Поруке: 1,098
Теме: 11
Придружен: May 2021
Углед:
245
Нема неке велике разлике између шведских и српских власти, док је медијска слика релативно слична. Институције су готово подједнако корумпиране и неефикасне.
Међутим, шведски политичари свој криминал вешто крију и имају основну пристојност према политичким противницима, док режим у Београду неке ствари својом бахатошћу и примитивизмом доводи до апсурда.
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
4 месеца ничега!
Тотални фијаско!
Најјвећи им је "успех" што најбољег студента медицине и његових 7-8 сапатника лоши комунистички ђаци најцрње вређају од псовња сроске босанске мајке до физичких обрачуна.
Нешто о лошим ђацима?
Цела комунистичка "елита" после 1945-те су у већини случајева "лоши ђаци".
Лоши ђаци који би захваљаујући привилегијама, непотизму, партијским утицајем долазили на високе функције на Универзитету, Држави и у институцијама.
Када су комунисти 1945 године окупирали државу а и тиме отели београдски унверзитет коме је и дан данас остало оно " Црвени универзитет".
Црвени Универзитет је расадник комуниста, комуноусташа, анархиста, левичара, другосрбијанаца, аутошовинста и као такав он се поставља да је "виша раса" у односу на друге грађане и грађанке.
Црвени универзитет у главном производи "просечне и лоше ђаке" само јако мали број успе да направи врхунске и научне каријере. Мали број!
Чему служи "Универзитет Карл Маркса"
Црвени Универзитет служи за штанцовање лоших ђака и да их конвертује да су они нека "елита".
Сви знамо да су чланови партије у 95% случајева били лоши и никакви ђаци, почев од њиховог вође понављача Броза па до данашњих студената у блокади.
Црвени Универзитет данас не представља никакву јаку, квалитетну, озбиљну светску па ни европску образовану инстититуцију.
Студенти у блокади су комуноусташе, другосрбијанци, аутошовинисти, анархисти и левичари и то не од 2024 године него још од 1950-их година када су избили први протести.
Црвени Универзитет никада није био СРПСКИ, ТРАДИЦИОНАЛНИ, ПАТРИОТСКИ то се видело 90-их година.
Црвени Универзитет се 90-их година одрекао Срба преко Дрине и РС и РСК.
90-их година они су носили заставе Британије, Америке, Немачке и Европске заједнице.
Сви знамо испод којих застава је у Јајцу 1943 године на заседању АВНОЈ-а Србија осакаћена, измасакрирана и истранжирана на делове.
Црвени универзитет је комунистички, анархиатички, другосрбијански. Био и Биће!
Пошто Европа срља у " еккстремну левицу" отуда и "побуна mladosti". Комуноусташе из Пленума се не буне за права Срба на Косову и Метохији, не буне се за Србе у Црној Гори и Републици Српској, не пишу ћирилицом, не иду у Цркву, не боре се против Рио Тинта и Копање литијума у Јадру и Рађевини,
А зашта се "plenkovići" боре?
Боре се за спровођење обојене револуције где су тобоже направили 4 захтева која нико и никада на свету не може да им испуни. Република Србија им је испунила сва 4 захтева али они кажу не не, фали Вам хедан папир да би њихови захтеви нестали и почели да лупају каменицама женана и грађанима Србије који не мисле као они.
Комуноусташе из Пленума су екстремни агресивни левичари који су кршећи све уставне тачке закона отели Црвени универзитет и направили од њега биртију и кафанчину што комунисти једино знају.
Комунисти су Вам ко свиње јер воле да се опијају и ваљају у блату. Додуше ови "mladi" skojevci више воле да се купају и ваљају у вискују, ролексима скупим аутима и осталим лукаузним симболима које су им обезбедили њихови родитњљи комуноусташе.
Црвени Универзитет је отет 1945 године.
Црвени универзитет служи за штанцовање комуниста.
Црвени Универзитет је скуп анархиста,левичара и другосрбијанаџа, еврофанатика и љубитеља Запада.
Црвени Универзитет је антисрпски.
Црвени Универзитет је главни извор нво сектора.
Црвени Универзитет је главни продукт лажне београдске комуноусташке елите.
Црвени Универзитет је велико зло за Србе и српско национално питање!
Паметном доста!
Ко разуме схватиће!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(23-03-2025, 03:49 PM)Chicot Пише: (23-03-2025, 03:31 PM)milan Пише: Јел могу ја добити ту временску казну?Мрзи ме да пискарам о НДХ1 и Plenumima ,ако је то једини начин да се заслужи казна?
Ако те мрзи да пишеш најједноставнији начин (и најбезболнији ) је да не пишеш. Неписање и неучествовање не подлеже никаквим казненим мерама. Зашто би неко тражио да буде кажњен?
Ово ме подсети на онај стари виц или шта је већ.
Мазохиста каже садисти - "Мучи ме". А садиста одговара мазохисти - "Нећу!".
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 77
Теме: 0
Придружен: Jan 2017
Углед:
-6
Не,него се то зове удружени злачиначки подухват...Ја сам покренуо Luizita,можда човек не би ништа рекао,него сам га изазвао,тако да бих и ја требао да сносим одговорност.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(25-03-2025, 10:31 AM)milan Пише: Не,него се то зове удружени злачиначки подухват...Ја сам покренуо Luizita,можда човек не би ништа рекао,него сам га изазвао,тако да бих и ја требао да сносим одговорност.
Оставке, па робија.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 152
Теме: 3
Придружен: Jun 2022
Углед:
16
Да се појединци са овог форума питају, падале би надстрешнице на главу људима сваки други дан.Причате о студентима да су фашисти и комунисти, а нисте били ни на једном протесту.Ја сам био, у видео сам честите Србе и праве патриоте.