Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(23-03-2025, 09:21 AM)Шумадинац Пише:  Јел то из кухиње напредне УДБ-е или шта већ?

Ваљаде знадеш да сам ја главни обавештајац удбе а професор Узелац агент сарадник. Ете, он пише текстове а ја их ширим по белосветској помрчини.
Одговори

Запленили су те спрејеве и гас маске, како је Луизит навео у свом посту.

А што се тиче тих спрејева, могу се наћи онлајн и у Београду се могу купити легално. Спрејеви се користе ако неког нападне бесан пас, нису шкодљиви и неће трајно повредити пса. И овај спреј се налази у класи самоодбрамбених средстава који се могу носити без икакве дозволе.

https://www.militaryshop.rs/shop/taktika...asa-40-ml/

Сигурно је неко хтео да их искористи у току протеста. Можда су хтели и да нападну неког тим спрејевима, али не знам који би био ефекат.

Нек полиција ради свој посао, само се надам да различити медији неће користи ове вести зарад своје пропаганде.
Одговори

(23-03-2025, 01:10 AM)Луизит Пише:  [Слика: 2237616?ts=2025-03-22T22:42:36]

[Слика: 2237614?ts=2025-03-22T22:42:33]

[Слика: 2237618?ts=2025-03-22T22:42:37]

[Слика: 2237615?ts=2025-03-22T22:42:35]
Још један балавац утриповао да је револуционар. Неко га је наложио да превезе све ово за "миран" скуп у Крагујевцу

Зелен је као бостан! Пао на класичну сачекушу: зауставе те саобраћајци, искочи ти БИА-а 
Спорни део је обрисан. 
Луизит, овим те последњи пут јавно опомињемо и упозоравамо да кришиш правила форума константним спамовањем и флејмовањем. 
Ходаш по ивици жилета. Припази на речник, посебно јер ти не знаш да ли неко "плаче" , "друка" .

Под лупом си. Видимо ли још једном да користиш непримерен речник идеш на временску казну. 
Јесмо ли се разумели?

П.С. Смањи флодовање. Имаш 10 порука дневно све на истој теми практично. 

П.П.С. Свака даља дискусија са модераторима је забрањена. 

Подршка студентима!
# ПУМПАЈ!
Одговори

У фудбалу се ово зове "костобран". Елем ако ставиш костобран на цеваницу да ти противник не скрља ногу, аутоматски постајеш "револуционар". И то "најстрашнији" што би казо Вучко са Информера. Спреј распршивачи су такође врло моћно нападачко оружје, које разоткрива праве намере "обојене револуције".
Сад имамо и прву невину жртву насилних студената, мирног грађанина који је само хтео да несметано ради посао који воли.
https://nova.rs/sport/sport-ostalo/bojan...-pucnjava/
Одговори

Вест о некој пуцњави се вртела и вртела, а сад је испало нешто дугачије

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/4...trci-ovako
Одговори

Није успело са полицајцем Баћићем па кренуше синоћ сви у глас - ''вођа студентских протеста пуцао у мирног човека који је бранио зграду општине!''

Међутим, пропаде и друга прича врло брзо.

Чекамо трећу.
Одговори

Јел могу ја добити ту временску казну?Мрзи ме да пискарам о НДХ1 и Plenumima ,ако је то једини начин да се заслужи казна?
Одговори

(23-03-2025, 03:31 PM)milan Пише:  Јел могу ја добити ту временску казну?Мрзи ме да пискарам о НДХ1 и Plenumima ,ако је то једини начин да се заслужи казна?

Ако те мрзи да пишеш најједноставнији начин (и најбезболнији ) је да не пишеш. Неписање и неучествовање не подлеже никаквим  казненим мерама. Зашто би неко тражио да буде кажњен?

Подршка студентима!
# ПУМПАЈ!
Одговори

Ево да пошаљем неки линк и ја са Нове,али вас молим да погледате коментаре...

https://radar.nova.rs/politika/jovo-baki...komentari/

И његов интервју....између осталог....

RSE: Mislite da je to rehabilitacija velikosrpskog nacionalizma?

Bakić: U neku ruku da, posebno ako pogledamo ko su ljudi koji su to proslavljali, ko su ljudi koji su se radovali tome. U socijalističko vreme, umelo se preterivati, pa je taj pokret bio nazivan fašističkim. On nije bio fašistički. On je bio izrazito nacionalistički pokret. Posebno kada je odnos prema muslimanima u pitanju, tu je bilo nekoliko užasnih pokolja koji su imali genocidni karakter – i u Foči i u Pljevljima. Tu su odgovorni crnogorski četnici Pavla Đurišića. Upravo kod Pavla Đurišića je i sam Draža Mihailović bio u jednom periodu u selu Lipovo kraj Kolašina. Jedan dobar deo četničkog pokreta je bio difuzan. Draža Mihailović nije imao kontrolu nad svim četnicima, ali je imao dobre odnose sa Pavlom Đurišićem, čiji četnici su sarađivali sa Italijanima. I svi su bili pod jednom te istom ideološkom kapom.
Одговори

(23-03-2025, 03:22 PM)Горски штаб 52 Пише:  Није успело са полицајцем Баћићем па кренуше синоћ сви у глас - ''вођа студентских протеста пуцао у мирног човека који је бранио зграду општине!''

Међутим, пропаде и друга прича врло брзо.

Чекамо трећу.

Чак и за калибар удбе је прича од самог почетка била танка и без упоришта. Обичан мафијашки обрачун локалног рекеташа и НН особе у кафани су почели представљати као "напад на уставно уређење"...

И по ниским стандардима удбе је танко али не сумњам да ће наставити са новим покушајима.
Одговори

Занимљив текст.

Зашто студенти српске традиционалне медије виде као непријатеље а западне медије као савезнике...

https://informer.rs/politika/kolumne/100...rmer-tv-n1

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-03-2025, 01:50 PM)Mekenzi Пише:  
(20-03-2025, 12:06 PM)Шумадинац Пише:  
(20-03-2025, 10:59 AM)Mekenzi Пише:  Izvinjavamo se na Ustašici, nismo kući pa nemamo mogućnosti da pišemo na ćirilici.

Нема шта да се извињаваш, добро ти стоји. Настави да је користиш

Joк ми смо у пољу када предахнемо узмемо телефон у руке.

Настави ли се још мало да овим демонстрацијама партија ће те повући из "поља", биће пун ангажман на одбрани Овај, уз све остале ђинђићевце.
Одговори

(10-01-2025, 10:12 PM)Mekenzi Пише:  Протести се гасе, ово остало шачица будала и екстремно левих антифа и демонизованих људии....

Ма, јок, Ђорђе, неће бити потребе да га повлаче из "поља", решио човек ситуацију пре два и по месеца, разуме се, прати и проучава политичку сцену 30+ година...
Одговори

Само за назочне четнике-ћације.
https://www.facebook.com/share/v/1DA8msdgHw/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним