Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(12-03-2025, 11:55 PM)Шумадинац Пише:  [quote pid="182467" dateline="1741815916"]
(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  Мало превише кукоља има међу тим часним пленумима

Нарочито код Жвалавог.
[/quote]
Сагласан сам. Ако га неко сахрани, сахраниће га његов кукољ, а не пленуми и студенти.

Него ти мени не рече што не смете да зуцнете против Софије Тодоровић и њој сличних? Што јој не кажете МАРШ ОД НАС МИ СМО ЧАСНИ ЉУДИ. Што се не оградите од њених бљувотина? 

Зашто не организујете блокаду Н1 или Нове С? Они су носиоци слободне мисли а?

Како то велике патриоте и домаћини не отерају некога ко свакодневно пљује по Србима и Србији? Прво да отерате Вучића па ћете онда да се обрачунате са осталима? И да вам успе план пре бих рекао да ће овакви попут Софије Тодоровић да зајашу битне функције у држави.
Одговори

(12-03-2025, 11:55 PM)Шумадинац Пише:  [quote pid="182467" dateline="1741815916"]
(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  Мало превише кукоља има међу тим ћацима
Жвалавог
Слажемо се!
[/quote]
Не знам Шумадинац да ли си приметио једну ствар овде?
Одговори

100 РАЗЛОГА ЗАШТО ДОЋИ НА ПРОТЕСТЕ 15.03.

Огроман ниво криминала и корупције

Страначко запошљавање

Пад надстрешнице у Новом Саду

Називање студената "руљом" и изјава председника да их мрзи

Хапшење независног новинара

Намештање студентима напад на полицајца

Ударање студената аутомобилима

Физички напади на мирне студенте током исказа незадовољства на улицама

Окупација РТС од стране власти преко 10 година

Стагнација у економском и друштвеном развоју

Недавање плата просветним радницима

Слобода Весића и Томе "Идиота" Моне

Хушкање народа на младост и понос Србије

Константан пораст цена

Уништавање институција српског народа на Косову и отворена продаја истог

Фантомске фирме које су зарадиле на "Рибникару"

Рибникар

Јовањица

Дубона и Мало Орашје

Пад хеликоптера 2015. године

Изборна крађа и довођење гласача из РС свуда по Србији

Аутократија

Медијски мрак

Таргетирање било кога ко се супротставља власти преко другарских медија (Информер, Курир, Телеграф)

Очајни услови живота за српске ратне ветеране

Ужасни услови и статус српског пољопривредника

Пораст криминала

Продаја земљишта ПКБ арапима

Београд на води / Савамала

Нови Сад на води (или како већ)

Окупација СПЦ од стране партијских кадрова

Продаја целе западне Србије због рудних богатстава

Поплаве 2014. године и тотална деструкција Крупња, Обреновца и других места

Крваве кошуље

Скандал са повећаним нивоом афлатоксина у млеку

Старлете у скупштини

Руски шпијун

Намештене и сумњиве приватизације

Насиље над народом током протеста 2020. године

Наплатна рампа и убиство жене на истој

Вулинов војни рок

Несреће у производним погонима српских произвођача наоружања и муниције

Резиденција Томе Николића

Елементарно незнање Ане Брнабић о ценама струје и комуналија у Србији

Узимање великих кредита и задуживање земље

Скандал са докторатима

Давање лажних диплома функционерима СНС и "завршавање" истих за пар месеци

Убиство Оливера Ивановића

РТБ Бор

Лажне значке БИА међу људима који уопште нису у служби државних безбедносних служби

Синиша Мали и станови у Бугарској

Уништавање Златибора и његове природе прекомерном урбанизацијом

Сеча Фрушке Горе и апсолутна бахатост Србија Шуме

Куповина аутобуса ГСП од турске фирме која такође наоружава Косовске* безбедносне службе

Јутка

Убиство Андреје Бојанић од стране сина Жељка Митровића

Таргетирање људи који се боре против рудника Рио Тинта да су издајници

Рио Тинто, Сава Експлорејшн и Гео Оил

Искакање возова са опасним материјама по Србији

Ложење глине и јаловине уместо угља у топланама

Загађење Србије

Драган Марковић Палма и бунга бунга журке

Шапићеве СС бригаде

Новогодишња јелка од 80 хиљада евра (још једном, док се деца лече СМС порукама)

Кантримен

Мини хидроелектране

Сарадња Вучића са Блером, Шредером и Клинтоном

Финансирање кампање Била Клинтона из државне касе републике Србије (још једном, док се деца лече СМС порукама)

Вашингтонски споразум

Бриселски споразум

Ужасни услови радника по фабрикама у Србији (пелене у Јури, Минт, државне фирме)

Нестручно вођење пандемије и "најсмешнији вирус"

Злоупотреба деце у политичке сврхе

Афера Телеком

Финансирање ботова из државне касе (ЈОШ ЈЕДНОМ, ДОК СЕ ДЕЦА ЛЕЧЕ СМС-овима!!!)

Запослење Мише Вацића у канцеларији за Косово

Фонтана на Славији

Долазак Мерцедеса у Србију

Цвијан

Тетка из Канаде

Летећи аутомобили и таксији

Дијана Хркаловић и прикривање доказа

Национални стадион и све финансијске манипулације око истог

Пребијање народа током Вучићеве инаугурације

Неадекватни кадрови на важним јавним државним позицијама

Измишљена министарства (За приступ ЕУ, за бригу о породици)

Јованкина вила као резиденција Ане Брнабић

Закон о експропријацији

Измена устава републике због Рио Тинта

Лобирање за стране фирме а на штету сопствене државе

Сатанизација опозиције и студената

Онемогућавање студентима преноћиште у хали те су исти морали спавати напољу, на температури која је ишла у минус

Претње насиљем пред велике протесте

Претње нападима војске на студенте (!!!)

Прислушкивање студената, опозиције и других преко израелских софтвера

Набавке истих

Манипулисање јавношћу у вези пада надстрешнице

Ћаци

Лажни повољни стамбени кредити за младе и студенте

Ако вам је ово мало, немојте ни долазити.
У сваком случају, видимо се....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(12-03-2025, 09:47 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  N1
ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ КОЈА ЈЕ РАДИЛА КАО БОТ:
https://youtu.be/FMFwOU_sBow?feature=shared

(11-03-2025, 06:17 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  А ТЕЛЕВИЗОР И ГОРЕ НАВЕДЕНИ КАНАЛИ СУ У МОМ ДОМУ, КАО ПЕТОКРАКА, НЕ ПОСТОЈЕ
Одговори

(13-03-2025, 12:02 AM)Луизит Пише:  

(11-03-2025, 06:17 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  А ТЕЛЕВИЗОР И ГОРЕ НАВЕДЕНИ КАНАЛИ СУ У МОМ ДОМУ, КАО ПЕТОКРАКА, НЕ ПОСТОЈЕ
НИСИ СКАПИРАО - ТА ОБЈАВА ЈЕ МАЛО ПРОВОКАЦИЈА ЗА ТАКВЕ КАО ШТО СИ ТИ, ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА И НА ТАКВИМ КАНАЛИМА ИСКРСНЕ НЕКА ЕМИСИЈА, МОРА СЕ БАЦИТИ ОКО НА НЕПРИЈАТЕЉСКО ШТИВО:
КО ИМА МОЗАК - ФИЛТРИРА!
ЛАКУ НОЋ!
Одговори

(13-03-2025, 12:09 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(13-03-2025, 12:02 AM)Луизит Пише:  

НИСИ СКАПИРАО - ТА ОБЈАВА ЈЕ МАЛО ПРОВОКАЦИЈА ЗА ТАКВЕ КАО ШТО СИ ТИ, ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА И НА ТАКВИМ КАНАЛИМА ИСКРСНЕ НЕКА ЕМИСИЈА, МОРА СЕ БАЦИТИ ОКО НА НЕПРИЈАТЕЉСКО ШТИВО:
КО ИМА МОЗАК - ФИЛТРИРА!
ЛАКУ НОЋ!
Нисам ни сумњао да је ово удица за овакве као што сам ја.

Него ти неки домаћин, српско сељак, поштен, радан вредан, а стално газиш своју реч. Од тога да нећеш више да ми одговараш преко тога да ипак мало много гледаш Н(ДХ)1.

Кажеш не постоје, а овамо бациш око на непријатељске емисије. Мало шизофрено?

Шумадинац исто каже за Н1 да је Н(ДХ)1 па једно време овде није могло да се живи од њихових клипова.
Одговори

(13-03-2025, 12:01 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  Мало превише кукоља има међу тим ћацима
Жвалавог
Слажемо се!
Не знам Шумадинац да ли си приметио једну ствар овде?
[/quote]
ИМЕ: Луизит, што значи Ти из Лу (ознака за Лучане), константно се труди да удара на рад учесника расправе, нарочито наших крајева, затрпава страну по страну, вређа, провоцира ниско, покушавајући да сроза кредибилитет, нарочито мене, Горског и Шунија. Излетео се већ једном: Качите ме на Милутину? (наш инстаграма канал) Која је болест види се из приложеног.
СВАКО КО УЧЕСТВУЈЕ У РАСПРАВИ СА ПРОВОКАТОРОМ ЈАСНО НАНОСИ ШТЕТУ САМОМ СЕБИ И ДРУГИМА, ПОГОТОВУ ФОРУМУ.
КОС ЈЧО
Одговори

(13-03-2025, 12:17 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  ИМЕ: Луизит, што значи Ти из Лу (ознака за Лучане), константно се труди да удара на рад учесника расправе, нарочито наших крајева, затрпава страну по страну, вређа, провоцира ниско, покушавајући да сроза кредибилитет, нарочито мене, Горског и Шунија. Излетео се већ једном: Качите ме на Милутину? (наш инстаграма канал) Која је болест види се из приложеног.
СВАКО КО УЧЕСТВУЈЕ У РАСПРАВИ СА ПРОВОКАТОРОМ ЈАСНО НАНОСИ ШТЕТУ САМОМ СЕБИ И ДРУГИМА, ПОГОТОВУ ФОРУМУ.
КОС ЈЧО
Да ниси побего од војске знао би шта је Луизит  Кидање
Одговори

(13-03-2025, 12:22 AM)Луизит Пише:  
(13-03-2025, 12:17 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  ИМЕ: Луизит, што значи Ти из Лу (ознака за Лучане), константно се труди да удара на рад учесника расправе, нарочито наших крајева, затрпава страну по страну, вређа, провоцира ниско, покушавајући да сроза кредибилитет, нарочито мене, Горског и Шунија. Излетео се већ једном: Качите ме на Милутину? (наш инстаграма канал) Која је болест види се из приложеног.
КОС ЈЧО

Види се да су те обучили добро у касарни "Мајор Пинки", али ти фали животне културе и плива, само што сам ја стрептомицин за такве...
СЛОБОДА СИ!
Одговори

ШЛИФА НЕМАШ*, А И КАКО БИ ГА ИМО КАД СИ ФОРУМСКИ КРПЕЉ!
Одговори

(13-03-2025, 12:31 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(13-03-2025, 12:22 AM)Луизит Пише:  
КОС ЈЧО

Види се да су те обучили добро у касарни "Мајор Пинки", али ти фали животне културе и плива, само што сам ја стрептомицин за такве...
СЛОБОДА СИ!
Ма ти си дечко легендица  Баја Кидање
Одговори

(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHG5fYxsMzE/

https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHEdnHyMN7y/

Ево шта каже Софија Тодоровић и њен НВО-о који свим срцем подржава пленуме и студенте

ОВО ШТО СИ ШЕРОВО МИ ЈЕ РЕКЛО О ТЕБИ ДА СИ БОЛЕСТАН ПСИХИЧКИ, А МОЖДА ЧАК И НАСТРАН, ГЕЈ СТРАНИЦУ УБАЦУЈЕШ КАО АРГУМЕНТ, ПРОВАЉЕЕЕН,
слободан си,...
Одговори

(13-03-2025, 12:40 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(12-03-2025, 11:25 PM)Луизит Пише:  https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHG5fYxsMzE/

https://www.instagram.com/inicijativa/p/DHEdnHyMN7y/

Ево шта каже Софија Тодоровић и њен НВО-о који свим срцем подржава пленуме и студенте

ОВО ШТО СИ ШЕРОВО МИ ЈЕ РЕКЛО О ТЕБИ ДА СИ БОЛЕСТАН ПСИХИЧКИ, А МОЖДА ЧАК И НАСТРАН, ГЕЈ СТРАНИЦУ УБАЦУЈЕШ КАО АРГУМЕНТ, ПРОВАЉЕЕЕН,
слободан си,...
Шеровање је иначе стара српска реч. Види се да си домаћин човек Кидање

Нека сам ја психички нестабилан, нека сам и настран, али та иста настрана страница напада ветеране у које се кунеш. Нема везе а? У суботу "пола" Србије раме уз раме да руше власт. Ветерани са Софијом Тодоровић која пљује те исте ветеране. И има хиљаде Софија Тодоровић међу тим пленумима него ћутите као заливени.
Одговори

НЕК ПОГЛЕДА СВАКО ПОЧЕТНИ ОВОГ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛА: https://www.instagram.com/inicijativa?ig...ZsdDl0d2M4
Као извлачи лик неку Софију Тодоровић, нит је ко помени нити шта... А сад ће да ми напише да је она чланица , чуј "ПЛЕНУМА".
За мене је ПЛЕНУМ ово што пешачи ка Београду, а ти људима овде набијаш константно комунисте, гејеве, усташе са неког пленума, ти момак пратиш геј канале итд. ОМАШИО СИ ФОРУМ!
ЈАВИ СЕ ДРУГУ ЖИКУ ЦРНОГОРЦУ У ПИОНИРСКОМ ПАРКУ
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Mekenzi, 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним