Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РЕШЕЊЕ ЗА ВОЈВОДИНУ!!!

(31-07-2016, 12:03 PM)Громовник Пише:  
(31-07-2016, 08:21 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(31-07-2016, 04:03 AM)Mekenzi Пише:  
(30-07-2016, 11:23 PM)Шумадинац Пише:  Canadian Wisky место наше шљивовице? Хм... Шок

Тагата је наша поголема! Blush

Možda je i i belo...

EXIT је војвођанерски бренд, ође се канадски мутанти кљукају са EXTASY!

Још ниси научио да пишеш Енглески како треба Кез

А ни матерњи му не иде лоше. Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(30-07-2016, 06:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  За нас сиротињу ође BMW значи Bus, Metro & Walk!
Ček ček,

Nas ođe zanima da li čađo, pekinez, latinac, kosooki, zapadni krimokatolici i ostali,

Ustaju to jest ustupaju mesto za sedenje starom i uvaženom prosvetaru u Busu ili metrou...

ili se naš uvaženi prosvetar ko šimpanza drži za one kuke tokom gradskog prevoza dok ide kod doktora, u kupovinu, ili da plati socijalno i račune...

Mada mi sumnjamo da se uvaženi prosvetar svaki dan druži tokom prevoza sa njima, već da ide svojim autom.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-07-2016, 08:51 PM)Mekenzi Пише:  ili se naš uvaženi prosvetar...бла, бла, трућ....dok ide kod doktora, u kupovinu, ili da plati socijalno...

Ми код доктора идемо, слава Богу,само реда ради једаред у пе'шесн'ес'година и то пјеше на опанке, храну скоро да не купујемо но самостално узгајамо здраво и непрскано, а у куповину неких додатних намирница једном месечно нам лиферују заџаба!

У додатне куповине и потрепштине идемо једном упо године и то обично уз помоћ родбине нам која поседује самоходне металне канте, или пак таксијем, и тад таксиста чађо уредно утовари и истовари ствари предкућу!

Што се тиче "плаћања социјалног" нами није јасно о чему се туна ради, тога није било во времја Амброзија кад смо ми 'вамо убјежали!

Иначе за превоз користимо велосипед, то јест бицикло!

Међутим!

Озбиљно планирамо да у будућности, кад године притегну, пређемо на велосипед са електричним акумулатором који се пуни док возимо по равном а припомаже узбрдо!

Пре пар година видимо у оној емисији "Траг", или тако нешто, да је они водитељ и аутор емисије ЈОВО, људина у пуној снази од једва 40 и кусур година, накачио на своје бицикло акумулатор (у оној емисији о вожњи бициклом кроз Тоскану), па к'о велим ако он може можемо и ми, мож'син да нам буде по годинама!

Међутим!

Чекам да измисле нешто лакше, данашњи акумулатор има 10 кила а та додатна тежина нами шкоди за наше године!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(31-07-2016, 09:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(31-07-2016, 08:51 PM)Mekenzi Пише:  ili se naš uvaženi prosvetar...бла, бла, трућ....dok ide kod doktora, u kupovinu, ili da plati socijalno...

Ми код доктора идемо, слава Богу,само реда ради једаред у пе'шесн'ес'година и то пјеше на опанке, храну скоро да не купујемо но самостално узгајамо здраво и непрскано, а у куповину неких додатних намирница једном месечно нам лиферују заџаба!

У додатне куповине и потрепштине идемо једном упо године и то обично уз помоћ родбине нам која поседује самоходне металне канте, или пак таксијем, и тад таксиста чађо уредно утовари и истовари ствари предкућу!

Што се тиче "плаћања социјалног" нами није јасно о чему се туна ради, тога није било во времја Амброзија кад смо ми 'вамо убјежали!

Иначе за превоз користимо велосипед, то јест бицикло!

Међутим!

Озбиљно планирамо да у будућности, кад године притегну, пређемо на велосипед са електричним акумулатором који се пуни док возимо по равном а припомаже узбрдо!

Пре пар година видимо у оној емисији "Траг", или тако нешто, да је они водитељ и аутор емисије ЈОВО, људина у пуној снази од једва 40 и кусур година, накачио на своје бицикло акумулатор (у оној емисији о вожњи бициклом кроз Тоскану), па к'о велим ако он може можемо и ми, мож'син да нам буде по годинама!

Међутим!

Чекам да измисле нешто лакше, данашњи акумулатор има 10 кила а та додатна тежина нами шкоди за наше године!

Ljudi,

Treba podhitno da se obaveste urednici discovery ili history kanala da snime dokumentarac:

"Wild forest men Просветар".

Takav fenomen još nije viđen. Da je čo'ek zadnji put bio kod lekara pre decniju ipo-dve. Zdrav k' dren.

U sred Kanade gaji only ogranic food...

Verovatno ima i prasiće i janjad. Samo janjad brzo utihnu.

Ide jednom do grada sa metalnim kantama i vozi se biciklom...

Nego prosvetaru,

kako plaćaš i hvataš internet u toj divljini gde živiš...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо ман'се интернета него види шта пронађосмо током припрема за штампу нашијех Сабраних Дела, одма'се нешто сетисмо тебе, не знам зашто, па каже:

ПЕСМА ЗАДОВОЉНОГ ЛАТИНИЧАРА

USTAŠKIM SE PISMOM SLUŽIM,
ЋИРИЛИЦУ...pih...SLABO KUŽIM, jer

LATINIČAR SAM JAAAAAAAAAAAAA!

СРБСКО ИМЕ SA „S” PIŠEM,
NA „HRVATSKOM” VEĆ I DIŠEM, jer

SRBENDA SAM-TIM SE DIČIM,
NA „HRVATA” VIŠE LIČIM, jer

OPASAN SAM KAO STRŠLJEN,
JА SAM „HRVAT” NEDOVRŠLJEN, jer

Хармоника Хармоника Хармоника

Шта велиш, добро је, а?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(02-08-2016, 02:46 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кизо ман'се интернета него види шта пронађосмо током припрема за штампу нашијех Сабраних Дела, одма'се нешто сетисмо тебе, не знам зашто, па каже:

ПЕСМА ЗАДОВОЉНОГ ЛАТИНИЧАРА

USTAŠKIM SE PISMOM SLUŽIM,
ЋИРИЛИЦУ...pih...SLABO KUŽIM, jer

СРБСКО ИМЕ SA „S” PIŠEM,
NA „HRVATSKOM” VEĆ I DIŠEM, jer

SRBENDA SAM-TIM SE DIČIM,
NA „HRVATA” VIŠE LIČIM, jer

OPASAN SAM KAO STRŠLJEN,
JА SAM „HRVAT” NEDOVRŠLJEN, jer

Хармоника Хармоника Хармоника

Шта велиш, добро је, а?
Živo s*anje..

Idi zalivaj papriku u baštu mani se pisanja pesmica..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не знам како ли паприка успева тамо по Канаде.... Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-08-2016, 03:34 PM)Шумадинац Пише:  Не знам како ли паприка успева тамо по Канаде.... Јок

Има паприке кол'ко 'оћеш и то усред града, од Торонте и шире па све до Ванкувера 'намо и Монтреала онамо, дојадило људима да једу ГМО храну па се сналазе!

https://www.google.ca/search?q=community...j-_e4LM%3A

Међутим!

Нами језиво смета оно COMMUNITY из популарног назива "Community Gardens" за ову спортску занимацију, па се ми сналазимо у дивљини ђе смо АГРОНОМ НА СВОМ ИМАЊУ и ђе само међеди понекад прођу и ђе покушавамо да одбранимо усеве од "сироти мали хрчки" са више или мање успеха!

Иначе наш комшија, Србин-сапатник, има 6 пушака, чамац и 8 пецаљки и наравно, ту су и замрзивачи па власти мож'само да нам пљуну под прозор!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Jesu puške s' dozvolu..

Pazite se međeda i kurjaka da vm ne ugaze useve ili da vas ne navataju u toj divljini..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-08-2016, 04:06 PM)Mekenzi Пише:  Jesu puške s' dozvolu..

Pazite se međeda i kurjaka da vm ne ugaze useve ili da vas ne navataju u toj divljini..

Не брини, има нас около а и наоружања не фали!

http://news.nationalpost.com/news/canada...hine-coast

А туна има мало западније и Браће Амиша!

Међутим!

Амиши су у последње време под опсадом разних лекарских конзилијума на државном нивоу, открили да у Амиша нико није чуо да је неко оболео од рака одкад знају за себе и своје претке!

Сад их испитују, ваде крв, анализирају и чудом се чуде!

Међутим!

Кад Амишима то досади има да ишћерају све гоф'њивом мотком!

Иначе други наш сапатник ође, Србин из Црне Горе Перуновић, испирао је злато на Клондајку па кад му је међед ГРИЗЛИ исцепао шатор тражећи своју тражњу, диг'о је руке!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(02-08-2016, 05:22 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(02-08-2016, 04:06 PM)Mekenzi Пише:  Jesu puške s' dozvolu..

Не брини, има нас около а и наоружања не фали!

http://news.nationalpost.com/news/canada...hine-coast

А туна има мало западније и Браће Амиша!

Међутим!

Амиши су у последње време под опсадом разних лекарских конзилијума на државном нивоу, открили да у Амиша нико није чуо да је неко оболео од рака одкад знају за себе и своје претке!

Сад их испитују, ваде крв, анализирају и чудом се чуде!

Међутим!

Кад Амишима то досади има да ишћерају све гоф'њивом мотком!

Иначе други наш сапатник ође, Србин из Црне Горе Перуновић, испирао је злато на Клондајку па кад му је међед ГРИЗЛИ исцепао шатор тражећи своју тражњу, диг'о је руке!

Auuu taj Perunović garant nije iz Crne Gore, đe crnogorac međeda grizlija da se uplaši.

Preporuči braći Amišima da najjure tu medicinsku maffiju.

Međutim!

Mi se ođe brinemo u kakvim uslovima u Kanadi živite međ međede i hrčke, mora neka agencija za ljudska prava da se aktivira da vas obiđu. Da vide dal imate uslove za život.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-08-2016, 07:59 PM)Mekenzi Пише:  Mi se ođe brinemo u kakvim uslovima u Kanadi živite međ međede i hrčke, mora neka agencija za ljudska prava da se aktivira da vas obiđu. Da vide dal imate uslove za život.

На агенте прво пуцамо па питамо ко је, а чим чујемо "љуцкиправа" одма'трчимо у нужник!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Јеси ли радио скоро колоноскопију, нешто много у последње време трчиш у нужник?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(02-08-2016, 10:23 PM)Николај Пише:  Јеси ли радио скоро колоноскопију, нешто много у последње време трчиш у нужник?

Кидање

....тј. у клозет?

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним