Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Љотићева погибија: саобраћајна несрећа или атентат?

И даље се без доказа наш врло Самарџић бави овом теоријом,Он који увек има ,,доказе,, ,,аргументе,, и упориште у ,,документима,,....

Весели ме ова тема.
Одговори

Ајде пошто си весео пребаци оне слике са теме ''Четнички споменици'' на Историју, отвори тему о љотићевским споменицима.
Одговори

нема потребе,споменик је споменик а и равногорци и добровољци су били део националне војске,ако ти сметају ти их обриши.
Одговори

Где си Војводо Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(22-09-2013, 01:57 PM)Добровољачка Команда Пише:  нема потребе,споменик је споменик а и равногорци и добровољци су били део националне војске,ако ти сметају ти их обриши.
Националне војске немачке?

Љотићевска свињурине што су покупиле где год су прошле, сву стоку, кајмак, сир и пшеницу - шта год им је требало?

Љотићевска гамад, што побише толико везаних људи по Србији?

Највеће увлаке и чмарови УДБ-и и ЦИА, Ми6, па већијех вагинаша није било од Срба. Код ког богатог газде су сада љоташи? Ко их сад чува да не добију по пич.и?

И то да се пореди са Дражом?

Сваки јуда добије по му.а. Тако доби и љота, дал је добио од Драже, или од Бога, није утврђето. У сваком случају, ко год га среди - СЛАВА МУ И ХВАЛА!
Одговори

(22-09-2013, 01:58 PM)Громовник Пише:  Где си Војводо Кез
Јел ово Војвода под још једним именом?Smile
Одговори

Не бих га провалио да није његових карактеристичних зареза у порукама,,, Кез

Одговори

Где си брале...још си активан ? Smile

(22-09-2013, 03:42 PM)Лепи Бора Пише:  
(22-09-2013, 01:57 PM)Добровољачка Команда Пише:  нема потребе,споменик је споменик а и равногорци и добровољци су били део националне војске,ако ти сметају ти их обриши.
Националне војске немачке?

Љотићевска свињурине што су покупиле где год су прошле, сву стоку, кајмак, сир и пшеницу - шта год им је требало?

Љотићевска гамад, што побише толико везаних људи по Србији?

Највеће увлаке и чмарови УДБ-и и ЦИА, Ми6, па већијех вагинаша није било од Срба. Код ког богатог газде су сада љоташи? Ко их сад чува да не добију по пич.и?

И то да се пореди са Дражом?

Сваки јуда добије по му.а. Тако доби и љота, дал је добио од Драже, или од Бога, није утврђето. У сваком случају, ко год га среди - СЛАВА МУ И ХВАЛА!

ово је дика и прилика Погледа и идеологије коју заступа Самарџић,овакво секташко писаније не видех ни код комуниста.
Весели равногорци SmileSmileSmile
Одговори

(22-09-2013, 07:18 PM)Добровољачка Команда Пише:  

Где си брале...још си активан ? Smile

Обавезно :sleepy:
(22-09-2013, 01:57 PM)Добровољачка Команда Пише:  и равногорци и добровољци су били део националне војске

Нешто не пише тако у оној групи Кез

Одговори

Boro,o moj dobri Boro,
ovako nisu pcovali ni ustase presvucene u komunjare 1944 kad su zarobljavali Cetnike il Ljoticevce i mnoge po kratkom postupku streljali.Izjave prezivelih:....majku vam cetnicku,banditi drazini,drazinovci ,gibanicari....al ti ga prekardasi.(u mnogim ,pogotovo stranim izvorima Ljoticevci se izjednacavaju sa Cetnicima) a pomenuti, presvucene ustase u "oslobodioce" vise od Cetnika su mrzeli "svoje"partizane i Ljoticevce,ispoljili su to u zadnjim ratovima.
A mladi ratnici,deca/unuci partizana,cetnika,ljoticevaca su se zajedno borili protiv psiho-pato ustasa i mudzahedina/"turaka"-ovde na forumu je nekoliko ucesnika zadnjih ratova koji mogu ovo da potvrde.

Ajd,ziv mi bio,manje mrznje,vise ljubavi -po hriscanski -.
Одговори

(23-09-2013, 11:34 AM)Voja Пише:  ...
Знам ја то Војо и сам сам учесник тих догађаја (ових скоријих).

Проблем није био 1945. са љотићем, тад је хитлер пуко.

Проблем је био што су они заиста били привезак немачке и отерали у гроб, десетине хиљада поштених људи (махом Равногораца), да не причам какви су пљачкаши и кабадахије били!

Није проблем ни у мом "опраштању", ја сам им опростио одавно, ако је то битно... Као и комунистима који су се борили са нама 1990-2000. против сатаниста. Има Бога да их (и нам) Суди!

Проблем је у томе што је после 1945. дошло до зближавања Четника и љотана, а често на захтев демократа, баш да би тако ОБРУКАЛИ Дражу и ЈВУО! Па да би черчил-тито пресуда Дражи И ЈВУО, тако била цементирана.

Зато сва зближавања Драже и љоте после 1945. треба једноставно као неистину БАЦИТИ! А зближавања после 1945. су наравно ПОЖЕЉНА и ОДЛИЧНА за Српски Народ, али ако садрже Покајање љотана за сарадњу са немачким зулумћарима. Јер чему Србима не покајани издајници? Да се праве неки нови тадићи, вучићи, дачићи,... у будућности?

Зато, све потурице, понемице, латинице, енглезице, исл. не требају Србији никада!

Поздрав вам од мене Војо!
Одговори

(23-09-2013, 12:09 PM)Лепи Бора Пише:  
(23-09-2013, 11:34 AM)Voja Пише:  ...
Знам ја то Војо и сам сам учесник тих догађаја (ових скоријих).

Проблем није био 1945. са љотићем, тад је хитлер пуко.

Проблем је био што су они заиста били привезак немачке и отерали у гроб, десетине хиљада поштених људи (махом Равногораца), да не причам какви су пљачкаши и кабадахије били!

Није проблем ни у мом "опраштању", ја сам им опростио одавно, ако је то битно... Као и комунистима који су се борили са нама 1990-2000. против сатаниста. Има Бога да их (и нам) Суди!

Проблем је у томе што је после 1945. дошло до зближавања Четника и љотана, а често на захтев демократа, баш да би тако ОБРУКАЛИ Дражу и ЈВУО! Па да би черчил-тито пресуда Дражи И ЈВУО, тако била цементирана.

Зато сва зближавања Драже и љоте после 1945. треба једноставно као неистину БАЦИТИ! А зближавања после 1945. су наравно ПОЖЕЉНА и ОДЛИЧНА за Српски Народ, али ако садрже Покајање љотана за сарадњу са немачким зулумћарима. Јер чему Србима не покајани издајници? Да се праве неки нови тадићи, вучићи, дачићи,... у будућности?

Зато, све потурице, понемице, латинице, енглезице, исл. не требају Србији никада!

Поздрав вам од мене Војо!

Мислим да ти не знаш о чему причаш и да је то уствари твој највећи проблем.
Ја сам рад да о томе и дискутујемо...
Српски Добровољачки Корпус није био привезак Немачке,да јесте настао би 6.априла а не 15.септембра,настанак корпуса везан је за гушење комунистичког устанка који је водио овај народ у пропаст а којем су се нажалост придружили и равногорци са САВЕЗНИЦИ Тита.

Српски Добровољачки Корпус никада није хтео сукоб за равногорством иако је имао све разлоге да се сукоби са њима због горе наведене САРАДЊЕ са највећим олошем који је Србијом ходио.
Уместо тога,командант СДК бива ухапшен јер је дојавио равногорском Штабу за Немачку операцију против њих.

У току 1942,равногорци су извели доста терористичких акција против Добровољаца,предњачио је алкохоличар Крста Кљајић који је заслужено и скончао од руке Добровољачке.

Ђенерал Милан Недић је позивао равногорце да се дозову памети,Димитрије Љотић је још 1941 казао како ће завршити равногорци,као бачена крпа Лондона и Вашингтона,зар је било другачије?

Данас када је све то прошло,и даље симпатизери равногорства у Србији нападају и пљују по имену и делима Недића,Љотића и Добровољаца,а свако је од њих желео Српству најбоље у том страдалном времену.
Одговори

(23-09-2013, 01:37 PM)Добровољачка Команда Пише:  ...
То је твоје мишљење и ок.
Ја бих ти ипак препоручио да прочиташ историју још једанпут, или боље да поразмислиш о причама људи тог доба. Јер много се паукових мрежа развукло по Србији, треба то очистити.
Све најбоље!
Одговори

Да ли мислите да су Недића и Дрљевића убили комунисти како они не би сведочили о сарадњи комуниста и нациста до 22.06.1941?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним