Поруке: 4,406
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
652
Зашто се тако слабо показао у Другом светском рату? Дража га је баш оцрнио у оној депеши Ђујићу.
Поруке: 17,020
Теме: 632
Углед:
1,881
Показао се добро тамо где се добро показао и пре рата - он је био обавештајац у Главном ђенералштабу и официр Организационог одсека Главног ђенералштаба. Сем тога изузетан говорник. Сматран је одличним официриом, зато је и доспео ту, а онда као добровољац одлази у Четничку команду. И ту су примани само најбољи.
Занимљива супротност, мислим да сам је прецизно описао.
Поруке: 563
Теме: 1
Углед:
98
Прави официр, само не знам колико је био добар говорник и мобилизатор маса. Вучковић помиње како није имао добар наступ када је говорио на скуповима по селима на почетку организације покрета.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Поруке: 563
Теме: 1
Углед:
98
Јесам

Проверићу ипак.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Милославе, ако није тајна, реци нам јавно, овде на форуму, да ли ти је нека политичка опција, од ових које ће учествовати на изборима, понудила да будеш на њиховој листи за посланике?
Питање сам поставио Милославу Самарџићу, како и гласи тема, те од њега очекујем и одговор.
Осим горњег, имам и питање да ли ће уопште излазити на изборе или учествовати у изборној кампањи?
Поруке: 322
Теме: 5
Придружен: Aug 2013
![[Слика: image.jpg]](http://s8.postimg.org/xz0pr9579/image.jpg)
Да ли можете да поставите ову слику веће резолуције?
Хвала на одговору, Милославе. Да ли ћеш ускоро гостовати негде у расејању и одржати промоцију својих књига?