Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Упоредите време његовог рођења и време Дражиног боравка у Прагу и тако ћете утврдити да ли је у питању глупост или не.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 26-03-2018, 03:42 PM од
Перун.)
Поруке: 2,160
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Тај сајт је нешто као њуз нет.
Поруке: 1
Теме: 0
Придружен: Mar 2018
Углед:
0
Знате ли нешто више,тј верујем да знате , о ваљевским четницима,да ли има Стојковића међу њима,хвала
Знате ли нешто више,тј верујем да знате , о ваљевским четницима,да ли има Стојковића међу њима,хвала
(Последња измена: 29-03-2018, 12:56 AM од
Valjevac.)
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Господине Самарџићу, замолио бих ако имате сазнања, да ми кажете ко урећује википедију односно рубрику Крагујевчани? То је тако скандалозно урађено, да ме је срамота и што сам погледао, од преко 200 имена која се налазе на списку,прескочена су можда она најбитнија. Оно што пише о вама, тек не бих коментарисао,могу да претпоставим чије је то масло али не могу да разумем ту њихову пакост и примитивизам никако.
Е далеко било, нигде Оље Ивањицки,Мије Алексића,Васе Пантелића,Љубе Тадића...као да читаш категорију Београђани а нема Драгана Николића,Воје Брајовића,Дуде Ивковића,Богдана Тирнанића,Прелета...Не обратих пажњу на Војводу Вука, можда ни он није тамо мада има неких ондашњих четника са територије града.
Нема ни Дуце Ненковића, а и шта ће ту, пар титула са Хајдуком, полуфинале Купа УЕФА са Радничким из Ниша, као да је то неки успех...
Крагујевцу престонице косоварска,засеоче бајчетински.
(Последња измена: 29-03-2018, 12:15 PM од
ЈВуО-КГ.)
Поруке: 17
Придружен: Nov 2017
Углед:
0
Поздрав свима браћо, а посебно за господина Самарџића..имам једно питање.
Каква и да ли је постојала активност југословенске војске/четника за време Другог свјетског рата на подручју Кордуна и Баније, и ако јесте ко су били неки виђенији четници?
Поруке: 17
Придружен: Nov 2017
Углед:
0
Нису још стигле за дан, два су у Батајници, а код мене су око Васкрса, јер сам из Републике Српске па наручијем ваше књиге преко својих у Србији.Тако да једва чекам.
Поруке: 2,375
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Писали сте да је Дражина завршна ријеч трајала преко 6 сати и да није прекидан. На интернету сам нашао тај документ али ми се чини прекратак, могао је то рећи за 10-20 минута. Има ли негдје читав текст његове завршне ријечи?