23-07-2016, 06:45 PM
Сада би у ЦГ гласали за независносност преко 80%, сигуран сам. Вратио сам се из ЦГ пре 7-8 дана, био сам на сјеверу. Нема ту Србина ни у божичњој плећци, ни на помолу. Вјерујте ми.
(24-07-2016, 09:29 AM)Ројалист Пише: Ни 5 одсто Срба у Северној Србији не би гласало за "Републику Војводину", а Срби су убедљива већина тамо, тако да је недосањани хабсбуршко-мађаронски сан пуста жеља неколицине п(л)аћеника!!!
(24-07-2016, 10:13 AM)Mekenzi Пише:(24-07-2016, 09:29 AM)Ројалист Пише: Ни 5 одсто Срба у Северној Србији не би гласало за "Републику Војводину", а Срби су убедљива већина тамо, тако да је недосањани хабсбуршко-мађаронски сан пуста жеља неколицине п(л)аћеника!!!
Više bi glasali no za kralja.
(24-07-2016, 10:20 AM)Ројалист Пише: ...има много више родољуба на Северу Србије, него што можеш да замислиш.
(24-07-2016, 10:13 AM)Mekenzi Пише: Нисам ти ја за Републику Војводину. Не веруј учитељу нашем ПРОСВЕТАРУ шта пише у овој теми о Војводини..
Ја сам ти за РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ.
(27-07-2016, 10:02 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(24-07-2016, 10:13 AM)Mekenzi Пише: Нисам ти ја за Републику Војводину. Не веруј учитељу нашем ПРОСВЕТАРУ шта пише у овој теми о Војводини..
Ја сам ти за РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ.
Јооооој животееее, шта да иштем вишееее,
Кад нам Киза Србским Писмом пише!
![]()
![]()
Негооо...теби мало такозвана "Autonomna Pokrajina Vojvodina", кумче-недоношче Јосипа Амброза, ти би ЦЕЛУ СРБИЈУ да регионализујеш!
Аууу...па туна већма излазимо из планова мрца Јосипа Амброза па улазимо у дугорочне планове мрца Јосипа Фрање!
ГЛОГОВ КОЛАЦ 'ВАМО, хитно је!
ПС
Себи убраду:
Причамо ми одавно да се војвођанери крећу само у простору између два мрца, Јосипа Броза и Јосипа Фрање, ту новијех идеја не има!
Шта'ш....
(27-07-2016, 11:18 PM)Mekenzi Пише: ШЕШЕЉИЗАЦИЈА.
ОДМАХ,
САДА,
ТУ.
Паметном доста!.
(27-07-2016, 11:18 PM)Mekenzi Пише: Ми смо ође у оној теми "Имали живота Ван Београда" указивали на то колико је садашња Централизација погубна за Србију и Србе.
Јел се сав капитал, људски ресурси и одлуке за целу Србију искључиво доносе у Београду. И то је веома лоше.
Да би постојала једнакост а не јаз Србији је потребно још региона који би самостално доносили одлуке ко у Канади провинције.
Према томе
РЕГИОНАЛИЗАЦИЈА.
ОДМАХ,
САДА,
ТУ.
Паметном доста!.
(28-07-2016, 09:28 PM)Mekenzi Пише: Nami ođe nije jasno kako ćeš u građansko-demokratsko-multikulturno-mešovito društvo da ubaciš garnizone, vojne regione...бла,бла, трућ, трућ...
Цитат:Колико је Нијемаца овај викенд одлетјело узрак за мене није пријеломна вијест. Мени је јасно зашто лете.
(29-07-2016, 09:39 AM)Mekenzi Пише: Srpski živalj kao većinski....бла, бла, трућ, трућ....
(29-07-2016, 12:49 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Ми се таман намерачили да ти одговоримо гледе твог пиждрења за Њемцима-фолксдојчерима из оне СС дивизије "Принц Еуген", кад оно обрисало!
Међутим!
Једна такозвана "хрватица" ти је одговорила боље но што би ми то учинли, па ка'е:
Цитат:Колико је Нијемаца овај викенд одлетјело узрак за мене није пријеломна вијест. Мени је јасно зашто лете.
Ведрана Рудан, такозвана "хрватска" усташица и блогер, ал'мисли боље од многијех Новосрба, унијата и евро-угузљуба!
А и за Сребреницу би да одговоримо ал'обрисало, шта'ш....овај пут си се извук'о!
(29-07-2016, 09:39 AM)Mekenzi Пише: Srpski živalj kao većinski....бла, бла, трућ, трућ....
ЖИВАЉ?!
На крају постасмо и...ЖИВАЉ!
То је то!
Од „живаљ” до „живина” и од живине до стоке за вас евро-угузљубе, унијате и латиничаре само је један корак!
'Ајдемо ЖИВАЉ!
ЖИВАЉ БРЕ !!!
Иначе нами није јасно што ти и твој духовни ментор Крмнад Чварак (из партизанске породице), толико пиждрите за Њемцима-фолксдојчерима кад сте обојица добили од Јосипа њихове куће-набијаче са кибиц-фенстерима па сад уживате!
Нарочито Крмнад који је приграбио од комшије и пространо унутрашње двориште за паркирање својих џипова!
Паметном доста!