покренута тачно месец дана од његове смрти у дан 23-1-2022 23-2-2022.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ниједна српска странка није, ни у назнакама, подржала Путинов ратни поход. Док се то од "другосрбијанаца" и очекивало, треба посебно нагласити да су назови "националне десне" странке такође потпуно неме на догађаје у Донбасу и Украјини. "Најнационалнији" подухват извели су СРС, Двери и НАДА који су објавили да Србија не треба да уведе санкције Русији. О томе како извештавају "српски медији" не треба трошити речи. Вечерас имамо и специјалну емисију о овом питању, под називом "повратак Хладног рата", што је класично обмањивање јавности у Србији, са намером да се идеологизује сукоб у Украјини, стави у контекст сукоба комунизма и демократског Запада, а сам Путин представи неким новим Стаљином или Брежњевом.
Међутим, најзанимљивији су ови удбашки "спасиоци Сербства", "Српски националисти", патриоте и родољуби, који деценијама испирају мозак овом народу са "Светском владом", и "Путин исто ради за њих", "не можемо ми ту ништа, морамо да се прилагодимо", "опет од Вучића немамо бољег" и сличним удбашким конструкцијама којима се замагљује да се овде спроводи брозовска и коминтерновска политика растакања српског националног ткива и идентитета. 
Не падне снег да прекрије брег, него да свака звер покаже свој траг.
Одговори

Елем, обично човек после прележане болести бива јачи и отпорнији. Тако треба схватити и комунизам, као једну дугу и страшну болест или пошaст.

Стога, ми смо мненијa, пошто смо Русимa нaјсроднији духовно и телесно, да смо "морали" и ми да се разболимо '45 као наша браћа четврт века раније.

Међутим,

Руси су се излечили од те страшне болести, препородили се друштвено, културно и духовно. Одавно је Русија постала стуб православља и козачка држава. Путинов омиљени писац, поред Берђајева, је и његов "светонaзор" Иван Иљин, иначе најпознатији белогардејац међу великанима. Иначе, општио сам са многим руским козацима, што на Равној Гори што по црквеним сабрањимa, и сви здушно су подржавали свог председника.

Нажалост, за разлику од наше браће, ми још болујемо од комунизма и тапкамо у месту. Још поседујемо тај подaнички менталитет, наслеђен од Турака и комуниста. Ево, сви државни Нато медији вечерас објављују агресију Русије над "јадним" Украјинцима.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Задивљујуће колико руски авиони и хеликоптери ниско лете и нападају циљеве. А ми НАТО авионе нисмо могли да видимо и зато су посејали онолико гробова. Американци ће правити Доналда Трампа од блата!
Одговори

(24-02-2022, 09:03 PM)Бенито Пише:  О томе како извештавају "српски медији" не треба трошити речи. Вечерас имамо и специјалну емисију о овом питању, под називом "повратак Хладног рата", што је класично обмањивање јавности у Србији, са намером да се идеологизује сукоб у Украјини, стави у контекст сукоба комунизма и демократског Запада, а сам Путин представи неким новим Стаљином или Брежњевом.

Ја нисам веровао када сам прочитао наслов "Повратак Хладног рата". Какво спиновање јавности. Страшно. А на иностраним станицама 1999: поново избеглице, зли нападачи, осуда целог света, новинари на улицама и све што смо већ гледали. Нису померили пропаганду ни за један посто напред, осим што су дали новинарима панцирне прслуке и шлемове. Наравно, код ове анализе се изузима време Доналда Трампа где је америчка јавност била најбоље информисана и где није било тих медијских спинова да се америчка војска позива да помогне јадне и немоћне.
Одговори

Новинар: Шта би сте ви рекли Путину да сте на позицији?

Трамп: Па ја не бих био у овој позицији, јер смо иначе и ми у веома лошој ситуацији. Као што сам већ рекао – ово се никада не би догодило...Ја сам имао дуге разговоре са Путином и поштовали смо један другог...
Одговори

Мислим да ће се америчка контрола над (већим делом) Европе појачати после свега овога. Иронично је што би Трампова администрација оставила Европу у слободнијем статусу, можда да дође себи. Овако се готово цела Европа упињала и надала Бајдену, човеку наспрам кога ће Труман изгледати као изолациониста.

На крају, вероватније је да је европска политичка елита састављена од највеће групе билмеза и безвезњаковића икада сакупљене.
Одговори

То је, ваљда, најочигледније у целој овој причи. 
ПС Белгија је забринута у вези санкција према Русији, јер то опасно угрожава њихово тржиште дијамантима.
Италија је забринута у вези санкција против Русије, јер то опасно угрожава њихово тржиште моде.
Мађарска је тренутно врло забринута.
А у ствари, не могу да прдну без Русије. (да извине форум)
Ако је нешто овде закључак, то је да је ЕУ скуп неопеваних будала.
Одговори

(25-02-2022, 12:18 AM)Бенито Пише:  То је, ваљда, најочигледније у целој овој причи. 
ПС Белгија је забринута у вези санкција према Русији, јер то опасно угрожава њихово тржиште дијамантима.
Италија је забринута у вези санкција против Русије, јер то опасно угрожава њихово тржиште моде.
Мађарска је тренутно врло забринута.
А у ствари, не могу да прдну без Русије. (да извине форум)
Ако је нешто овде закључак, то је да је ЕУ скуп неопеваних будала.

На дужи рок Русија нема шансе, јер је економски и (посебно важно у овом случају) демографски инфериорна.
Циљ НАТО и није да се по степама ломи и гине него да исцрпљује Русију.
Ужасан притисак на Русију ће трајати годинама, не жури се Западу нигде.
Бојати се да им се не придружи и Кина. За неко време, пазите, и Афганстан. Муџахедини почну да дејствују међу племенима иза своје границе. Нису Анериканци њима без везе остављали оружје када су се онако мирољубиво, доброћудно и толерантно повлачили.
Ово тренутно стање може да расхлади мало наше фрустрације, но питање је шта Русија може ефективно да постигне? Која је цена?
Све европске земље пуно губе, али такве се ствари понављају вековима. Така клима.
Америка и сада је само на добитку и супер-профиту.
Нас ће да деру са свих страна ко Муса и Хаса јарца.
Одговори

(23-02-2022, 12:35 AM)Бенито Пише:  Добро, могуће да сам био преамбициозан када сам покушао да замислим Милошевића пре три деценије да изговори оно што је рекао Путин синоћ. Ево сад ћу бити реалнији у замишљају.  Ваистину!

25. фебруар 2022. године:
"Поштовани грађани Србије, оптужују нас неки да смо бољшевици и да неће са нама. Ево, ја им поручујем, да је држава Косова продукт бољшевизма, односно Брозовог комунизма. Помоћи ћемо у дебољшевизацији Косова и Метохије. Наше снаге су распоређене дуж административне линије која је поделила нашу јединствену државу. Ми морамо кренути у дебољшевизацију целокупне наше територије. Тако нам Бог помогао."
Претпостављате ко ово изговара.
Шта, опет сам нереалан?  Баја

"Поштовани грађани Србије, оптужују нас неки да смо бољшевици и да неће са нама. Ево, ја им поручујем, да је држава Северна Македонија продукт бољшевизма, односно Брозовог комунизма. Помоћи ћемо у дебољшевизацији Северне Македоније. Наше снаге су распоређене дуж границе која је поделила нашу јединствену државу. Ми морамо кренути у дебољшевизацију целокупне наше територије. Тако нам Бог помогао."

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Највећа лаж наше "повијесне збиље" је реченица Овај, од пре неки дан, да је "85% Срба за Русију". Скоро сви Срби у Србији, и већи део у емиграцији, су за Немачку. Немачка је идеал снова просечног данашњег Србина. Просечни Србин, одрастао у титоизму, могао је да види све неправде тог режима и шта треба да чини како би преживео. И као сваки други народ, већина није наравно волела тај режим. Постојала је, наравно, мањина која је била поткупљена или уцењена радним местима или слично, и код које се развио двоструки морал, који им је толико ушао у крвоток да им је потпуно означио идентитет.
Али, путем државних одлука Брозовог режима (давање пасоша, затим билатерални уговор са Немцима о давању радне снаге, дозволом уноса девиза, нарочито дојч марке, у земљу) и преко образовања (општи хвалоспеви Недићу, краљу Милану Обреновићу, Обреновићима генерално, Високом Стевану, па чак и Љотићу...) Срби су се полако васпитавали да се заљубе у Немчуре. 
Створио се Сутјеска синдром. 
Данас када је после више од једног века, Русија коначно повукла "руски потез", у Србији више не живи нико ко би могао да изађе и отворено подржи такав потез. Српска комунистичка партија, створитељ неба и земље, и њен "отац нације", смислили су и спровели план како да остану на власти до краја живота, а и "после Овај - Овај". Комплетна генерација пре нас, а наша поготово, је пројектована да се заљуби у Швабурину и стереотип о њему. Јер, Швабурина је "педантан, професионалац, има угледну породицу, и швалерку приде, иде два пута на годишњи одмор са женом и децом, и дебелгузом таштом, и што је најважније - пун је пара). То је зато што је Швабурина, раса изнад наше "балканске касабе", где царује превара, подлост и оцеубиство. Управо оно што су Немци пропагирали у време Првог и Другог светског рата, а против чега су се наши преци, који су били Срби за разлику од нас, тако мушки и српски борили, постало је не само владајуће културно становиште у Србији, него заузима примарно место у националном идентитету данашњег Србина.
По хиљадити пут, без објављивања и читања правих књига, кључне борбе на пољу културе и просвете, васпитавању нових генерација српским вредностима, Србији не да неће бити боља ситуација, него ће она остати једна празна љуштура, чије славно име ће лажно приказивати народ који у њој живи.
Зато, браћо, КЊИГЕ, КЊИГЕ, а не звона и прапорци...
Живео Путин и живела руска војска.
Одговори

(25-02-2022, 03:10 PM)Бенито Пише:  Највећа лаж наше "повијесне збиље" је реченица Овај, од пре неки дан, да је "85% Срба за Русију". Скоро сви Срби у Србији, и већи део у емиграцији, су за Немачку. Немачка је идеал снова просечног данашњег Србина. Просечни Србин, одрастао у титоизму, могао је да види све неправде тог режима и шта треба да чини како би преживео. И као сваки други народ, већина није наравно волела тај режим. Постојала је, наравно, мањина која је била поткупљена или уцењена радним местима или слично, и код које се развио двоструки морал, који им је толико ушао у крвоток да им је потпуно означио идентитет.
Али, путем државних одлука Брозовог режима (давање пасоша, затим билатерални уговор са Немцима о давању радне снаге, дозволом уноса девиза, нарочито дојч марке, у земљу) и преко образовања (општи хвалоспеви Недићу, краљу Милану Обреновићу, Обреновићима генерално, Високом Стевану, па чак и Љотићу...) Срби су се полако васпитавали да се заљубе у Немчуре. 
Створио се Сутјеска синдром. 
Данас када је после више од једног века, Русија коначно повукла "руски потез", у Србији више не живи нико ко би могао да изађе и отворено подржи такав потез. Српска комунистичка партија, створитељ неба и земље, и њен "отац нације", смислили су и спровели план како да остану на власти до краја живота, а и "после Овај - Овај". Комплетна генерација пре нас, а наша поготово, је пројектована да се заљуби у Швабурину и стереотип о њему. Јер, Швабурина је "педантан, професионалац, има угледну породицу, и швалерку приде, иде два пута на годишњи одмор са женом и децом, и дебелгузом таштом, и што је најважније - пун је пара). То је зато што је Швабурина, раса изнад наше "балканске касабе", где царује превара, подлост и оцеубиство. Управо оно што су Немци пропагирали у време Првог и Другог светског рата, а против чега су се наши преци, који су били Срби за разлику од нас, тако мушки и српски борили, постало је не само владајуће културно становиште у Србији, него заузима примарно место у националном идентитету данашњег Србина.
По хиљадити пут, без објављивања и читања правих књига, кључне борбе на пољу културе и просвете, васпитавању нових генерација српским вредностима, Србији не да неће бити боља ситуација, него ће она остати једна празна љуштура, чије славно име ће лажно приказивати народ који у њој живи.
Зато, браћо, КЊИГЕ, КЊИГЕ, а не звона и прапорци...
Живео Путин и живела руска војска.

Који су то "Срби" што воле Швабе?
Ја их не познајем ако не рачунам плаћеничку багру која воли сваког ко плати. 
Упознао сам доста људи који су прошли ратну голготу , неки преживели логор Оснабрик, остали у Немачкој после рата али никада нису заволели Швабе. 
Што се Руса тиче... Мрзели су систем - комунизам али Русе су углавном сматрали браћом.
Добро, стара гарда је нестала, дошле су нове генерације, али... шта су Швабе - Англосакси добро урадили за Србију? Први меци испаљени у Србе након Другог св. рата испалили су управо Немци.
Опет кажем: Не рачунам ове што највише подсећају на фукосе, продаће и покров са рођене мајке за 30 сребрењака... Е, они могуће да "воле" Швабе. 
Иначе, домаћинска Србија никада неће волети Немце а мрзити Русе!

Ово што си навео за Овај, систем владања и ротације сасвим је тачно и ту немам шта додати.
Одговори

Прво, пошто је овде 1944. године привидно завладао стаљинистички систем, иза чијег шињела се курвински увукло аустрофилска прамржња према Србима, створене су основе за најневероватнији обрт у пост-другосветскоратовској култури Европе. Побеђени је почео да побеђује. Полако, па све више и више.
Погледајмо само феномене којима смо ми старији били сведоци: 100 марака је у Југославији (Босни, посебно) била једна реч и изговарала се "стомарака";
возило марке Мерцедес било је главни, а често и једини аутомобилски бренд који су Срби признавали, а наследили су га Голф двојка, а у садашњем времену Ауди; југословенска фудбалска репрезентација изгубила је скоро све утакмице против немачке репрезентације (само 1962. године у четвртфиналу у. Чилеу смо победили 1-0) зато што је најмање пола тих утакмица изгубила пре почетка меча, са предубеђењем да је преко пута њих несавладив народ;
А посебно погледајмо на шта данас личе стратишта Српског народа које су Немци побили у овој земљи. Ко има времена, обавезно нека оде да погледа на шта личи и да ли уопште ради "Бањички музеј", који се налазио на месту логора-ДМ на Сењаку, музеј је одувек био десетак пута, сада вероватно 50 пута мањи него што је био логор; на стратишту у Јајинцима, млади Срби су роштиљали, опијали се и певали на месту где су им Немци немилосрдно, у распону 100-1, поубијали ђедове; о логору "Старо Сајмиште" не треба трошити ни речи; за 7 деценија комунисти и Срби учинили су све могуће у девастацији тог простора са јасном намером да се заборави што су Немци радили Србима на том месту и да није било Јевреја, а не нас никада се то питање не би ни потегло....
Могу још сатима да набрајам шта су комунисти и њихова деца урадили за ових 8 деценија у величању Немаца и њихове културе. Тако да ништа не чуди што су ови данашњи Срби, већином полутани и њихови потомци, до ушију заљубљени у Немце јер их је читав образовни и културни систем томе научио.
Што се тиче српског домаћина, наравно та немачка бургија, колико год била најбоља, неће проћи. Али, зато су ту опет били комунисти, најбољи сарадници и шпијуни Немаца, који су уништили српског домаћина до нераспознавања. Српски домаћин, који је некада био основа српског идентитета, данас више готово да не постоји.
Е, мој Јеремија, волео би да нисам у праву, али...
Одговори

(25-02-2022, 10:10 PM)Бенито Пише:  Прво, пошто је овде 1944. године привидно завладао стаљинистички систем, иза чијег шињела се курвински увукло аустрофилска прамржња према Србима, створене су основе за најневероватнији обрт у пост-другосветскоратовској култури Европе. Побеђени је почео да побеђује. Полако, па све више и више.
Погледајмо само феномене којима смо ми старији били сведоци: 100 марака је у Југославији (Босни, посебно) била једна реч и изговарала се "стомарака";
возило марке Мерцедес било је главни, а често и једини аутомобилски бренд који су Срби признавали, а наследили су га Голф двојка, а у садашњем времену Ауди; југословенска фудбалска репрезентација изгубила је скоро све утакмице против немачке репрезентације (само 1962. године у четвртфиналу у. Чилеу смо победили 1-0) зато што је најмање пола тих утакмица изгубила пре почетка меча, са предубеђењем да је преко пута њих несавладив народ;
А посебно погледајмо на шта данас личе стратишта Српског народа које су Немци побили у овој земљи. Ко има времена, обавезно нека оде да погледа на шта личи и да ли уопште ради "Бањички музеј", који се налазио на месту логора-ДМ на Сењаку, музеј је одувек био десетак пута, сада вероватно 50 пута мањи него што је био логор; на стратишту у Јајинцима, млади Срби су роштиљали, опијали се и певали на месту где су им Немци немилосрдно, у распону 100-1, поубијали ђедове; о логору "Старо Сајмиште" не треба трошити ни речи; за 7 деценија комунисти и Срби учинили су све могуће у девастацији тог простора са јасном намером да се заборави што су Немци радили Србима на том месту и да није било Јевреја, а не нас никада се то питање не би ни потегло....
Могу још сатима да набрајам шта су комунисти и њихова деца урадили за ових 8 деценија у величању Немаца и њихове културе. Тако да ништа не чуди што су ови данашњи Срби, већином полутани и њихови потомци, до ушију заљубљени у Немце јер их је читав образовни и културни систем томе научио.
Што се тиче српског домаћина, наравно та немачка бургија, колико год била најбоља, неће проћи. Али, зато су ту опет били комунисти, најбољи сарадници и шпијуни Немаца, који су уништили српског домаћина до нераспознавања. Српски домаћин, који је некада био основа српског идентитета, данас више готово да не постоји.
Е, мој Јеремија, волео би да нисам у праву, али...

Догодине, ако Бог да, идем у Русију да радим. Имам тетку у Минхену.  Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним