29-03-2018, 11:50 AM
Господине Самарџићу, замолио бих ако имате сазнања, да ми кажете ко урећује википедију односно рубрику Крагујевчани? То је тако скандалозно урађено, да ме је срамота и што сам погледао, од преко 200 имена која се налазе на списку,прескочена су можда она најбитнија. Оно што пише о вама, тек не бих коментарисао,могу да претпоставим чије је то масло али не могу да разумем ту њихову пакост и примитивизам никако.
Е далеко било, нигде Оље Ивањицки,Мије Алексића,Васе Пантелића,Љубе Тадића...као да читаш категорију Београђани а нема Драгана Николића,Воје Брајовића,Дуде Ивковића,Богдана Тирнанића,Прелета...Не обратих пажњу на Војводу Вука, можда ни он није тамо мада има неких ондашњих четника са територије града.
Нема ни Дуце Ненковића, а и шта ће ту, пар титула са Хајдуком, полуфинале Купа УЕФА са Радничким из Ниша, као да је то неки успех...
Крагујевцу престонице косоварска,засеоче бајчетински.
Е далеко било, нигде Оље Ивањицки,Мије Алексића,Васе Пантелића,Љубе Тадића...као да читаш категорију Београђани а нема Драгана Николића,Воје Брајовића,Дуде Ивковића,Богдана Тирнанића,Прелета...Не обратих пажњу на Војводу Вука, можда ни он није тамо мада има неких ондашњих четника са територије града.
Нема ни Дуце Ненковића, а и шта ће ту, пар титула са Хајдуком, полуфинале Купа УЕФА са Радничким из Ниша, као да је то неки успех...
Крагујевцу престонице косоварска,засеоче бајчетински.