Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Господине Самарџићу, замолио бих ако имате сазнања, да ми кажете ко урећује википедију односно рубрику Крагујевчани? То је тако скандалозно урађено, да ме је срамота и што сам погледао, од преко 200 имена која се налазе на списку,прескочена су можда она најбитнија. Оно што пише о вама, тек не бих коментарисао,могу да претпоставим чије је то масло али не могу да разумем ту њихову пакост и примитивизам никако.

Е далеко било, нигде Оље Ивањицки,Мије Алексића,Васе Пантелића,Љубе Тадића...као да читаш категорију Београђани а нема Драгана Николића,Воје Брајовића,Дуде Ивковића,Богдана Тирнанића,Прелета...Не обратих пажњу на Војводу Вука, можда ни он није тамо мада има неких ондашњих четника са територије града.

Нема ни Дуце Ненковића, а и шта ће ту, пар титула са Хајдуком, полуфинале Купа УЕФА са Радничким из Ниша, као да је то неки успех...

Крагујевцу престонице косоварска,засеоче бајчетински.
Одговори

Поздрав свима браћо, а посебно за господина Самарџића..имам једно питање.
Каква и да ли је постојала активност југословенске војске/четника за време Другог свјетског рата на подручју Кордуна и Баније, и ако јесте ко су били неки виђенији четници?
Одговори

(29-03-2018, 12:56 AM)Valjevac Пише:  Знате ли нешто више,тј верујем да знате , о ваљевским четницима,да ли има Стојковића међу њима,хвала

Знате ли нешто више,тј верујем да знате , о ваљевским четницима,да ли има Стојковића међу њима,хвала

Колико се сећам, официра с тим презименом нема, а ако је био редов, не знам имена редова, ретко се помињу.
Одговори

(29-03-2018, 11:50 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Господине Самарџићу, замолио бих ако имате сазнања, да ми кажете ко урећује википедију односно рубрику Крагујевчани? То је тако скандалозно урађено, да ме је срамота и што сам погледао, од преко 200 имена која се налазе на списку,прескочена су можда она најбитнија. Оно што пише о вама, тек не бих коментарисао,могу да претпоставим чије је то масло али не могу да разумем ту њихову пакост и примитивизам никако.

Е далеко било, нигде Оље Ивањицки,Мије Алексића,Васе Пантелића,Љубе Тадића...као да читаш категорију Београђани а нема Драгана Николића,Воје Брајовића,Дуде Ивковића,Богдана Тирнанића,Прелета...Не обратих пажњу на Војводу Вука, можда ни он није тамо мада има неких ондашњих четника са територије града.

Нема ни Дуце Ненковића, а и шта ће ту, пар титула са Хајдуком, полуфинале Купа УЕФА са Радничким из Ниша, као да је то неки успех...

Крагујевцу престонице косоварска,засеоче бајчетински.
Немам представу, дај линк да видимо.
Одговори

(29-03-2018, 04:19 PM)postic Пише:  Поздрав свима браћо, а посебно за господина Самарџића..имам једно питање.
Каква и да ли је постојала активност југословенске војске/четника за време Другог свјетског рата на подручју Кордуна и Баније, и ако јесте ко су били неки виђенији четници?
Поздрав!
Постојала је, има у књигама Дража 1-16, мислим да их сада имаш.
Одговори

Нису још стигле за дан, два су у Батајници, а код мене су око Васкрса, јер сам из Републике Српске па наручијем ваше књиге преко својих у Србији.Тако да једва чекам.
Одговори

Писали сте да је Дражина завршна ријеч трајала преко 6 сати и да није прекидан. На интернету сам нашао тај документ али ми се чини прекратак, могао је то рећи за 10-20 минута. Има ли негдје читав текст његове завршне ријечи?
Одговори

(29-03-2018, 06:56 PM)Милослав Самарџић Пише:  Немам представу, дај линк да видимо.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0...0%BD%D0%B8
Одговори

(29-03-2018, 11:58 PM)Романија Пише:  Писали сте да је Дражина завршна ријеч трајала преко 6 сати и да није прекидан. На интернету сам нашао тај документ али ми се чини прекратак, могао је то рећи за 10-20 минута. Има ли негдје читав текст његове завршне ријечи?
Има, у стенографским белешкама, свака реч, и свако време назначено, почетак, пауза, крај... То што си нашао је само део.
Одговори

(30-03-2018, 06:53 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(29-03-2018, 06:56 PM)Милослав Самарџић Пише:  Немам представу, дај линк да видимо.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0...0%BD%D0%B8
Хвала!
Они су у ствари покупили линкове ка нашим биографијама које већ постоје на Википедији. Неки модератори су мењали онај део ''Контроверзе'', али би комунисти увек враћали, што значи да њих има више на Википедији.
Одговори

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Милославе, добра је емисија. Само да напоменем да је редитељ "Немањића", Марко Маринковић, радио је и серију Мој рођак са села, рођен је 1964. године. Сава Мрмак познат по чувеним комунистичким драмама и серијама, међу којима је и Последњи чин, умро је 2002. године.
Одговори

ОК, хвала на исправци. Да ли је у екипи неко из старије генерације, као сценариста можда?
Одговори

Гордан Михић пише сценарио.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним