08-07-2017, 10:01 PM
Не знам да ли је још остало у некој књижари.
Најбоље би било да неко овде поручи код нас и да понесе до БЛ...
Најбоље би било да неко овде поручи код нас и да понесе до БЛ...
(08-07-2017, 07:07 PM)Романија Пише: Познат ми је један Зекић који је био командант одреда, можда баш тај Саво, заборавио сам име, али сам мислио да су они на простору Бирча ратовали а не Олова. Данас живе у Срему, близу Фрушке Горе.
(10-07-2017, 09:31 AM)the_trooper_rs Пише: једном књижаром у Бањалуци, па да имамо могућност куповине ваших књига овдје
(10-07-2017, 09:31 AM)the_trooper_rs Пише: Имам један предлог. Не знам да ли сте заинтересовани за неки вид сарадње са једном књижаром у Бањалуци, па да имамо могућност куповине ваших књига овдје? У питању је књижара/галерија Ризница коју држи Предраг Адамовић (http://www.knjizarariznica.com/). Ово питам на своју руку пошто сам сигуран да је и он заинтересован за сарадњу јер је сличних интересовања и погеда. Можете га и ви контактирати а могу и ја отићи до књижаре па видити са њим.Пеђа треба да има још наших књига, не знам. Ако те не мрзи, питај га да ли би поручио још. Одавно није поручивао.
(14-07-2017, 09:18 PM)Милослав Самарџић Пише: На другим местима спорадично, јер им је главни циљ био да се склоне, а ту највише. Главни је био Пожешки четнички одред, који је водио операције негде од фебруара 1942. колико се сећам и он је ослободио Нову Варош од партизана.
Исто и Санџачки четнички одред. Делови та два одреда у мају 1942. гонили су партизане и у Црној Гори, помажући Лашићу у Ђуришићу, а јединица поручника Манића стигла је и до Херцеговине (јун 1942).