Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 2.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Где дође Четништво и како даље?

Где је ратовао Шешељ? Где је био кад је горело Попово Поље?
Шешељ није барут омирисао ни пре него што га је Војвода Ђујић ражаловао.
Милошевић направио СРС кад и ЈУЛ.
Нема ту четништва.
Наравно да је четништво загасло са смакнућем ген. Драже. И друге четничке војводе су имале чинове у војсци. Војвода Вук је био потпуковник.
Помиње ли се у некој песми Дража-Војвода? Четничко или комитско ратовање су стари називи за герилско ратовање.
И,шта ви онда хоћете? Ако вам се не свиђа, шта вам ја могу. Не замарајте глупим примедбама.
Одговори

(20-12-2013, 11:27 PM)Нимбус Пише:  Где је ратовао Шешељ? Где је био кад је горело Попово Поље?
...

Само да прокоментаришем ове две тврдњице...
Ја бих пре у рат 2 године, него у титину тамницу 10 дана.
Ево Војвода и сад "ужива" у хагу...

А где сте ви прави четници уживали?
Где је уживао дамљанов штуница?

Борио се да покупи што више ПАРА од грабежа Народне имовине. Да не узму све мериканци, шиптари и усташе - ПАТРИЈОТА ПРВА ЛИГА!

Како га је (пажња) РАЖАЛОВАО Војвода Ђујић?
Кад га је жаловао, па да га РАЖАЛУЈЕ?

Каже, Кум Крстио па Раскрстио...
Заклетву није дао Чеда, него ће Беда да скине заклетву!

Читајући младе пионире титине, увјек затребају мараме!
Дал црвене, оли жуте, оли плаво жуте, смеха на претек!

Smile

Куј сме да ме гледа у очи? Скојевац
Одговор је мачка, али пре ће бити Маџор...
Јер дамљанов штуница воле мушко друштво, нису му паре толко важне, као његовом окружењу.
Одговори

Отвори ти тему "Где је партизанштина данас" па елаборирај до миле воље. Не сумњам да си добро поткован.
Одговори

(21-12-2013, 12:11 AM)Нимбус Пише:  Отвори ти тему "Где је партизанштина данас" па елаборирај до миле воље. Не сумњам да си добро поткован.

Поред тебе и дике ти, немам теоретске шансе у поткивању.

Па ни на овој теми.
Савршен си одговор на њу. Smile

...

Србине,
немој од аписа правити величину!
Тај је радио само како енглез каже..., ...

Smile
Одговори

"Поред тебе и дике ти, немам теоретске шансе у поткивању."
Ма одлично поткивам, ал ти си добар на све своје четири. Ај иди носи дрва, не реви овуда без везе.
Одговори

(21-12-2013, 12:29 AM)Нимбус Пише:  ...
Ма одлично поткивам, ал ти си добар на све своје четири. Ај иди носи дрва, не реви овуда без везе.

Говори у своје име, нисам присан са дамљановим штунцом, да идем са њим на четри ноге. Јел то васа краљ уво у моду?

Иначе ја користим нпр. ципеле, патике, папуче, чизме, исл...
Нека теби поткивање, добро је то - самоуслуга унутар партије.

Мада од кад се жабе и змије поткивају, од петог октомбра?

Фијуууу који је од тад Напредак имало Четништво и Српство!
Какви турци и 500 година, тито и 50 година - аматери!

Smile
Одговори

"Иначе ја користим нпр. ципеле, патике, папуче, чизме, исл..."
Мош звати како волиш, народ ти обућу потковицама крстио.

И, да ти каже тј. напише нешто стари Нимбус: Беше пре тебе неки Миљутин, за кога је Динчић самоуверено тврдио да је философ и сатирик "кога увек треба наопако разумети од онога што пише". Пар коментатора без по муке доказало да је наречени тролер Миљутин раденик у ДБ, одавно убачен у "Погледе", толико одавно да га је свако могао прочитати, те је повучен са задатка. Е, ти си шегрт из исте шлосерске радионе.
Одговори

Цитат:Где је ратовао Шешељ? Где је био кад је горело Попово Поље?
Милошевић направио СРС кад и ЈУЛ.
Нема ту четништва.
Наравно да је четништво загасло са смакнућем ген. Драже. И друге четничке војводе су имале чинове у војсци. Војвода Вук је био потпуковник.
Помиње ли се у некој песми Дража-Војвода? Четничко или комитско ратовање су стари називи за герилско ратовање.
И,шта ви онда хоћете? Ако вам се не свиђа, шта вам ја могу. Не замарајте глупим примедбама.

Шешељ је политичар ратовао је у политичком животу али је сакупљао људе и слао да ратују, ти не познајеш основне ствари. КОмите је бугарски назив коју су наденули устаницима против турака у Македонији прву акцију ослобађања од Турака је повео комитет из Софије а Комите су сачињавали тада СРби, Бугари и један број оних који су се представљали као Македонци, када су Бугари почели отворено да пропагирају идеју да су сви православни у македонији Бугари, Срби их напуштају и траже помоћ у Србији и налазе је код одређене групе официра српске војске и настаје има четник као онај који четује, 1917. године када су већ сви четнички команданти погинули монтира се процес на коме се стреља Апис. Стварањем Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца четништво губи свој смисао и нестаје, четници се отпуштају из војске и ниподаштавају, да би их коначно у шестојануарској диктатури званично забранио Краљ лично. Годину дана касније на интервенцију Петра Живковића (вође Беле Руке) дозвољава се рад новим четничким удружењима знатно измењеним од претходних и тако траје до 1941. Дража оснива ЈВуО а многи њени припадници називају себе четницима што због сличног начина ратовањ што због срца и емоција на старе четнике.

Нинмбус за каквог Краља да будем јер за оне који су слепи послушници ЦИА-е и МИ6? никада. Са вером у Бога за Српског Краља и српску отаџбину. Највећи не пријатељи српског народа у историји су владајући слојеви у Великој Британији а исти ти слојеви су 1918. освојили Русију и 1945. освојили све земље Европе покушај да се отргенемо од њих је био 1999. године и не славно се завршио

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

"Шешељ је политичар ратовао је у политичком животу али је сакупљао људе и слао да ратују,"
Па, довољно је.
"Идемо да ратујете. Неки ћете да изгинете, а неки ће да се вратимо." Слабо је ово, пошто Шешо није ни пошао. А ти што браниш Шешеља, да те питам: Да моју кућу нападну усташе а ја побегнем у Београд, па тебе пошаљем да браниш моју кућу, да ли би ме звао "војводом"?

Војвода Момчило Ђујић о Шешељу : „Ја ћу му одузети титулу војводску, јер, заиста, ту нема ни Србина ни човјека."
Просто је: Изабери страну. Што да ти објашњавам оно што је јасно ко дан.

Друго је питање Шешељево тамновање у Хагу. Какав год да је иначе, он је највећи политички сужањ на свету у овом времену. И, опет, није питање да ли он брани српство тамо. Не брани га, бар не директно. Брани себе, опањкава друге Србе. Али, без обзира, и хашки тирани су признали "да тако не замишљају светску правду" (држати човека у притвору 11 година је класичан политички идиотизам) али, је л` да, "морају с тим да живе."

Немој се батргати око лингвистике, није ти то очигледно фах. Комита није српска реч? Па, занаш ли да је Карађорђе имао "топништво"? Ош на основу тога устврдити да је Карађорђе Хрват? (Знам и перфектне Србе попут тебе који тврде да су "ван" и "зарез" туђице. Нису. Туђице су пре кашика, чаршав, капија, комшилук, хајде...) Па сигурно да има речи које су заједничке за различите народе који су вољом судбине живели на истом простору, овако или онако.
Одговори

Рекао сам само до су Комите као оружана формација припадале комитету у Софији. А Шешељ је бар био овде и обилазио ратишта док је Ђујић седео у САД, изузетно поштујем војводу Ђујића али то што ти кажеш бирај страну је потпуно дебилно, јер сукоб између двојице људи није сукоб идеологија, ја бих лично држао на власти још сто година ако треба само да не дође ДОС да му је противник био неки прави Србин, одмах би га скинуо

Рекао сам само до су Комите као оружана формација припадале комитету у Софији. А Шешељ је бар био овде и обилазио ратишта док је Ђујић седео у САД, изузетно поштујем војводу Ђујића али то што ти кажеш бирај страну је потпуно дебилно, јер сукоб између двојице људи није сукоб идеологија, ја бих лично држао Милошевића на власти још сто година ако треба само да не дође ДОС да му је противник био неки прави Србин, одмах би га скинуо

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(21-12-2013, 02:57 PM)Нимбус Пише:  ...
Мош звати како волиш, народ ти обућу потковицама крстио.

И, да ти каже тј. напише нешто стари Нимбус: Беше пре тебе неки Миљутин, за кога је Динчић самоуверено тврдио да је философ и сатирик "кога увек треба наопако разумети од онога што пише". Пар коментатора без по муке доказало да је наречени тролер Миљутин раденик у ДБ, одавно убачен у "Погледе", толико одавно да га је свако могао прочитати, те је повучен са задатка. Е, ти си шегрт из исте шлосерске радионе.

Провалио си ме... Бесан
Ко прстом у ...

(21-12-2013, 04:06 PM)Нимбус Пише:  Војвода Момчило Ђујић о Шешељу : „Ја ћу му одузети титулу војводску, јер, заиста, ту нема ни Србина ни човјека."
Просто је: Изабери страну. Што да ти објашњавам оно што је јасно ко дан.

Тачно!
У овом случају је Војвода Војислав Страна, а Војвода Ђујић Странац тј. - уљез!
Кад ти то УДБА каже, такоје.

Читај

(21-12-2013, 04:06 PM)Нимбус Пише:  Брани себе, опањкава друге Србе.

Драшковића све човек и да хоће, не може опањкавати...
Покојног Аркана, ... опростио би му Жељко...
Покојног Гишку, ... комплексно за причу...

(21-12-2013, 04:06 PM)Нимбус Пише:  Немој се батргати око лингвистике, није ти то очигледно фах. Комита није српска реч? Па, занаш ли да је Карађорђе имао "топништво"? Ош на основу тога устврдити да је Карађорђе Хрват?

"Српска", од Бугарског Комитета за ... рт, трт...
аха...

Војислав је црвени крват, а Карађорђе је црни крват, све су то крвати.
Србенде су: штуница-дамљанов, ђики-ружомир, веља-љаксе, васа-краљ, итд.исл.

Хармоника

Весело код мене у УДБ-ином штабу! Хармоника SmileСкојевац
Одговори

Има ли још сумње?
Одговори

(04-01-2014, 01:29 AM)Сербство Пише:  ...

Ето где дојде Четништво...

Љутко
Одговори

Грчка ме мало посећа на Спаније.....

http://www.theguardian.com/commentisfree...ar-britain

http://flag.blackened.net/revolt/spain/i...ntion.html
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним