Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(12-03-2025, 08:11 PM)Горски штаб 52 Пише:  Луизит, јеси ли ти при здравој памети?

Је л' то позиваш полицију да бије српски народ коме је мука издаје, корупције, крађе, криминала, смањења државне територије, негативне селекције итд?
Биће у Београду стотина, а можда и неколико стотина хиљада људи. Ко су ти људи? Све комунисти?

Где си био да позиваш полицију да хапси због велеиздаје након Бриселског споразума? Или након свих могућих знакова ''Косова'' државотворности?
Или где си био да позиваш полицију да хапси након убиства на наплатној рампи? А да, није нико твој убијен.
Или где си био да позиваш полицију да... У ствари, боље не, зауставићу се.

Видим ликујеш због хапшења Срђана Жунића. Је л' знаш уопште ко је Срђан Жунић?

Жандарм није скоро остао без ока због јајета или кило брашна него због колегине песнице. Да има имало части и морала у себи, не би пристао да јавно буде играчка највећем издајнику у новијој историји Србије. Помоћ кад је ударен су му прво понудили присутни студенти. Мислим да не постоји у речнику адекватан атрибут за такве људске карактере.

Не знам да ли је у питању Champions League, неки тендер или неко ситно намештење, али ако ти искрено, без икакве материјалне користи, верујеш да браниш државу Србију од другосрбијанаца, србофоба и ауто-шовиниста са Н1, Нове и сличних медија тако што чуваш Вучића, СНС и хиљаде неписмених сатрапа, онда теби тешко да има помоћи.

Настави да се вучићевски сладиш евентуалном разбијању српских глава. Желим ти да оздравиш и нађеш прави пут.
Опет ти са хиљаду једним питањем. 

Не гласам, не занима ме ни једна политичка странка у Србији, осим квази подваљених десних сателит странки који су ми занимљива појава и нека врста разоноде да слушам шта причају и шта раде. До ових протеста сам веровао ДА НА МЛАДИМА СВЕТ ОСТАЈЕ, али видим да сам се дебело зајебо. Нећу да ми безимени пленуми воде државу. Главну реч воде пленуми са филозофског и политичких наука. Пулени Николе Самарџића и Дубравке Стојановић. Не видим разлику између Добрице Веселиновића и њих. Наложили су се да они мењају свет, подржава их Мадона, они ће да добију Нобелову награду, они су забринути, они су борци против свега лошег... не смеш ништа да им кажеш.

Узмеш лепо формираш странку, изађеш на изборе, а не да се врти мантра о мртвим гласовима, намештеним бирачким списковима и сличним глупостима. ЈА СЕ ПРВИ ЗАЛАЖЕМ ДА СЕ УВЕДЕ У СРБИЈИ ОБАВЕЗНО ГЛАСАЊЕ. Зашто студенти не траже обавезно гласање, формирају странку или две и изађу на изборе? Од председничких до локалних.

Да ли ове протесте подржавају Софија Тодоровића и остала НВО-о камарила? Да. Шта год они подржавају ја сам по аутоматизму на супротној страни. Кризирају зато што им је заврнута славина па користе ситуацију да пробају нешто да избунаре.

Пуна су вам уста национално освешћених студената... па што студенти не оду испред Н1 да га блокирају ако смеју? Нек блокирају и Информер, али ајде да их видим јел смеју да оду испред Н1? Смеју шипак. Причају како користе друштвене мреже за личну промоцију, а висе по цео дан код Оље Бећковић.

Ја позивам полцију да ради свој посао. Ја када бих се понашао како се понашају студенти одавно бих завршио у затвору. Од каменовања џипа интервнетној јединици, шиштања, вриштања до блокирања свега и свачега. Ја када бих бацио каненче на џип интервнетне, не бих видео светлост дана наредних пар година.

Ово за повећање плате има дозу сарказма пошто је "народ" пролупао па верује и нада се да ће "полиција да стане на страну народа". Причају ловачке приче како се њима полицајци из кордона смешакају. Само што нису скинули опрему и стали на страну "народа". Полиција одувек и заувек чува систем. Не чувају лик и дело већ систем. И тако ће бити заувек.

Биће у Београду стотине хиљада људи, али исто тако биће још неколико милиона људи који неће бити на улици. Који не подржавају блокаде, студенете или их једноставно не занима цела ова ситуација. И постоје такви које буквално ова ситуација не занима. И то не мали проценат.  

Ја апсолутно нигде не ликујем зато што је ухапшен Жунић. Преношење вести није ликовање. Мени је смешно што се хапсе ликови попут Нога који стално прича о вешалима, Жунића који тера неку своју причу. Не знам ко ће бити четврти. Пошто су рекли да ће четворо бити ухапшено. Мада овог ЋАЛЕ ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ, њега треба да хоспитализују у Теодора Драјзера, а не у притворску јединицу.
Одговори

(12-03-2025, 08:10 PM)Aleksandar S Пише:  Поједини са овог форума би и Тита бранили све ти ј***м.

У ТОКУ ЈЕ АТАК ПРОВОКАТОРА, А ПРИСЕШЋЕ ИМ БОТОВАЧКИ ЛЕБ ЈА ТИ КАЖЕМ...
Одговори

N1
ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ КОЈА ЈЕ РАДИЛА КАО БОТ:
https://youtu.be/FMFwOU_sBow?feature=shared
Одговори

https://youtube.com/shorts/-Wgu_55_KHE?s...DWavcaPpUO

Ваља неки динар да се заради....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(12-03-2025, 08:18 PM)Луизит Пише:  Опет ти са хиљаду једним питањем. 

Не гласам, не занима ме ни једна политичка странка у Србији, осим квази подваљених десних сателит странки који су ми занимљива појава и нека врста разоноде да слушам шта причају и шта раде. До ових протеста сам веровао ДА НА МЛАДИМА СВЕТ ОСТАЈЕ, али видим да сам се дебело зајебо. Нећу да ми безимени пленуми воде државу. Главну реч воде пленуми са филозофског и политичких наука. Пулени Николе Самарџића и Дубравке Стојановић. Не видим разлику између Добрице Веселиновића и њих. Наложили су се да они мењају свет, подржава их Мадона, они ће да добију Нобелову награду, они су забринути, они су борци против свега лошег... не смеш ништа да им кажеш.

Узмеш лепо формираш странку, изађеш на изборе, а не да се врти мантра о мртвим гласовима, намештеним бирачким списковима и сличним глупостима. ЈА СЕ ПРВИ ЗАЛАЖЕМ ДА СЕ УВЕДЕ У СРБИЈИ ОБАВЕЗНО ГЛАСАЊЕ. Зашто студенти не траже обавезно гласање, формирају странку или две и изађу на изборе? Од председничких до локалних.

Да ли ове протесте подржавају Софија Тодоровића и остала НВО-о камарила? Да. Шта год они подржавају ја сам по аутоматизму на супротној страни. Кризирају зато што им је заврнута славина па користе ситуацију да пробају нешто да избунаре.

Пуна су вам уста национално освешћених студената... па што студенти не оду испред Н1 да га блокирају ако смеју? Нек блокирају и Информер, али ајде да их видим јел смеју да оду испред Н1? Смеју шипак. Причају како користе друштвене мреже за личну промоцију, а висе по цео дан код Оље Бећковић.

Ја позивам полцију да ради свој посао. Ја када бих се понашао како се понашају студенти одавно бих завршио у затвору. Од каменовања џипа интервнетној јединици, шиштања, вриштања до блокирања свега и свачега. Ја када бих бацио каненче на џип интервнетне, не бих видео светлост дана наредних пар година.

Ово за повећање плате има дозу сарказма пошто је "народ" пролупао па верује и нада се да ће "полиција да стане на страну народа". Причају ловачке приче како се њима полицајци из кордона смешакају. Само што нису скинули опрему и стали на страну "народа". Полиција одувек и заувек чува систем. Не чувају лик и дело већ систем. И тако ће бити заувек.

Биће у Београду стотине хиљада људи, али исто тако биће још неколико милиона људи који неће бити на улици. Који не подржавају блокаде, студенете или их једноставно не занима цела ова ситуација. И постоје такви које буквално ова ситуација не занима. И то не мали проценат.  

Ја апсолутно нигде не ликујем зато што је ухапшен Жунић. Преношење вести није ликовање. Мени је смешно што се хапсе ликови попут Нога који стално прича о вешалима, Жунића који тера неку своју причу. Не знам ко ће бити четврти. Пошто су рекли да ће четворо бити ухапшено. Мада овог ЋАЛЕ ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ, њега треба да хоспитализују у Теодора Драјзера, а не у притворску јединицу.

Ово је форум. Служи за дискусију. Једни другима постављамо питања, упућујемо коментаре и дајемо одговоре.
Није хиљаду једно него тачно шест питања.
Редовно те муче ова о убиствима ове власти и елементима ''Косова'' државотворности. Настави да их заобилазиш, тако је најбоље.

Него, како такво лицемерје и селективни позиви полицији да ради свој посао? Не иде.

Мада, пошто си ми индиректно потврдио да Србију од ауто-шовиниста браниш квази-националистима, остајем при тврдњи да ти нема помоћи и да ти желим да оздравиш. С таквим размишљањем помоћи нема ни теби ни Србији.

Е да, ево из мог града 20 људи је у Пионирском парку. Нико од њих нема факултет. Један нема ни средњу школу. Деветнаест њих глуми студенте. Овај један што нема ни средњу школу је ставио црвену беретку на главу (има 30 година). Значи кад је почео рат у Босни није био ни рођен, а кад је почео рат на Косову и Метохији имао је пет година.
Иди, брате, однеси им бар по неку воћку да нас одбране од комуниста и усташа.
Одговори

Jeли горски а колико твојих нестудената у укронацистичком и комуноусташком пленуму..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ниједан.
Даље?

Шта ти, Мекензи, кажеш, зашто Вучић скупља ове у Пионирском парку?
Одговори

БОТОВИ-ПРОВОКАТОРИ:
Ботови провокатори су чест проблем на форумима. У зависности од тога да ли сте обичан корисник или администратор, постоји неколико начина да се носите са тим:

Ако сте корисник:

Не храните тролове – Не одговарајте на њихове провокације, јер им је циљ да изазову реакцију.

Пријавите их – Ако форум има модераторе, пријавите ботове како би били уклоњени.

Игноришите – Већина форума има опцију блокирања или игнорисања одређених корисника.

Ако сте администратор или модератор:

Проверите IP адресе – Ботови често користе сличне или идентичне IP адресе, што може помоћи у њиховом откривању.

Ограничите нове налоге – Захтевајте верификацију путем е-поште или ручно одобравање нових чланова.

Поставите CAPTCHA – Ово може спречити аутоматизоване ботове да праве налоге.

Ажурирајте филтере – Подесите филтере за препознавање и аутоматско уклањање провокативних или спам порука.

Промените правила форума – На пример, ограничавање броја објава за нове чланове може помоћи у сузбијању спам напада.
Одговори

https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHG5fYxsMzE/

https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHEdnHyMN7y/

Ево шта каже Софија Тодоровић и њен НВО-о који свим срцем подржава пленуме и студенте
Одговори

[Слика: IMG-3e91177d8224efac996d41623dee9d82-V.jpg]

СРПСКИ РАТНИЦИ БРАНЕ СРПСКУ ЂЕЦУ ОД ВУЧИЋЕВИХ КНОЈЕВАЦА!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(12-03-2025, 11:34 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-3e91177d8224efac996d41623dee9d82-V.jpg]

СРПСКИ РАТНИЦИ БРАНЕ СРПСКУ ЂЕЦУ ОД ВУЧИЋЕВИХ КНОЈЕВАЦА!
Шумадинац зашто не смете да писнете против Софије Тодоровић и њених НВО активиста. Она је та која прича најгоре бљувотине о тим истим ветеранима?
Одговори

(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHG5fYxsMzE/

Ево шта каже Софија Тодоровић и њен НВО-о који свим срцем подржава пленуме и студенте

Шлепају се,могу да подржавају колико хоће,доћиће и они на ред,само полако. Хватате се за разне будале,у сваком житу има кукољ.
Одговори

(12-03-2025, 11:45 PM)Aleksandar S Пише:  
(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHG5fYxsMzE/

Шлепају се,могу да подржавају колико хоће,доћиће и они на ред,само полако. Хватате се за разне будале,у сваком житу има кукољ.
Мало превише кукоља има међу тим часним пленумима
Одговори

[quote pid="182467" dateline="1741815916"]
(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  Мало превише кукоља има међу тим ћацима
Жвалавог

[/quote]
Слажемо се!

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 20 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним