Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РЕШЕЊЕ ЗА ВОЈВОДИНУ!!!

Сада би у ЦГ гласали за независносност преко 80%, сигуран сам. Вратио сам се из ЦГ пре 7-8 дана, био сам на сјеверу. Нема ту Србина ни у божичњој плећци, ни на помолу. Вјерујте ми.
Одговори

Ни 5 одсто Срба у Северној Србији не би гласало за "Републику Војводину", а Срби су убедљива већина тамо, тако да је недосањани хабсбуршко-мађаронски сан пуста жеља неколицине п(л)аћеника!!!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(24-07-2016, 09:29 AM)Ројалист Пише:  Ни 5 одсто Срба у Северној Србији не би гласало за "Републику Војводину", а Срби су убедљива већина тамо, тако да је недосањани хабсбуршко-мађаронски сан пуста жеља неколицине п(л)аћеника!!!

Više bi glasali no za kralja.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-07-2016, 10:13 AM)Mekenzi Пише:  
(24-07-2016, 09:29 AM)Ројалист Пише:  Ни 5 одсто Срба у Северној Србији не би гласало за "Републику Војводину", а Срби су убедљива већина тамо, тако да је недосањани хабсбуршко-мађаронски сан пуста жеља неколицине п(л)аћеника!!!

Više bi glasali no za kralja.

То ће се тек видети, има много више родољуба на Северу Србије, него што можеш да замислиш.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(24-07-2016, 10:20 AM)Ројалист Пише:  ...има много више родољуба на Северу Србије, него што можеш да замислиш.

....али ни број УГУЗЉУБА не би требало занемаривати!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(23-07-2016, 06:45 PM)luka.luke Пише:  Сада би у ЦГ гласали за независносност преко 80%, сигуран сам. Вратио сам се из ЦГ пре 7-8 дана, био сам на сјеверу. Нема ту Србина ни у божичњој плећци, ни на помолу. Вјерујте ми.

ја не да ти вјерујем,ја знам !
Одговори

(24-07-2016, 10:13 AM)Mekenzi Пише:  Нисам ти ја за Републику Војводину. Не веруј учитељу нашем ПРОСВЕТАРУ шта пише у овој теми о Војводини..
Ја сам ти за РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ.

Јооооој животееее, шта да иштем вишееее,
Кад нам Киза Србским Писмом пише!

Хармоника Хармоника Хармоника

Негооо...теби мало такозвана "Autonomna Pokrajina Vojvodina", кумче-недоношче Јосипа Амброза, ти би ЦЕЛУ СРБИЈУ да регионализујеш!

Аууу...па туна већма излазимо из планова мрца Јосипа Амброза па улазимо у дугорочне планове мрца Јосипа Фрање!

ГЛОГОВ КОЛАЦ 'ВАМО, хитно је!

ПС

Себи убраду:

Причамо ми одавно да се војвођанери крећу само у простору између два мрца, Јосипа Броза и Јосипа Фрање, ту новијех идеја не има!

Шта'ш....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(27-07-2016, 10:02 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(24-07-2016, 10:13 AM)Mekenzi Пише:  Нисам ти ја за Републику Војводину. Не веруј учитељу нашем ПРОСВЕТАРУ шта пише у овој теми о Војводини..
Ја сам ти за РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ.

Јооооој животееее, шта да иштем вишееее,
Кад нам Киза Србским Писмом пише!

Хармоника Хармоника Хармоника

Негооо...теби мало такозвана "Autonomna Pokrajina Vojvodina", кумче-недоношче Јосипа Амброза, ти би ЦЕЛУ СРБИЈУ да регионализујеш!

Аууу...па туна већма излазимо из планова мрца Јосипа Амброза па улазимо у дугорочне планове мрца Јосипа Фрање!

ГЛОГОВ КОЛАЦ 'ВАМО, хитно је!

ПС

Себи убраду:

Причамо ми одавно да се војвођанери крећу само у простору између два мрца, Јосипа Броза и Јосипа Фрање, ту новијех идеја не има!

Шта'ш....

Стигао нов лапа топа па се испробава тастатура.
Ал ми се ова ћирилица ништа не свиђа, док убодем џ,љ, ћ,њ треба сто година..

Међутим!
Да се вратимо на тему.

Ми смо ође у оној теми "Имали живота Ван Београда" указивали на то колико је садашња Централизација погубна за Србију и Србе.

Јел се сав капитал, људски ресурси и одлуке за целу Србију искључиво доносе у Београду. И то је веома лоше.

Грађанин Србије који живи у Врању прима 3х мању плату од колеге који ради у Београду на истом послу...

Србија изумире јел нема посла у њој док су у Београду много веће могућности не много веће него 1000х веће да се нађе посао.

Ено огласи за посао 1000 у Београду, 300 Нови Сад и 44 у Крагујевцу...

Да би постојала једнакост а не јаз Србији је потребно још региона који би самостално доносили одлуке ко у Канади провинције.

Према томе

РЕГИОНАЛИЗАЦИЈА.

ОДМАХ,

САДА,

ТУ.

Паметном доста!.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-07-2016, 11:18 PM)Mekenzi Пише:  ШЕШЕЉИЗАЦИЈА.

ОДМАХ,

САДА,

ТУ.

Паметном доста!.

Ај'да се и нас два једном сложимо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(27-07-2016, 11:18 PM)Mekenzi Пише:  Ми смо ође у оној теми "Имали живота Ван Београда" указивали на то колико је садашња Централизација погубна за Србију и Србе.

Јел се сав капитал, људски ресурси и одлуке за целу Србију искључиво доносе у Београду. И то је веома лоше.

Да би постојала једнакост а не јаз Србији је потребно још региона који би самостално доносили одлуке ко у Канади провинције.

Према томе

РЕГИОНАЛИЗАЦИЈА.

ОДМАХ,

САДА,

ТУ.

Паметном доста!.

И поред небулозе да је микроскопски малој Новосрбијици потребна РЕГИОНАЛИЗАЦИЈА попут оне у Канади, која је друга по величини земља на планети, ај'да пробамо да задовољимо и регионалце, па каже:

1.
СРБИЈА МОРА ПОНАЈПРЕ ДА ПОШАЉЕ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ КУМЧЕ-НЕДОНОШЧЕ ЈОСИПА АМБРОЗА, AUTONOMNU POKRAJINU VOJVODINU!
2.
МЕЂУТИМ!
3.
МИ СЕ ЗАЛАЖЕМО ДА НАЗИВ "ВОЈВОДИНА" ОСТАНЕ У УПОТРЕБИ У СРБСКОМ РОДУ ВО ВЈЕКИ ВЈЕКОВ, ЈЕР ЈЕ ИСТИ ДЕО НАШЕГ НАСЛЕЂА И УСИЉЕНОГ МАРША НАРОДА СРБСКОГ КРОЗ ИСТОРИЈУ!
4.
СТОГА СЕ МИ ЗАЛАЖЕМО ЗА АДМИНИСТРАТИВНУ ПОДЕЛУ ДАНАШЊЕ ПРИВРЕМЕНЕ ТЕРИТОРИЈЕ СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СЕРБСКОГ, НА ОНАЈ БРОЈ АДМИНИСТРАТИВНИХ ЈЕДИНИЦА КОЈИ СЕ УКАЖЕ КАО ПОТРЕБАН ЗА ЦЕЛИСХОДНИЈЕ УПРАВЉАЊЕ ПОЈЕДИНИМ ОБЛАСТИМА И ВОЈНИМ ГАРНИЗОНИМА.
5.
РЕЧЕНЕ АДМИНИСТРАТИВНЕ ЈЕДИНИЦЕ НАЗВАЋЕМО

ВОЈВОДИНЕ СРБСКЕ,

И ТО ЈЕДНИМ ОД ПРВИХ УКАЗА ПО ДОЛАСКУ НАВЛАС'!
6.
ПРИЛИКОМ ИЗРАДЕ ВОЈНО-АДМИНИСТРАТИВНИХ ПОДЕЛА РЕЧЕНИХ ВОЈВОДИНА СРБСКИХ, ВАЉА ИМАТИ У ВИДУ ДА СЕ АУСТРО-УГАРСКЕ ГРАНИЦЕ ЈОСИПА ФРАЊЕ И ЈОСИПА БРОЗА НА САВИ И ДУНАВУ, МОРАЈУ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА

П О Н И Ш Т И Т И,

ЈЕРБО НЕ ПОСТОЈИ НИ НАЈМАЊИ РАЗЛОГ ДА РАВНИЧАРСКИ ПРЕДЕЛИ С'ОБЕ СТРАНЕ РЕЧЕНИХ РЕКА БУДУ ИСТИМА ПОДЕЉЕНИ!
7.
ЗАТО ПРЕДЛАЖЕМО (И ОДМАХ УСВАЈАМО ПРЕДЛОГ) ДА БУДУЋЕ ВОЈНО-АДМИНИСТРАТИВНЕ ВОЈВОДИНЕ СРБСКЕ ОБУХВАТАЈУ СЛЕДЕЋЕ ОБЛАСТИ:
7а.
БРАНИЧЕВСКО-БАНАТСКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Кањиже на северу до Смедерева и Пожаревца на југу.
7б.
БЕОГРАДСКО-БАЧКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Суботице на северу до Младеновца и Лазаревца на југу, као и Град Светог Савве као посебну јединицу који ће настати војно-административним соједињењем данашњег Београда и Новог Сада.
7в.
МАЧВАНСКО-СРЕМСКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Шида на северу до Љубовије на југу.
7г.
ВАЉЕВСКО-ЗЛАТИБОРСКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Ваљева на северу до Тутина на југу.
7д.
ШУМАДИЈСКО-РАШКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Аранђеловца на северу до Новог Пазара на југу.
7ђ.
ПОМОРАВСКО-ТОПЛИЧКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Итд. итд....да не оптерећујемо ову тему са детаљима даље ка југу.

РЕЧЕНИМ ВОЈВОДИНАМА СРБСКИМ УПРАВЉАЋЕ ВОЈНЕ СТАРЕШИНЕ СА ЧИНОМ

ВОЈВОДА БОЈНИ,

КОЈИ ЋЕ ИСТОВРЕМЕНО ПРЕДСЕДАВАТИ ПРЕКИМ ВОЈНИМ СУДОМ ВОЈВОДИНА СРБСКИХ, А У СКЛАДУ СА ЗАКОНИКОМ СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СЕРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!

То ће дакле бити ЈЕДИНИ здрав начин да се посрнула Новосрбијица и Новосрби, унијати и латиничари, једном доведу к'познанију права!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(28-07-2016, 09:28 PM)Mekenzi Пише:  Nami ođe nije jasno kako ćeš u građansko-demokratsko-multikulturno-mešovito društvo da ubaciš garnizone, vojne regione...бла,бла, трућ, трућ...

MULTICULTURALISMUS IST KAPUT!!!

Angela Merkel

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Đe kaput. Ođe svaka treća kuća druga nacionalna manjina (rumun, mađar, slovak itd).

Takođe treba razvijati toleranciju i poboljšavati međuljudske odnose.

Vojvodina je jedna specifična teritorijalna oblast, kao takva mora da ima određene svoje autonomne ingerencije.

Srpski živalj kao većinski mora pomoći da se međuljudski odnosi poštuju, da nema tenzina međ narodima i da se omogući integracija u njihovo društvo.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ми се таман намерачили да ти одговоримо гледе твог пиждрења за Њемцима-фолксдојчерима из оне СС дивизије "Принц Еуген", кад оно обрисало!

Међутим!

Једна такозвана "хрватица" ти је одговорила боље но што би ми то учинли, па ка'е:

Цитат:Колико је Нијемаца овај викенд одлетјело узрак за мене није пријеломна вијест. Мени је јасно зашто лете.

Ведрана Рудан, такозвана "хрватска" усташица и блогер, ал'мисли боље од многијех Новосрба, унијата и евро-угузљуба!

А и за Сребреницу би да одговоримо ал'обрисало, шта'ш....овај пут си се извук'о!

(29-07-2016, 09:39 AM)Mekenzi Пише:  Srpski živalj kao većinski....бла, бла, трућ, трућ....

ЖИВАЉ?!

На крају постасмо и...ЖИВАЉ!

То је то!

Од „живаљ” до „живина” и од живине до стоке за вас евро-угузљубе, унијате и латиничаре само је један корак!

'Ајдемо ЖИВАЉ!

ЖИВАЉ БРЕ !!!

Иначе нами није јасно што ти и твој духовни ментор Крмнад Чварак (из партизанске породице), толико пиждрите за Њемцима-фолксдојчерима кад сте обојица добили од Јосипа њихове куће-набијаче са кибиц-фенстерима па сад уживате!

Нарочито Крмнад који је приграбио од комшије и пространо унутрашње двориште за паркирање својих џипова!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(29-07-2016, 12:49 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми се таман намерачили да ти одговоримо гледе твог пиждрења за Њемцима-фолксдојчерима из оне СС дивизије "Принц Еуген", кад оно обрисало!

Међутим!

Једна такозвана "хрватица" ти је одговорила боље но што би ми то учинли, па ка'е:

Цитат:Колико је Нијемаца овај викенд одлетјело узрак за мене није пријеломна вијест. Мени је јасно зашто лете.

Ведрана Рудан, такозвана "хрватска" усташица и блогер, ал'мисли боље од многијех Новосрба, унијата и евро-угузљуба!

А и за Сребреницу би да одговоримо ал'обрисало, шта'ш....овај пут си се извук'о!

(29-07-2016, 09:39 AM)Mekenzi Пише:  Srpski živalj kao većinski....бла, бла, трућ, трућ....

ЖИВАЉ?!

На крају постасмо и...ЖИВАЉ!

То је то!

Од „живаљ” до „живина” и од живине до стоке за вас евро-угузљубе, унијате и латиничаре само је један корак!

'Ајдемо ЖИВАЉ!

ЖИВАЉ БРЕ !!!

Иначе нами није јасно што ти и твој духовни ментор Крмнад Чварак (из партизанске породице), толико пиждрите за Њемцима-фолксдојчерима кад сте обојица добили од Јосипа њихове куће-набијаче са кибиц-фенстерима па сад уживате!

Нарочито Крмнад који је приграбио од комшије и пространо унутрашње двориште за паркирање својих џипова!

Паметном доста!

Kaki crna živina...

Živalj ti je narod.

Tako ođe mediji oslovljavaju srpski živalj na kosovu, srpski živalj u Vojvodini itd...

Međutim!

Mi ne znamo kako Vas tamo da deklarišemo, ako smi mi smo evro-uguzljubi..

A šta ste Vi?

Zbrisali zbog dolara i posla iz trule Yugoslavije i onda prodavanje magle ođe nama o patriJotizmu srpstvu iz srednjeg veka.

Srbin je onaj koji je preživio sva s*nja ođe. Ratove, sankcije, politčke prevrte i koji danas radi za 300 evra u nekoj fabrici iili prima neku crkavicu od penzije.

A Srbin nije neko ko palamudi sa zapada đe je stekao debelu penziju, od par hiljada kanađana, đe je tri generacije svoje obezbedio, zaposlio na Zapadu i jbe se njemu za Srbiju...

Nami nisu potrebni srbi zapadno-ljubi koji nisu gadljivi na zelembaće..

Nego kad smo već kod džipova...

Šta uvažen prosvetar vozi, da li nekog fiću, raspalog yuga, golfa dvojku, polovnjaka sa bubanj potoka ili nekog američkog dzipa ili nekog krajslera...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним