24-07-2022, 12:15 PM
Равногорски сабор
24-07-2022, 12:23 PM
(24-07-2022, 12:15 PM)Monarhist Пише:Треба организовати и друге ствари.(24-07-2022, 12:07 PM)РежисерСтари Пише: Равногорски покрет,покрет за полагање венаца и помене.А шта би и могли друго са онаквим саставом.
30.година из грешке у грешку.
Треба организовати помене, из моје перспективе то је једна од добрих ствари коју раде кад се већ нико други не сети.
25-07-2022, 10:27 AM
Колико ја видим овде само брат Далтон из УРПОС (једна од 200 покрета који постоје) озбиљно ради. Споменик Влади Винчићу у Смртићима је он иницирао и организовао, оне спомен плоче Павлу Ђуришићу и Радојици Перишићу у Брестовчини такође. Пре неки дан на Мањачи код цркве на Клисини, недалеко од гроба Уроша Дреновића постављена је спомен плоча са именима преко 40 припадника наше војске који почивају у близини. Ово говорим све само у последњих месец дана. И шта би ово за Славка. Од свих 100-200 покрета које чинодејствују сви се заклињу у њега, а кад је осуђен не видох никакво бар ни саопштење.
25-07-2022, 03:04 PM
Ојсааааа

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
01-04-2023, 07:05 PM
Сабор треба да прати календар.Речју ако је Марковдан у понедељак,организовати га дан раније.Или ако је Марковдан субота организовати у недељу.
Овако ове године у вр` главе,ови са буџета из РП,и нешто мало,доконих људи,из државних фирми.Видећемо став власти(рп је део система)дакле власти,о овоме.
Ако је циљ популаризација,ово је решење,ако је циљ малобројност онда .....
Овако ове године у вр` главе,ови са буџета из РП,и нешто мало,доконих људи,из државних фирми.Видећемо став власти(рп је део система)дакле власти,о овоме.
Ако је циљ популаризација,ово је решење,ако је циљ малобројност онда .....
11-04-2023, 05:39 PM
Ове године 13 мај пада баш у суботу
15-04-2023, 05:13 PM
Да ли има нека организација из Новог Сада, раније је СПО из Радничке улице водио по 5-9 бусева, у последњих пар година у назад нема ни један, мислим баш ме брига за СПО него да не платим скупо гориво, ако неко зна хвала.....
15-04-2023, 06:07 PM
(15-04-2023, 05:13 PM)ZdravkoR Пише: Да ли има нека организација из Новог Сада, раније је СПО из Радничке улице водио по 5-9 бусева, у последњих пар година у назад нема ни један, мислим баш ме брига за СПО него да не платим скупо гориво, ако неко зна хвала.....
Нема.
Ми смо ишли овим бусевима из Новог Сада када смо били студентарија пре 15+ година..
Што се тиче организације најбоље комби и њих 8-10 у комби и поделите трошкове.
Аутом сам далеко и скупо.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
15-04-2023, 08:36 PM
(15-04-2023, 05:13 PM)ZdravkoR Пише: Да ли има нека организација из Новог Сада, раније је СПО из Радничке улице водио по 5-9 бусева, у последњих пар година у назад нема ни један, мислим баш ме брига за СПО него да не платим скупо гориво, ако неко зна хвала.....
Пробај неку шему са овима из Равногорског покрета.
Они су на буџету,па рачунам да је превоз бесплатан преко њих.
15-04-2023, 10:33 PM
(15-04-2023, 08:36 PM)РежисерСтари Пише:(15-04-2023, 05:13 PM)ZdravkoR Пише: Да ли има нека организација из Новог Сада, раније је СПО из Радничке улице водио по 5-9 бусева, у последњих пар година у назад нема ни један, мислим баш ме брига за СПО него да не платим скупо гориво, ако неко зна хвала.....
То се зове "легализација". Пошто је Овај нека врста Недића или Љотића.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
16-04-2023, 01:14 PM
(15-04-2023, 10:33 PM)Шумадинац Пише:(15-04-2023, 08:36 PM)РежисерСтари Пише:(15-04-2023, 05:13 PM)ZdravkoR Пише: Да ли има нека организација из Новог Сада, раније је СПО из Радничке улице водио по 5-9 бусева, у последњих пар година у назад нема ни један, мислим баш ме брига за СПО него да не платим скупо гориво, ако неко зна хвала.....
То се зове "легализација". Пошто је Овај нека врста Недића или Љотића.
Хвала браћо, покушаћу стварно са "легализацијом" ПОКС ионако држи некадашње просторије СПО у Новом Саду

16-04-2023, 03:48 PM
Питај Бошка Обрадовића или Двери он долази на сабор, можда те могу повести.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
16-04-2023, 10:57 PM
(16-04-2023, 03:48 PM)Mekenzi Пише: Питај Бошка Обрадовића или Двери он долази на сабор, можда те могу повести.
А да чуш.... Да не иду можда Жуњић, Паровић, Вишекруна или неки од твојих жутаћа?

Д М
17-04-2023, 12:03 AM
(16-04-2023, 10:57 PM)Шумадинац Пише:(16-04-2023, 03:48 PM)Mekenzi Пише: Питај Бошка Обрадовића или Двери он долази на сабор, можда те могу повести.
А да чуш.... Да не иду можда Жуњић, Паровић, Вишекруна или неки од твојих жутаћа?![]()
![]()
Паа
Вишекруна је у егзилу већ годинама оданде води битку за Србију. Преко Амнести интернешенал извукао Златановића из ЦЗ-а.
Добар је Жорж... Штета што је геј.
Жунића ишћерују из рођеног стана + гомила судских тужби. Тешка прича.
Паровића не миришемо. Променио чо'ек 4-5 својих странака... Сада видимо да је код Шаровића некадашњу перјаницу Радикала..
Иначе Бошко иде својим аутом а ми му точимо"чорбу" јер ће то да се заведе под "службени пут"+ће вероватно својим аутима ићи и Пушкић и Костић па би Бошко за брата Здравка из Новог Сада могао да обезбеди једно место....
Што су се двери стисле за сабор..
ПРОСВЕТАР.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)