Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(23-03-2025, 11:35 PM)Chicot Пише:  Случај активисткиње је неупоредив са дешавањима у Србији. Овде људи гину као муве због корупције, обести, небриге, бахатости и силеџијства. 

Овде студенте туку људи са друге стрсне закона а у спрези са властодршцем. 

Колико је тих шведских активиста згазио ауто, аутобус док су мирно тражили само да институције раде свој посао?

Силно грешиш и жао ми је што животну енергију усмераваш на погрешну страну. 

Желим ти добро здравље Чича!

Оно што ја памтим, а памтим много, у Србији није било реда, поретка ни закона.
Прво што сам у школи запазио била је слика неког незнанца уместо иконе. Црнокапуташи шпартали селом, тражили државне непријатеље који су сакрили плећку меса (шунку) или џак жита. Многи заглавили Митровице а кад су се вратили скоро да нису проговарали сем што назову Бога кад пођу у њиву и сретниу се са сапатником. 
Народ забатали Литије (сеоске славе) и поче славити "партизанске славе", све певајући о "љубичици"...
Изроди се каста имућних "другова", која је била најгласнија када се тапшало србождеру.
Дође дан и њега нестаде... али само физички. Скова неко крилатицу: "И после њега он"... настави се по истом. 
Јел памтиш Газиместан? Рекао би човек ево се Срби пробудили, сетили се завета... Ништа од тога. Настави се све по старом.
Прођоше генерације, измени се Србија до непрепознатљивости. И, опет победише субноровци.
Најзад Срби се уписаше у Европу, изручише на кило Србе за боље сутра... Е, то боље је ово што живимо и тешко ће ме неко уверити да "ђеца луда" сам тако, ко да су дошли из друге димензије освешћена, без Вожда (правог), одлучише да мењају све по Србији или оно што је од ње остало. 
Волио бих да имам твој оптимизам али једноставно зебем.

Хвала Ти на лепим жељама.
Одговори

Нема неке велике разлике између шведских и српских власти, док је медијска слика релативно слична. Институције су готово подједнако корумпиране и неефикасне.

Међутим, шведски политичари свој криминал вешто крију и имају основну пристојност према политичким противницима, док режим у Београду неке ствари својом бахатошћу и примитивизмом доводи до апсурда.
Одговори

(24-03-2025, 01:38 AM)Monarhist Пише:  Нема неке велике разлике између шведских и српских власти, док је медијска слика релативно слична. Институције су готово подједнако корумпиране и неефикасне.

Међутим, шведски политичари свој криминал вешто крију и имају основну пристојност према политичким противницима, док режим у Београду неке ствари својом бахатошћу и примитивизмом доводи до апсурда.

Ваистину!
Одговори

Џо Роган чуо за протесте

https://x.com/StojakovicL_/status/1903808248827789623

Али је најбољи гост кад каже да је Србија компликована земља и да је воли.

А Срби доминирају и у домену кошарке

https://x.com/GlobalDiss/status/1903824550158074189
Одговори

(18-03-2025, 11:53 PM)Бенито Пише:  
(18-03-2025, 11:29 PM)Милослав Самарџић Пише:  Још кедан добар чланак:
Ова ситуација ће у једном тренутку постати неодржива и Вучићев режим ће морати да постане репресивнији и да крене ка отвореној диктатури. Управо то се догодило 1929. године, када је краљ Александар I забранио сваку политичку активност и увео личну диктатуру.

На широкој основи заснован аполитички покрет на крају доводи до два исхода: диктатуре или хаоса. Како хаос не може да потраје, он у сваком случају производи диктатуру.

Дугорочно гледано, неке од добрих страна покрета ће вероватно остати (на начин на који су студентски покрети из 1968. трансформисали друштвене моралне норме), али краткорочно или средњорочно његови политички резултати биће управо супротни ономе што се нада да ће постићи.

Цели чланак:
https://oko.rts.rs/drustvo/5086548/slom-...rbije.html
"Србијом се исто владало и 1825 и 1925. године."
Милославе, где налазиш ове болиде? 
А, на РТС - у!!! Баш ме чуди....
Шта ће да напише кад се не буде десило онако како је прогнозирао? 
"Све сам погодио!"  Сирома'
Дај поново оног Антонића. За њега бар знамо за кога ради. Од кад је био пионирски предводник.

Поговара се да је дотични аутор један од кандидата за мандатара за састав владе. Може се рећи да по свему испуњава мерила Онога који га и бира.
Одговори

Цитат:Управо то се догодило 1929. године, када је краљ Александар I забранио сваку политичку активност и увео личну диктатуру.
Изједначавати Краља Александра и Александра Вучића има тачно смисла као изједначавати војводу Живојина Мишића и Оскара Поћорека. Да су Мишић и Поћорек исто за Србију.
По овоме познајемо да нам се потура још једна удбашка подвала.
Одговори

Милановић демантује да ће бити кандидат за мандатара

https://www.nedeljnik.rs/veca-je-verovat...ove-vlade/
Одговори

Крле и Бокан се закачили  Кидање Кидање Кидање

https://x.com/BaOgra/status/1904197816328556851
Одговори

https://www.politika.rs/scc/clanak/66890...rofesorima

На filozofskom fakultetu у Новом Саду никад није досадно
Одговори

4 месеца ничега! 

Тотални фијаско!

Најјвећи им је "успех" што најбољег студента медицине и његових 7-8 сапатника лоши комунистички ђаци најцрње вређају од псовња сроске босанске мајке до физичких обрачуна.

Нешто о лошим ђацима?

Цела комунистичка "елита" после 1945-те су у већини случајева "лоши ђаци".

Лоши ђаци који би захваљаујући привилегијама, непотизму, партијским утицајем долазили на високе функције на Универзитету, Држави и у институцијама.

Када су комунисти 1945 године окупирали државу а и тиме отели београдски унверзитет коме је и дан данас остало оно " Црвени универзитет".

Црвени Универзитет је расадник комуниста, комуноусташа, анархиста, левичара, другосрбијанаца, аутошовинста и као такав он се поставља да је "виша раса" у односу на друге грађане и грађанке.

Црвени универзитет у главном производи "просечне и лоше ђаке" само јако мали број успе да направи врхунске и научне каријере. Мали број!

Чему служи  "Универзитет Карл Маркса"

Црвени Универзитет служи за штанцовање лоших ђака и да их конвертује да су они нека "елита".

Сви знамо да су чланови партије у 95% случајева били лоши и никакви ђаци, почев од њиховог вође понављача Броза па до данашњих студената у блокади.

Црвени Универзитет данас не представља никакву јаку, квалитетну, озбиљну светску па ни европску образовану инстититуцију.

Студенти у блокади су комуноусташе, другосрбијанци, аутошовинисти, анархисти и левичари и то не од 2024 године него још од 1950-их година када су избили први протести.

Црвени Универзитет никада није био СРПСКИ, ТРАДИЦИОНАЛНИ, ПАТРИОТСКИ то се видело 90-их година.

Црвени Универзитет се 90-их година одрекао Срба преко Дрине и РС и РСК.

90-их година они су носили заставе Британије, Америке, Немачке и Европске заједнице.

Сви знамо испод којих застава је у Јајцу 1943 године на заседању АВНОЈ-а Србија осакаћена, измасакрирана и истранжирана на делове.

Црвени универзитет је комунистички, анархиатички, другосрбијански. Био и Биће!

Пошто Европа срља у " еккстремну левицу" отуда и "побуна mladosti". Комуноусташе из Пленума се не буне за права Срба на Косову и Метохији, не буне се за Србе у Црној Гори и Републици Српској, не пишу ћирилицом, не иду у Цркву, не боре се против Рио Тинта и Копање литијума у Јадру и Рађевини,

А зашта се "plenkovići" боре?

Боре се за спровођење обојене револуције где су тобоже направили 4 захтева која нико и никада на свету не може да им испуни. Република Србија им је испунила сва 4 захтева али они кажу не не, фали Вам хедан папир да би њихови захтеви нестали и почели да лупају каменицама женана и грађанима Србије који не мисле као они.

Комуноусташе из Пленума су екстремни агресивни левичари који су кршећи све уставне тачке закона отели Црвени универзитет и направили од њега биртију и кафанчину што комунисти једино знају.

Комунисти су Вам ко свиње јер воле да се опијају и ваљају у блату. Додуше ови "mladi" skojevci више воле да се купају и ваљају у вискују, ролексима скупим аутима и осталим лукаузним симболима које су им обезбедили њихови родитњљи комуноусташе.

Црвени Универзитет је отет 1945 године.

Црвени универзитет служи за штанцовање комуниста.

Црвени Универзитет је скуп анархиста,левичара и другосрбијанаџа, еврофанатика и љубитеља Запада.

Црвени Универзитет је антисрпски.

Црвени Универзитет је главни извор нво сектора.

Црвени Универзитет је главни продукт лажне београдске комуноусташке елите.

Црвени Универзитет је велико зло за Србе и српско национално питање!

Паметном доста!

Ко разуме схватиће!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-03-2025, 03:49 PM)Chicot Пише:  
(23-03-2025, 03:31 PM)milan Пише:  Јел могу ја добити ту временску казну?Мрзи ме да пискарам о НДХ1 и Plenumima ,ако је то једини начин да се заслужи казна?

Ако те мрзи да пишеш најједноставнији начин (и најбезболнији ) је да не пишеш. Неписање и неучествовање не подлеже никаквим  казненим мерама. Зашто би неко тражио да буде кажњен?

Ово ме подсети на онај стари виц или шта је већ.

Мазохиста каже садисти - "Мучи ме". А садиста одговара мазохисти - "Нећу!".

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Не,него се то зове удружени злачиначки подухват...Ја сам покренуо Luizita,можда човек не би ништа рекао,него сам га изазвао,тако да бих и ја требао да сносим одговорност.
Одговори

(25-03-2025, 10:31 AM)milan Пише:  Не,него се то зове удружени злачиначки подухват...Ја сам покренуо  Luizita,можда човек не би ништа рекао,него сам га изазвао,тако да бих и ја требао да сносим одговорност.

Оставке, па робија.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Да се појединци са овог форума питају, падале би надстрешнице на главу људима сваки други дан.Причате о студентима да су фашисти и комунисти, а нисте били ни на једном протесту.Ја сам био, у видео сам честите Србе и праве патриоте.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним