Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(20-01-2014, 05:26 PM)Зоран Недељковић Пише:  Да ли си знао ?
Живомир Смиљанић, ген. п.пуковник у пензији, п.председник РО СУБНОРа Србије, именован за председника УО Завода за заштиту споменика културе Крагујевац.
Бранко Љаљак, п.пуковник у пензији, секретар ГО СУБНОРа Крагујевца, именован за п. председника УО Народне библиотеке " Вук Караџић " у Крагујевцу.
проф. Жељко В. Зиројевић, пуковник у пензији, председник ГО СУБНОРа Крагујевац, именован за председника УО Спомен парка - Крагујевачки октобар. -
Одлуке о именовању донете су на једној од седница скупштине града Крагујевца у 2013 год.
Нисам, али то је логично.
Одговори

(19-01-2014, 09:51 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ма није само време у питању, него ВХС не може да се качи...

Тражи од Марића да ти пошаље снимак,верујем да би доста људи волело да погледа.Ко су ти били саговорници,тема разговора,дај бар неку информацију Јок
Одговори

(20-01-2014, 08:37 PM)чика Пера Пише:  Тражи од Марића да ти пошаље снимак,верујем да би доста људи волело да погледа.Ко су ти били саговорници,тема разговора,дај бар неку информацију Јок

МариЧ све госте зове са циљем. Сигуран сам да Милослав није могао да зине, од осталих гостова и домаЧина.

Не губите време са УДБ-ом... Smile
Одговори

Били су Бранимир Нешић из Двери и Младен Обрадовић из Образа.
Одговори

(21-01-2014, 01:28 AM)Милослав Самарџић Пише:  Били су Бранимир Нешић из Двери и Младен Обрадовић из Образа.

Онај Младен није лош, ови из двери имају проблеме у комуникацији (... Rolleyes), али добро...

Па по вашем мишљењу, дал сте имали прилику да нешто паметно кажете?

Пошто му је емисија спрдање са паметнима.
Одговори

Е сад,дал' је удба или нешто друго,ко зна Кидање Какви су утисци? ВХС,то још постоји Кез
Одговори

Милославе да ли се планира ново издање ове књиге http://www.pogledi.rs/cetnicki-pokret-u-...1903-1918/ тек сам недавно сазнао за њу, вреди да се има у кућној библиотеци.
Одговори

Нисам.
Сутра, тј. данас у 21 х, гостујем на ТВ ''Марш'' у Ваљеву.
За неколико дана биће и на Јутјубу.
Одговори

Гостујем на ТВ Марш из Ваљева, уживо преко Интернета:
http://www.marsh.rs/
Одговори

Готово...
Сутра у 21,45 бићу гост на ТВ Палма плус.
Одговори

Реприза ове емисија не РТВ Марш је ноћас у 00,36, тј. пола сата после поноћи по српском времену.
Одговори

Синоћ сам налетео на Марићеву емисију Голи живот.Гост је био поп Велибор Џомић.Колико сам укапирао говорило се о страдању свештеника спц у другом светском рату од стране комуниста.Детаљ који ми је привукао пажњу јесте Марићева изјава да је 70их упознао у Београду Алију Изетбеговића који му је тада рекао да је био партизан за време рата и да је учествовао у хватању Драже Михаиловића Шок Зна ли се нешто о томе?
Одговори

Десетине хиљада њих је учествовало у потерама, могуће у том контексту.
Одговори

Ма ко зна да ли је то тачно, он је баш 1946. године осуђен на робију као члан екстремистичке организације "Млади муслимани".
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним