Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Равногорски сабор

(01-06-2022, 12:09 PM)Шумадинац Пише:  
(01-06-2022, 11:55 AM)Mario Пише:  Па добро онда ако ћемо таквом логиком, зашто је четнички илегалац Рајко Митић играо за СД Црвена Звезда? Или зашто је кошаркашка легенда, а притом опет четнички илегалац Бора Станковић играо за КК Црвена Звезда? Живимо у 21. веку, зар мислите да у управи ЦЗ постоје и даље комунисти или не дај Боже на трибини? Мешате бабе и жабе не знам шта да вам кажем... 5+5

Разлог је у томе што је Рајку Митићу и Бори Станковићу спорт био изнад идеолошке опредељености. Као и због каријере, преживљавања па и страха у оно време. Знали су они добро ко су творци тих спортских клубова и чија имена носе. Оно што је најбизарније је да испод тих стадиона, и Маракане и ЈНА, леже стотине моштију мученика које су комунисти, исти ти који су и основали та два клуба, поубијали и затрпали. И на њима се игра фудбал, навија, буса у груди, и сл. За ким? За чим? Па се са другим навијачима, на другој страни, бију, ударају, ломе и сл. Брат и брат, Србин и Србин, "патриота" и "патриота", "четник са севера" и "четник са југа"..... Зар је то четништво? Зар је то Чичин, Калабићев, Рачићев и Кесеров аманет?

Па ето сами сте дали одговор на питање, љубав према спорту. Има четника и на северу и на југу, а Бога ми и на истоку, чак шта више ми из Београда се лично и дружимо. Ево баналан пример, ове године је на Равној Гори самном био окорели четник са југа, и шта сад? Што се тиче моштију, то може и г. Милослав да потврди ове моје речи. Зар се на Равној Гори није гинуло? Зар нису четници сами себи одузимали живот 44' и 45' после прогласа краља? Па опет шатори, музика на све стране, милион фракција те четник овај те равногорац онај. И да се надовежем на то где се навијачи ломе, бију итд. То је део навијачког живота, хоћеш да докажеш да је твоја група јача од друге, тако је свуда у свету. Да напоменем и ово, на северу имате заставу Драже то немојте заборавити, као и војводу Ђујића код Земунаца.
И да додам, Четници Север сваке године долазе на Равну Гору у својој викендици и полажу венце код споменика генералу Дражи, али ето ви гледате другим очима све Smile

[Слика: image.jpg]
Одговори

(01-06-2022, 12:34 PM)Бенито Пише:  
(01-06-2022, 11:55 AM)Mario Пише:  Па добро онда ако ћемо таквом логиком, зашто је четнички илегалац Рајко Митић играо за СД Црвена Звезда? Или зашто је кошаркашка легенда, а притом опет четнички илегалац Бора Станковић играо за КК Црвена Звезда? Живимо у 21. веку, зар мислите да у управи ЦЗ постоје и даље комунисти или не дај Боже на трибини? Мешате бабе и жабе не знам шта да вам кажем... 5+5

Марио брате, паметан си човек. Упозораваш овим знаком на логику. Прочитај прво шта си написао, па се добро запитај, оно што си сам питао:
"Зар мислите да у управи ЦЗ и даље постоје комунисти или не дај Боже на трибини?"
Мени не мораш да одговараш, пошто врло добро знам одговор на то питање... Размисли да ли Ти знаш, чим постављаш то питање.

Па ја не знам ни за једног комунисту, реците ми ви

[Слика: image.jpg]
Одговори

ЦЕО УПРАВНИ СПОРТСКОГ ДРУШТВА ЦЗ ЈЕ У СНС И ТоО ТЕШКИ КОМУНИСТИ ОКОРЕЛИ!

СВЕ ЛЕГЕНДЕ СУ БИЛИ КОМУНИСТИ И ДАНАС СУ.

ЗАМИСЛИ СРБИНА ЧЕТНИКА ДА ИГРА, НАВИЈА ИЛИ ВОДИ КЛУБ ГДЕ ЈЕ ПОСРЕДИ ЦРВЕНИ, КРВАВИ ПЕНТАГРАМ СИМБОЛ УБИЦЕ СРБА!

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А за кога да Србин Четник игра, навија или воли клуб? Конкретно, без општих места и фраза?

П.С. ево једне "овејане комуњаре" која се ту нешто мота око клуба а и син Вујадин му је играо у њему и био капитен

Одговори

(01-06-2022, 03:56 PM)Mario Пише:  
(01-06-2022, 12:34 PM)Бенито Пише:  

Марио брате, паметан си човек. Упозораваш овим знаком на логику. Прочитај прво шта си написао, па се добро запитај, оно што си сам питао:
"Зар мислите да у управи ЦЗ и даље постоје комунисти или не дај Боже на трибини?"
Мени не мораш да одговараш, пошто врло добро знам одговор на то питање... Размисли да ли Ти знаш, чим постављаш то питање.

Па ја не знам ни за једног комунисту, реците ми ви
Светозар Мијаиловић Тоза, почасни председник ФК Црвена Звезда, председник ФК Црвена Звезда у време освајања титуле првака Европе 1991. године, с претходне године, у децембру 1990. године, кандидат за народног посланика на првим вишестраначким изборима, на општини Вождовац. Победио га кандидат СПО, покојни Зоран Хорван. 
И данас Тоза члан Председништва СПС-А.
Треба ли даље...
Може једног по једног, ако треба....
Одговори

(01-06-2022, 04:18 PM)Почетник Пише:  А за кога да Србин Четник игра, навија или воли клуб? Конкретно, без општих места и фраза?

П.С. ево једне "овејане комуњаре" која се ту нешто мота око клуба а и син Вујадин му је играо у њему и био капитен

Има на ади наш "мали" фудбалски клу Равна ГОРА.

За тај клуб навија и често долази да га гледа Престолоналедник.

Сваке суботе игра кад је сезона.

Иначе занимљиво:

Сви фудбалски клубови који играју супер лигу су са својих грбова скинули крваве црвене пентаграме или их обојилиу плаво и смањили ко фк Војводина.

Једино који нису скинули знаг србоубица крвави пентаграм познатији као црвена петокрака јесу та два комунистичка елитна близанца са дедиња.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-06-2022, 04:40 PM)Mekenzi Пише:  Има на ади наш "мали" фудбалски клу Равна ГОРА.

Иначе занимљиво:

Сви фудбалски клубови који играју супер лигу су са својих грбова скинули крваве црвене пентаграме или их обојилиу плаво и смањили ко фк Војводина.

Једино који нису скинули знаг србоубица крвави пентаграм познатији као црвена петокрака јесу та два комунистичка елитна близанца са дедиња.

Знаш ли да ФК Равну Гору држе цигани. Да не именујем људе, исправни су 100% да не помислиш ко зна шта јер очигледно немаш појма ко су, али ето да знаш да поред тога што воде ФК Равну Гору и даље навијају за Звезду  Баја

И да, тај црвени пентаграм на грбу има везе са комунизмом колико и онај на Хајнекен пиву  Јок
Одговори

(01-06-2022, 04:48 PM)Почетник Пише:  
(01-06-2022, 04:40 PM)Mekenzi Пише:  Има на ади наш "мали" фудбалски клу Равна ГОРА.

Иначе занимљиво:

Знаш ли да ФК Равну Гору држе цигани. Да не именујем људе, исправни су 100% да не помислиш ко зна шта јер очигледно немаш појма ко су, али ето да знаш да поред тога што воде ФК Равну Гору и даље навијају за Звезду  Баја

И да, тај црвени пентаграм на грбу има везе са комунизмом колико и онај на Хајнекен пиву  Јок

Узми доле укуцај у тражилици форума "крвави пентаграм" и све што ти избаци где је аутор ПРОСВЕТАР (Бог да му душу прости) лепо прочитај, полако...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Изби свађа око једног од дословно најпримитивнијих спортова свих времена.
Исто важи и за кошарку.

Фудбал у Србији би требало да се забрани на свим нивоима, макар на пар година.

А ако то није могуће, обавезно распродати све клубове буд пошто Арапима или руским олигарсима, али уз услов да промене имена и грбове. То је последња шанса да српска држава и народ неку корист од њих извуку.

Кошарку забранити такође ако се овако настави.

Да је жив Рачић, сви би ти "навијачи" завршили под камом за месец дана. Јер да је жив, не би понављао грешке из рата јер би знао да се са разбојницима свих боја треба немилосрдно обрачунавати што брже и учинковитије.
Одговори

(01-06-2022, 03:53 PM)Почетник Пише:  Хоћемо ли сада да навијамо за Лацио, Челси, ПСЖ пошто некомунистичких клубова у Србији нема?

Нећемо да навијамо ни за кога. Још нисмо вратили Краља, црни облаци се надвијају над Србијом што каже г. Бенито, а ви би да пратите дивљачки спорт.
Одговори

Pa ajde i ja da se predstavim:
RADNICKI KG 1923
CRVENI DJAVOLI
Navijac od 1969/70. godine.
Одговори

Дозволите ми узвратити именом...
ФК Јавор Ивањица, 110 година постојања...
Вождовачки спортски клуб, такође преко једног века...
Одговори

Aj овако и ми да се представимо
Фк Вршац или данас офк (снс) Вршац.

Од ове године први пут члан Прве лиге Србије.

Прво име је било:
Соко 1893

Душан Силни Вршац

Најлеше име је било Родољуб 1905-1918
Војводина 1940-1945
Итд
Касниј су комунисти га до дана данашњег крстили у разна имена.

Ипак остао је у раји ФК Вршац, црвено бели уместо петокраке смо ставили 92-ге 4Сна грб сада су напредни комунисти скинули 4С и ставили слова офк.

[Слика: Screenshot-20220601-210227.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-06-2022, 03:55 PM)Mario Пише:  
(01-06-2022, 12:09 PM)Шумадинац Пише:  

Разлог је у томе што је Рајку Митићу и Бори Станковићу спорт био изнад идеолошке опредељености. Као и због каријере, преживљавања па и страха у оно време. Знали су они добро ко су творци тих спортских клубова и чија имена носе. Оно што је најбизарније је да испод тих стадиона, и Маракане и ЈНА, леже стотине моштију мученика које су комунисти, исти ти који су и основали та два клуба, поубијали и затрпали. И на њима се игра фудбал, навија, буса у груди, и сл. За ким? За чим? Па се са другим навијачима, на другој страни, бију, ударају, ломе и сл. Брат и брат, Србин и Србин, "патриота" и "патриота", "четник са севера" и "четник са југа"..... Зар је то четништво? Зар је то Чичин, Калабићев, Рачићев и Кесеров аманет?

Па ето сами сте дали одговор на питање, љубав према спорту. Има четника и на северу и на југу, а Бога ми и на истоку, чак шта више ми из Београда се лично и дружимо. Ево баналан пример, ове године је на Равној Гори самном био окорели четник са југа, и шта сад? Што се тиче моштију, то може и г. Милослав да потврди ове моје речи. Зар се на Равној Гори није гинуло? Зар нису четници сами себи одузимали живот 44' и 45' после прогласа краља? Па опет шатори, музика на све стране, милион фракција те четник овај те равногорац онај. И да се надовежем на то где се навијачи ломе, бију итд. То је део навијачког живота, хоћеш да докажеш да је твоја група јача од друге, тако је свуда у свету. Да напоменем и ово, на северу имате заставу Драже то немојте заборавити, као и војводу Ђујића код Земунаца.
И да додам, Четници Север сваке године долазе на Равну Гору у својој викендици и полажу венце код споменика генералу Дражи, али ето ви гледате другим очима све Smile

Синовац, испод ЈНА и Маракане су масовне гробнице. Ти то упоређујеш са Равном Гором, где су овде или онде гинули, као и на многим местима. Прави Равногорац и патриота не може навијати за комунистичке клубове са комунистичким именима, још мање на месту испод које су масовне гробнице. Какви црни "четници север" или "четници југ" у комунистичким клубовима. И још нешто.... Постоји само један легалан Равногорски Покрет, а те фракције који подржавају Љотића, Недића и Пећанца нису Равногорци, још мање патриоте.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним