22-09-2013, 01:01 PM
И даље се без доказа наш врло Самарџић бави овом теоријом,Он који увек има ,,доказе,, ,,аргументе,, и упориште у ,,документима,,....
Весели ме ова тема.
Весели ме ова тема.
(22-09-2013, 01:57 PM)Добровољачка Команда Пише: нема потребе,споменик је споменик а и равногорци и добровољци су били део националне војске,ако ти сметају ти их обриши.Националне војске немачке?
(22-09-2013, 01:58 PM)Громовник Пише: Где си Војводо
(22-09-2013, 03:42 PM)Лепи Бора Пише:(22-09-2013, 01:57 PM)Добровољачка Команда Пише: нема потребе,споменик је споменик а и равногорци и добровољци су били део националне војске,ако ти сметају ти их обриши.Националне војске немачке?
Љотићевска свињурине што су покупиле где год су прошле, сву стоку, кајмак, сир и пшеницу - шта год им је требало?
Љотићевска гамад, што побише толико везаних људи по Србији?
Највеће увлаке и чмарови УДБ-и и ЦИА, Ми6, па већијех вагинаша није било од Срба. Код ког богатог газде су сада љоташи? Ко их сад чува да не добију по пич.и?
И то да се пореди са Дражом?
Сваки јуда добије по му.а. Тако доби и љота, дал је добио од Драже, или од Бога, није утврђето. У сваком случају, ко год га среди - СЛАВА МУ И ХВАЛА!
(22-09-2013, 07:18 PM)Добровољачка Команда Пише:(22-09-2013, 01:58 PM)Громовник Пише: Где си Војводо
Где си брале...још си активан ?
(22-09-2013, 01:57 PM)Добровољачка Команда Пише: и равногорци и добровољци су били део националне војске
(23-09-2013, 11:34 AM)Voja Пише: ...Знам ја то Војо и сам сам учесник тих догађаја (ових скоријих).
(23-09-2013, 12:09 PM)Лепи Бора Пише:(23-09-2013, 11:34 AM)Voja Пише: ...Знам ја то Војо и сам сам учесник тих догађаја (ових скоријих).
Проблем није био 1945. са љотићем, тад је хитлер пуко.
Проблем је био што су они заиста били привезак немачке и отерали у гроб, десетине хиљада поштених људи (махом Равногораца), да не причам какви су пљачкаши и кабадахије били!
Није проблем ни у мом "опраштању", ја сам им опростио одавно, ако је то битно... Као и комунистима који су се борили са нама 1990-2000. против сатаниста. Има Бога да их (и нам) Суди!
Проблем је у томе што је после 1945. дошло до зближавања Четника и љотана, а често на захтев демократа, баш да би тако ОБРУКАЛИ Дражу и ЈВУО! Па да би черчил-тито пресуда Дражи И ЈВУО, тако била цементирана.
Зато сва зближавања Драже и љоте после 1945. треба једноставно као неистину БАЦИТИ! А зближавања после 1945. су наравно ПОЖЕЉНА и ОДЛИЧНА за Српски Народ, али ако садрже Покајање љотана за сарадњу са немачким зулумћарима. Јер чему Србима не покајани издајници? Да се праве неки нови тадићи, вучићи, дачићи,... у будућности?
Зато, све потурице, понемице, латинице, енглезице, исл. не требају Србији никада!
Поздрав вам од мене Војо!