Поруке: 17,009
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,873
А јел си гледао ову епизоду? Какав је утисак, филм као филм и прича као прича?
Поруке: 279
Теме: 10
Придружен: Dec 2013
Углед:
69
(14-12-2014, 07:24 PM)Милослав Самарџић Пише: Тачно сам знао да критикујеш а ниси гледао. 
Није концепт ''Југославија у Другом светском рату'' - то је била серија из 1991.
Концепт је ''Краљевина Југославија...'' просто јер се тако звала земља.
То му ја кажем за војску да је војска такође била Југословенска. Ја знам да Срби нису били сви за Југославију. Дефакто и дејуре од 1918 до 1945 били смо део Краљевине Југославије.
Ко сме тај може, ко незна за страх тај иде напред!
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Свакако да је правилан и добар назив серије. Сваким другим називом, Самарџић би порицао легалност четника. Зато данас комунисти Дражи и не могу ништа, јер је он само радио по закону.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Сјајан интервју и сјајна епизода, честитке с моје стране! Пре ове епизоде, одгледао сам једино премијерну, али ова ми се чини бољом и комплетнијом, посебно због појављивања и интервјуисања актера догађаја.
Могли су мало боље да спреме водитеља за интервју, ако ништа, оно бар да му кажу како му се звала држава када је ушла у рат, али добро шта је ту је

Ту си ти да поправиш ситуацију и објасниш неке ствари. Само једна мала исправка - либератори и тврђаве су два различита модела авиона
(14-12-2014, 06:57 PM)Игмански Четник Пише: Стаљин је исто дио те игре и отворено се каже како је уцјенио Черчила да не подржава Чичу већ броза да би постали савезници
Они су савезници од 1941. односно Немачког напада на СССР, ко је са ким требао 1943. да постане савезник?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 15-12-2014, 12:10 PM од
Громовник.)
Поруке: 232
Теме: 3
Углед:
18
Ја сам одгледао на ДВД-у првих 6 епизода тако да сам одушевљен са серијалом и једва чекам , колико сам разумео , осталих 12 епизода . Свака част господину Самарџићу за овакав подухват ! Надам се да ће се ускоро појавити читав серијал и да ће РТРС приказати све епизоде а ја ћу да , надам се , имати и у мојој архиви у виду ДВД-а .
Само је жалосно што се неће приказивати на Србским електронским медијима са националном фреквенцијом . Надам се да ће се и то врло брзо променити !
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 526
Теме: 26
Углед:
50
Честитам на великом успеху!
Поруке: 232
Теме: 3
Углед:
18
(15-12-2014, 03:57 PM)Романија1 Пише: (15-12-2014, 01:33 PM)јашадр Пише: Само је жалосно што се неће приказивати на Србским електронским медијима са националном фреквенцијом
РТРС је телевизија са националном фреквенцијом 
Верујем да јесте али немају сви РТРС у Србији ту телевизију а ја је омам али нажалост понеке емисије преко ИПТВ Телекома су често скрембловане и само је у том периоду плав екран и ништа нема
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]