12-03-2025, 08:18 PM
(12-03-2025, 08:11 PM)Горски штаб 52 Пише: Луизит, јеси ли ти при здравој памети?Опет ти са хиљаду једним питањем.
Је л' то позиваш полицију да бије српски народ коме је мука издаје, корупције, крађе, криминала, смањења државне територије, негативне селекције итд?
Биће у Београду стотина, а можда и неколико стотина хиљада људи. Ко су ти људи? Све комунисти?
Где си био да позиваш полицију да хапси због велеиздаје након Бриселског споразума? Или након свих могућих знакова ''Косова'' државотворности?
Или где си био да позиваш полицију да хапси након убиства на наплатној рампи? А да, није нико твој убијен.
Или где си био да позиваш полицију да... У ствари, боље не, зауставићу се.
Видим ликујеш због хапшења Срђана Жунића. Је л' знаш уопште ко је Срђан Жунић?
Жандарм није скоро остао без ока због јајета или кило брашна него због колегине песнице. Да има имало части и морала у себи, не би пристао да јавно буде играчка највећем издајнику у новијој историји Србије. Помоћ кад је ударен су му прво понудили присутни студенти. Мислим да не постоји у речнику адекватан атрибут за такве људске карактере.
Не знам да ли је у питању Champions League, неки тендер или неко ситно намештење, али ако ти искрено, без икакве материјалне користи, верујеш да браниш државу Србију од другосрбијанаца, србофоба и ауто-шовиниста са Н1, Нове и сличних медија тако што чуваш Вучића, СНС и хиљаде неписмених сатрапа, онда теби тешко да има помоћи.
Настави да се вучићевски сладиш евентуалном разбијању српских глава. Желим ти да оздравиш и нађеш прави пут.
Не гласам, не занима ме ни једна политичка странка у Србији, осим квази подваљених десних сателит странки који су ми занимљива појава и нека врста разоноде да слушам шта причају и шта раде. До ових протеста сам веровао ДА НА МЛАДИМА СВЕТ ОСТАЈЕ, али видим да сам се дебело зајебо. Нећу да ми безимени пленуми воде државу. Главну реч воде пленуми са филозофског и политичких наука. Пулени Николе Самарџића и Дубравке Стојановић. Не видим разлику између Добрице Веселиновића и њих. Наложили су се да они мењају свет, подржава их Мадона, они ће да добију Нобелову награду, они су забринути, они су борци против свега лошег... не смеш ништа да им кажеш.
Узмеш лепо формираш странку, изађеш на изборе, а не да се врти мантра о мртвим гласовима, намештеним бирачким списковима и сличним глупостима. ЈА СЕ ПРВИ ЗАЛАЖЕМ ДА СЕ УВЕДЕ У СРБИЈИ ОБАВЕЗНО ГЛАСАЊЕ. Зашто студенти не траже обавезно гласање, формирају странку или две и изађу на изборе? Од председничких до локалних.
Да ли ове протесте подржавају Софија Тодоровића и остала НВО-о камарила? Да. Шта год они подржавају ја сам по аутоматизму на супротној страни. Кризирају зато што им је заврнута славина па користе ситуацију да пробају нешто да избунаре.
Пуна су вам уста национално освешћених студената... па што студенти не оду испред Н1 да га блокирају ако смеју? Нек блокирају и Информер, али ајде да их видим јел смеју да оду испред Н1? Смеју шипак. Причају како користе друштвене мреже за личну промоцију, а висе по цео дан код Оље Бећковић.
Ја позивам полцију да ради свој посао. Ја када бих се понашао како се понашају студенти одавно бих завршио у затвору. Од каменовања џипа интервнетној јединици, шиштања, вриштања до блокирања свега и свачега. Ја када бих бацио каненче на џип интервнетне, не бих видео светлост дана наредних пар година.
Ово за повећање плате има дозу сарказма пошто је "народ" пролупао па верује и нада се да ће "полиција да стане на страну народа". Причају ловачке приче како се њима полицајци из кордона смешакају. Само што нису скинули опрему и стали на страну "народа". Полиција одувек и заувек чува систем. Не чувају лик и дело већ систем. И тако ће бити заувек.
Биће у Београду стотине хиљада људи, али исто тако биће још неколико милиона људи који неће бити на улици. Који не подржавају блокаде, студенете или их једноставно не занима цела ова ситуација. И постоје такви које буквално ова ситуација не занима. И то не мали проценат.
Ја апсолутно нигде не ликујем зато што је ухапшен Жунић. Преношење вести није ликовање. Мени је смешно што се хапсе ликови попут Нога који стално прича о вешалима, Жунића који тера неку своју причу. Не знам ко ће бити четврти. Пошто су рекли да ће четворо бити ухапшено. Мада овог ЋАЛЕ ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ, њега треба да хоспитализују у Теодора Драјзера, а не у притворску јединицу.