Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Равногорски сабор

(12-05-2023, 01:33 AM)Mario Пише:  
(11-05-2023, 01:14 PM)Шумадина Пише:  Марио, да ли то ваше удружење баштини четнике Косте Пећанца, Недићеву СДС и Љотићев СДК?

Наравно Ваистину!   Ми смо легитимни наследници Удружења Српских Четника војводе Косте Миловановића

Нисте
Одговори

(13-05-2023, 12:20 AM)Јужносрбијанац Пише:  
(12-05-2023, 01:33 AM)Mario Пише:  
(11-05-2023, 01:14 PM)Шумадина Пише:  Марио, да ли то ваше удружење баштини четнике Косте Пећанца, Недићеву СДС и Љотићев СДК?

Наравно Ваистину!   Ми смо легитимни наследници Удружења Српских Четника војводе Косте Миловановића

Нисте
Ако ти тако кажеш, онда је сигурно тако

[Слика: image.jpg]
Одговори

Дошла нека три свештеника и таман да крену парастос, ал наредих ОСТАВ! Чекамо Мекензија!!!! Баја
Одговори

Други Равогорски Сабор 20-ог маја на Равној Гори.

[Слика: Screenshot-20230515-230313-316.png]

[Слика: Screenshot-20230515-230403-597.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: Screenshot-20230519-123443-245.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Је ли стигао, зна ли се шта?
Ја био 7, ишао колима потрошио цирка 4000 динара за гориво и још 2000 динара за ручак у Бањи Врујци
Одговори

Не обавестих вас све - после преко 25 година, ове године је радила кафана у Брајићима. Она соба где је био састанак није била откључавана, али велико позитивно изненађење је било да је бар кафана радила. Кафана је, наравно, била ад хок и не ради стално. Али, и то је последица сталне потребе комуниста да раселе Србе са слободних српских планина. 
ПС да напоменем да је ово било први пут од 1992. године, од када редовно идем на Равну Гору, да није било ниједног, али апсолутно ниједног униформисаног полицајцс. То је феномен који је важио нагласити.
Одговори

Ја сам био и до кафане у Брајићима 7. маја, негде око 13 часова било је све затворено, нигде никога, сликао пар фотки са оцем, Милослав ми то лајковао на фб и сад могу да уђем у историју. Шалу на страну заиста било је тада када сам ја био затворено и пусто, као да никога није било у целом селу.
Добро је што је барем пут добар, и драго ми је да су и овај из правца Мионице и Планинице куда смо ми дошли мало средили. Пре једно три-четири године то је био плач мајке Божије, кратери и рупе од оних каменолома доле су на све стране, сада има само један мало већи кратер али посут је шљунак, остатак пута је сасвим солидан. Жао ми је што нисам стигао и до села Ба, овај што је наплаћивао "еколошку таксу од 200 динара" рече ми и да је у том правцу пут и асфалт потпуно нов, али нигде скретања нигде путоказа страшно и недопустиво за тако нешто.
Него има ли неко инфо да ли је Александар горе, данас је требао бити, закаснио је по мом мишљењу, није остао 90 тих кад је дошао први пут, није дошао 2001 када је горе била маса од преко 300.000 људи, можда би неко могао да провуче слике и снимак са тог скупа кроз овај модеран бројач па да видимо колико је у човеку било тог дана тамо људи, данас је касно свакако.
Одговори

Изгледа стварно био
https://royalfamily.org/cir/prestolonasl...ovicu-cir/
Одговори

[Слика: IMG-3caecd89b9aa3b4f4238de2ee52b33a4-V.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(21-05-2023, 11:17 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-3caecd89b9aa3b4f4238de2ee52b33a4-V.jpg]

Кидање  Кидање 
Aл све са Пушкићем  Кидање

Него дедер ти нама реци зашто је Бошко избегао Марковдан на Равној Гори?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, ова фотографија је проблематична из више разлога. Али, не из тих које Ти помињеш. 
Али, ајде да не будемо партибрејкери... Оне горе фотографије су одличне. Добро је што је дошао.
Одговори

(22-05-2023, 09:51 AM)Бенито Пише:  Мекензи, ова фотографија је проблематична из више разлога. Али, не из тих које Ти помињеш. 
Али, ајде да не будемо партибрејкери... Оне горе фотографије су одличне. Добро је што је дошао.

Ко, јел Пушкић?
Јок

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не, него пијани поштар.
Ал није крив престолонаследник због тога. По питању Равне Горе најбоље се види ко влада Србијом. Свугде ће српски политичари да дођу, само их нећете видети на Равној Гори.
Овај болесник нема где се није сликао. Ал на Равној Гори га никада нећеш видети. Да не причамо о Чалету.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним