Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.

(24-03-2016, 03:10 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(24-03-2016, 12:45 AM)Mekenzi Пише:  Mi se ođe nadamo da kad dođeš na vlas' nećeš ukinuti medije, već dozbvoliti svima da rade...

....ДА, НА ПОЛЗУ ОТАЧАСТВА, ИНАЧЕ ЗНА СЕ ШТА СЛЕДУЈЕ, ПРВО ЧЕТНИЧКА КАШТИГА ДВАЕС'ИПЕТ НА КЛАДИ А АКО НЕ ПОМОГНЕ ПРИНУДНИ РАД У СИНЏИРИМА!

Kako si protiv Titica bez pokrica , a vamo kopiras njegove metode Golog otoka..

Nego ipak ti dolazis iz demokratske, kraljevske, civilizovane drzave, ne sa srbijanskih planina gde je magare jos uvek prevozno sredstvo..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-03-2016, 08:21 AM)Mekenzi Пише:  Nego ipak ti dolazis iz demokratske, kraljevske, civilizovane drzave, ne sa srbijanskih planina gde je magare jos uvek prevozno sredstvo..

Отиш'о је он од магарета, но није магаре из њега Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(24-03-2016, 08:21 AM)Mekenzi Пише:  
(24-03-2016, 12:45 AM)Mekenzi Пише:  Mi se ođe nadamo da kad dođeš na vlas' nećeš ukinuti medije, već dozbvoliti svima da rade...

....ДА, НА ПОЛЗУ ОТАЧАСТВА, ИНАЧЕ ЗНА СЕ ШТА СЛЕДУЈЕ, ПРВО ЧЕТНИЧКА КАШТИГА ДВАЕС'ИПЕТ НА КЛАДИ А АКО НЕ ПОМОГНЕ ПРИНУДНИ РАД У СИНЏИРИМА!

Батина је из Раја изашла, млого пре Голог отока!

(24-03-2016, 08:21 AM)Mekenzi Пише:  Nego ipak ti dolazis iz demokratske, kraljevske, civilizovane drzave...

Та "демократска, краљевска, цивилизована држава" је својевремено све Србе преко Дрине и Саве који су се у њој нашли, стрпала у концентрационе логоре!

Ман'се поезије Кизо, овај свет овамо доле није у техниколору!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(24-03-2016, 12:21 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(24-03-2016, 08:21 AM)Mekenzi Пише:  

Батина је из Раја изашла, млого пре Голог отока!

(24-03-2016, 08:21 AM)Mekenzi Пише:  Nego ipak ti dolazis iz demokratske, kraljevske, civilizovane drzave...

Та "демократска, краљевска, цивилизована држава" је својевремено све Србе преко Дрине и Саве који су се у њој нашли, стрпала у концентрационе логоре!

Ман'се поезије Кизо, овај свет овамо доле није у техниколору!

Ne znam kakava je to država koja te je "strpala u konc. logore" kad sad kao njenzin građanin provodiš zimi na Karibima.

Drugo nešto naši građani sada ih ima bar 400 hiljade vole tu državu i masovno migriraju i odlaze, a koja ih smešta u konc. logore.

Tuna nešto ne odgovara.

Mi ođe nemamo ni za letovanje u Grčkoj od 200 $, plata samo za 'leb i mleko i racune.

E moj Prosvetaru nisi ni svestan koja je beda ođe...Zato ne mlati praznu slamu da ti se ne sviđa Kanada koja ti je dala dobro socijalno, penziono, zdravstveno, da ti to nije dala produžio bi ti za neku drugu državu...
Možda kod cara Putina negde u Irkutsk ili Sevastopoljj...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-03-2016, 01:00 PM)Mekenzi Пише:  Ne znam kakava je to država koja te je "strpala u konc. logore" kad sad kao njenzin građanin provodiš zimi na Karibima.

Drugo nešto naši građani sada ih ima bar 400 hiljade vole tu državu i masovno migriraju i odlaze, a koja ih smešta u konc. logore.

Tuna nešto ne odgovara.

Mi ođe nemamo ni za letovanje u Grčkoj od 200 $, plata samo za 'leb i mleko i racune.

E moj Prosvetaru nisi ni svestan koja je beda ođe...Zato ne mlati praznu slamu da ti se ne sviđa Kanada koja ti je dala dobro socijalno, penziono, zdravstveno, da ti to nije dala produžio bi ti za neku drugu državu...

Прво, ми говоримо о времену Великог Рата кад су ваистину многобројни Срби у Канади стрпани у конц-логоре које су, узгред, измислили Енглези а не Њемци!

Друго, та "беда" увас је прави луксуз у односу на ПРАВУ БЕДУ на многим Карибским острвима, ама јопет људи живе, играју, певају, воде љубав на песку...

Оно јес', клима је битан фактор, кад загуди кошава и та маглуштина тамо у Вршцу све човек види сиво и црно....

Ну да је било памети боље да смо и ми одмах продужили на Карибе и тамо провели 40 година уместо у Канади, данас би били најмање Министар неке Банана Републике уместо што смо канадски пензионер!

Наш савет младенцима који 'вамо хрле:

И'те у Грчку одма'на неко мало острво подаље од Турака, ман'те се ћорава посла, док се Чемерика и Канада опораве од ове продужене кризе прође живот!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(24-03-2016, 01:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  И'те у Грчку одма'на неко мало острво подаље од Турака, ман'те се ћорава посла, док се Чемерика и Канада опораве од ове продужене кризе прође живот!

Што не идеш ти, него све нас тераш...

Одговори

(24-03-2016, 02:19 PM)Громовник Пише:  
(24-03-2016, 01:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  И'те у Грчку одма'на неко мало острво подаље од Турака, ман'те се ћорава посла, док се Чемерика и Канада опораве од ове продужене кризе прође живот!

Трошкови високо а Грчка за нас далеко!

Међутим!

Грчка је вами пред носом, и'те на острво Кефалонију у Јонском мору, у село Фискардо после кога нема пута. Тамо мо'ш и од рибе да се прехраниш.

Паметном доста.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(24-03-2016, 01:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(24-03-2016, 01:00 PM)Mekenzi Пише:  Ne znam kakava je to država koja te je "strpala u konc. logore" kad sad kao njenzin građanin provodiš zimi na Karibima.

Tuna nešto ne odgovara.

Оно јес', клима је битан фактор, кад загуди кошава и та маглуштина тамо у Вршцу све човек види сиво и црно....

S' ovim se slažemo sa tobom.

Pored gore navedenog ođe ostade tvoja generacija, penzioneri, a obrazovana mlađarija se razbežala po svetu ili su pobegli trbuhom za hlebom (da ne napisemo ustasicom kruhom) za Beograd i Novi Sad....

Da nije Hemofarma i njegovih kćerki farmaceutskih firmi bili bi još jedna siromašna opština u banatskom regionu.

Evo imaš dom, za stare sve luksuz 300-500 kanađana zelenih mesečno nije loše za tebe..

Taman da odatle kreneš u ukidanje Autonomije....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-03-2016, 03:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Ма шта нам наприча, лепо ја рекох да ти немаш ни за карту довде... Скојевац

Да ти је лоше тамо, к'о што овде проповедаш, побего би ти све петама у дупе, исто к'о што си ономад побег'о од Амброза! Кидање

Него не остављају ти се долареси и Канадски стандард живота...

Одговори

(24-03-2016, 03:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Међутим!

Грчка је вами пред носом, и'те на острво Кефалонију у Јонском мору, у село Фискардо после кога нема пута. Тамо мо'ш и од рибе да се прехраниш.

Паметном доста.
Kakva bre Grcka?Ma nemaju ti muda ni ulicu da predju sami.Баја

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Ви Крајишници сте опасне мудоње, к'о и овај Просметлар, добри сте само у бежанији Баја

Одговори

(24-03-2016, 08:05 PM)Громовник Пише:  Ви Крајишници сте опасне мудоње, к'о и овај Просметлар, добри сте само у бежанији Баја

Radit ces sklekove i nositi kamen od 30 kila.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Хоћу, ево обећавам, чим ослободите Крајину...

Одговори

(24-03-2016, 08:05 PM)Громовник Пише:  Ви Крајишници сте опасне мудоње, к'о и овај Просметлар, добри сте само у бежанији Баја

Ми јесмо пре четрес'година побегли 0од Тите, који се у то време, узгред буди речено, ритао с'обе ноге, ал'твој ћаћа није побег'о но је на бранику Отаџбине скин'о гаће и остао тамо да тебе "паметног" направи!

Међутим!

Кад мало поближе погледамо твоје прилоге...хммм....боље да не кажемо....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним