Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Игра мечка по Паризу!

“Сви смо ми Шарли”…
Не.Ја нисам Шарли…
Не,ја не исмејавам ничију веру погрдним карикатутрама..
Вера је човеку нешто најсветије..
Не,ја нећу потрчати да запалим свеће жртвама терористишког акта
(правог или исценираног,показаће време)..
Не, зато што не сматрам да мртвима не треба покој душе ,
већ зато што памтим!..
Памтиш ли ти, мој народе?
Памтиш ли бомбардовање Србије?
Воз у Грделичкој клисури..Ниш..Алексинац..Вараварин?..
Памтиш ли Милицу Ракић?..
Недужног малог анђела ,кога је “милосрдни анђео”Нато алијансе убио?...
Анђела коме народ Француске није палио свеће..
Памтиш ли мој народе страдале раднике РТС,опет од стране милосрдног ,у трену послате у вечна ловишта.. Да ли је Европа њих оплакивала,или их колетералном штетом називала…Докле ћеш Србине туђе од свога више ценити..Докле се надметати у дисциплини, како понизно клечати..

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(10-01-2015, 08:27 AM)Владимир Петровић Пише:  Дарко, наравно да имаш право на свој став, али овако отворено призивање тероризма, па још исламског, заслужује интересовање информатих агенција, и цивилне, и војне...

А да нећеш ти можда да га пријавиш? 5+5

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(10-01-2015, 11:33 AM)Бранке Пише:  https://www.facebook.com/273862482783156...=1&theater

Може то и овако . . . Баја

Шега,комика . . . Слобода говора,ово оно . . . Креза

Најбоље је непријатеља тући његовим оружјем Баја

Само да су ставили главе муџахедина Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(10-01-2015, 07:36 AM)darkob Пише:  Од кога да бранимо Европу?
Бојим се да неће моћи. Са задовољством бих помогао "зеленима" да растуре ову ЕУ климактеричну дрољу.

Не само што ћемо да их пустимо да прођу, него има да им ставимо на располагање целу наменску производњу.

Ено им Хрвати. Нека они бране Европу. Ја прстом нећу мрднути.
Србија, Република Српска и Република Српска Крајина су браниле Европу од усташко исламске коалиције и како смо прошли?

Проблем је што ти себе не сматраш делом Европе. Кад кажем "Европа" наравно да не мислим не Европску унију. Мислим на Жичу и Студеницу. Подгорицу и Требиње. Копаоник, Дунав, Саву. Слободу. Децу. Солун, Битољ, Софију.
Ако треба Хрвати да ме бране од нечега, боље да ме нема.

Твоје мишљење је да треба одустати од праведног пута само зато што те нико не подржава и што си до сада пострадао због држања праведног пута?

(10-01-2015, 07:36 AM)darkob Пише:  Непријатељ мога непријатеља, мој је пријатељ. Једино је проблем што ја у Енглезима и Французима видим смртне непријатеље.

Мени џихадиста не може никада бити пријатељ.
Јер забрањује моју веру. Јер ми децу у Ислам тера, јер ми затире семе. Пали ми и руши манастире и цркве. Јер са њим немам слободу. Јер је убица, преварант и болесник.

(10-01-2015, 07:36 AM)darkob Пише:  Онај споменик на Калемегдану треба срушити, јер није нама помогла Француска. Да није било цара Николаја II и руске царевине, питај Бога како би смо прошли у првом светском рату. Сву војну и материјалну помоћ је Француска дебело наплатила.

Истина.
Одговори

(10-01-2015, 03:24 PM)Pavle Пише:  
(10-01-2015, 07:36 AM)darkob Пише:  Онај споменик на Калемегдану треба срушити, јер није нама помогла Француска. Да није било цара Николаја II и руске царевине, питај Бога како би смо прошли у првом светском рату. Сву војну и материјалну помоћ је Француска дебело наплатила.

Истина.

Ја га не бих срушио, јер њега су поставиле неке друге генерације Срба, али одмах поред њега бих подигао овакав, као што си ти поставио неколико страница раније:

[Слика: 28iq9md.jpg]

И убудуће ако смо паметни, ниједној више држави никада не треба дизати овакве споменике захвалности, да више не испадамо мајмуни.
Одговори

Цитат:Проблем је што ти себе не сматраш делом Европе. Кад кажем "Европа" наравно да не мислим не Европску унију. Мислим на Жичу и Студеницу. Подгорицу и Требиње. Копаоник, Дунав, Саву. Слободу. Децу. Солун, Битољ, Софију.

Ово што си набројао је само географски у Европи а иначе је,ако ниси знао Србија и србске земље!И ја себе не сматрам политички Европом!И не дај боже да икада будемо!То што се продане душе од 2000.-те па на овамо упињу да постанемо део те наказне Европе није подигло проценат присталица ни за јоту!!!!!Та наручана истраживања могу мачку о реп.

Хрвати не могу ни сами себе да бране а камоли некога другог.Коњушар је научио да служи и ту се његов домет завршава.Против нејачи може сваки наоружани дегенерик.

Цитат:Твоје мишљење је да треба одустати од праведног пута само зато што те нико не подржава и што си до сада пострадао због држања праведног пута?

Који је то праведни пут,леба ти?Европа?

Цитат:Мени џихадиста не може никада бити пријатељ.
Јер забрањује моју веру. Јер ми децу у Ислам тера, јер ми затире семе. Пали ми и руши манастире и цркве. Јер са њим немам слободу. Јер је убица, преварант и болесник.

И не треба да буде пријатељ!Ислам је нама ,Србима,непријатељска религија и то већ вековима.Али...ако тај непријатељ уради у корист неког мога циља(растурање ЕУ заједнице,рецимо) има моју симпатију,значи не подршку!

Одговори

(10-01-2015, 04:01 PM)регул Пише:  
Цитат:Проблем је што ти себе не сматраш делом Европе. Кад кажем "Европа" наравно да не мислим не Европску унију. Мислим на Жичу и Студеницу. Подгорицу и Требиње. Копаоник, Дунав, Саву. Слободу. Децу. Солун, Битољ, Софију.

Ово што си набројао је само географски у Европи а иначе је,ако ниси знао Србија и србске земље!И ја себе не сматрам политички Европом!И не дај боже да икада будемо!То што се продане душе од 2000.-те па на овамо упињу да постанемо део те наказне Европе није подигло проценат присталица ни за јоту!!!!!Та наручана истраживања могу мачку о реп.

Управо и јесте проблем у томе јер не схватате да ја не причам о политичкој Европи већ о континенту на коме сви живимо а који преузимају људи који имају за циљ да нас све поробе, на најгори могући начин, гори од оног како су Турци поробљавали.
И причам да имамо два непријатеља, један је ЕУ која нам исто жели а други су ти Арапи. Ни за једне ни за друге не сме бити симпатија.

(10-01-2015, 04:01 PM)регул Пише:  Који је то праведни пут,леба ти?Европа?

Не изврћи моје речи, никада не би рекао да је Србији пут ка ЕУ али Србија јесте и мора бити део Европе. Вазда је и била.

Одбрана Европе (као места на коме живимо) од најезде радикалних исламиста је увек прави пут. Увек. И колико год да страдамо због тога треба увек да се држимо тог пута. Јер је то исправно.

(10-01-2015, 04:01 PM)регул Пише:  И не треба да буде пријатељ!Ислам је нама ,Србима,непријатељска религија и то већ вековима.Али...ако тај непријатељ уради у корист неког мога циља(растурање ЕУ заједнице,рецимо) има моју симпатију,значи не подршку!

Добро, то је сад игра речи. Ко ће кога разумети. Симпатије, подршка...
Сутра ће ти исти да отму неког Србина и да му одрубе главу. Неће имати симпатије према њему иако је Србин ратовао против запада не тако давно. Њих то неће занимати, ми смо им непријатељи.
Одговори

[Слика: seselj-tvit-img_2862.jpg]

Одговори

Senzacionalna tvrdnja ruskih eksperata: Teroristički napad u Parizu iscenirale tajne službe
Одговори

Цитат:"Danas svi govore 'Ja sam Šarli' i 'Svi smo mi Šarli'. Žao mi je, ali ja nisam Šarli", rekao je Le Pen u video snimku objavljenom na svom sajtu, a preneli su francuski mediji.
"Potresla me je smrt 12 francuskih građana, ali ne, ja se neću boriti da odbranim duh 'Šarlija', anarhističko-trockistički duh koji se protivi političkom moralu", istakao je Le Pen.

Е,
никако ми није јасно како је Влада, монархиста из Ниш, стао на страну троцкиста!?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:Е,
никако ми није јасно како је Влада, монархиста из Ниш, стао на страну троцкиста!?

По налогу уније монархиста а и стигао му мејл директно с двора!Кез

Одговори

(10-01-2015, 10:12 PM)регул Пише:  

Ка' ће друга епизода Великог брата? Live action!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(10-01-2015, 10:47 PM)херцеговац Пише:  
(10-01-2015, 10:12 PM)регул Пише:  

Ка' ће друга епизода Великог брата? Live action!

Не,не,прво иде проводаџија па мењам жену са директним укључењем у време је за бебе!Креза

Одговори

Kao u trulom filmu,djevojka crnca je i dalje u bjekstvu,mateijal za potencijalnu drugu epizodu.Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним