Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

Пошаљи им мејл да напишу да су то четници.
Ако треба могу ти послати неки немачки документ о четницима у Маутхаузену?
Одговори

(07-04-2015, 12:44 AM)Милослав Самарџић Пише:  Пошаљи им мејл да напишу да су то четници.
Ако треба могу ти послати неки немачки документ о четницима у Маутхаузену?

Не вреди то. То су неке ствари иза којих би држава морала да стане. Изузетно је компликована процедура око тих ствари.

Али у сваком случају следећи пут када посетим мораћу да уложим усмени приговор.

Документа су увек добродошла. Мејл имате Smile
Одговори

Занимљива ми слика због хармонике, пошто иначе тврде да су само четници лумповали током рата:

[Слика: 6238-1.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Можда је хармоника заробљеник? Smile
Одговори

Има пуно партизанских пјесама које смо учили у школи. Ваљда су неке спјеване и за вријеме рата па су их партизани пјевали током Другог свјетског рата.
Одговори

Можда је хармоника заробљеник? Smile

Врло је могуће да су је отели од Немаца.Кидање
Одговори

Не знате партизанске борбене уз армунику . . . ц,ц,ц . . . Кез

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

[Слика: 1378858_887835907943920_1442554013406076345_n.jpg]
Свештеник Српске Православне Цркве љуби руку своме Џелату.Извор:Марјан Манић
Одговори

ШокШок
Одговори

Како знадеш да је у питању ђелат? Можда под мантијом има опасач са грбом СФРЈ-ота и Токарев, капетан или мајор по чину?

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Па да није био подобан неби љубио руку Ђаволу.Зна се како су завршавали сви они који су били против Џелата.
Одговори

[Слика: image.jpg]
Партизански добровољац, муслиман негде у Босни у редовима Вермахта!Неко је купио ову слику на Немачком ебај па је сада продаје на Америчком ебај.Добро је да није ишарана .Зато је објављујем поново.Скојевац
Одговори

[Слика: image.jpg]
Погледајте овог пацијента! Држи у руци прасенце нема 3 килограма, тек се било опрасило а већ реш печено.Фуј!
Одговори

Фрањо Туђман, као млади Титов борац за братство и јединство, на снимку из 1945. године:

[Слика: gj.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним