Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 2.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Где дође Четништво и како даље?

ЈокВојвода од ДБ-а:
[Слика: samo-kod-brace.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(23-01-2014, 04:22 PM)Мањача Пише:  ЈокВојвода од ДБ-а:
...

За кило бурека и литар ракије?
А какав бурек, мислим са сиром, оли месом?
Није свеједно...

Дал су Двери овако јефтине у излуђивању Срба?
Знам да нису, фини су они...

Ја сам друго.
За четврт са месом и два-три чокања ракије (али да вата..), има да лајем о Дверима, колико оћеш!

Ево им големе сметње у плановима да дигну Србију из праха и пепела милошевићевих злочина. Да несхваћени визионар ђинђић који је толико учињео за њи и васцело Српство, васкрсне (без Крста...) и настави дичним стопама благослова екуменског, под којим се продају књиге.

Неки се сете да су срби, а само ради бурека и ракије.
Рано се сетили...

После помоћи у окупацији Србије, после ЋУТАЊА када су Срби слати у хаг, а НАТО, усташе и шиптари ослобађани, када је војска уништавана, када је државна имовина поклањана, када је Црква демократским гласањем брукана, када су кандићке, оливере, педери, засели на ТВ-у, а све остало протерано, ...

после свега,

сетили се Српства?

Креза

Не треба бурек и ракија, радим за ЏАБЕ!
Одговори

Око Двери смо већ дискутовали, а своје тврдње, као ни сада, ниси поткријепио ниједним озбиљним аргументом...

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-marij...nja?page=2

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Цитат:Војвода од ДБ-а:

Kаквог црног ДБ-а он је војвода од дилкарнице или боље речено клинике Лазе Лазаревић

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Rolleyes Шта рећи ?

-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

http://frontal.rs/2017/08/05/%e2%80%8bma...a-od-baje/
Одговори

Baja je alkoholicar, kockar izgubio razum totalno..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: image.jpg]
Одговори

(17-01-2014, 01:12 PM)Лепи Бора Пише:  И немој да СЕРЕ, а како је овде комунизам још на власти!

Није (врло видно и ПРЕВИДНО)! Где је заједничка имовина, социјална уравниловка, итд, итд, итд, ... ?

Овде је ДЕМОКРАТИЈА на власти, од победе антикомуниста 2000.

Скојевац

КОМУНО-САТАНИЗАМ

и

ДЕМОНО-КРАТИЈА

јесу два пута ка

И С Т О М

бездану!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(24-01-2014, 08:12 PM)Србин Пише:  
Цитат:Војвода од ДБ-а:

Kаквог црног ДБ-а он је војвода од дилкарнице или боље речено клинике Лазе Лазаревић

"Србине", Шешељ да је "војвода од диларнице" никада Хашки трибунал се не би ни повео истрагу против њега за " подстрекивање на ратне злочине" а камоли да буде у притвору 11 ГОДИНА ! и на крају правоснажно осуђен без доказа иили са лажним сведоцима да Инквизиција у Хагу не би морала да плати одштету ( притвори и ослобађајућа првостепена пресуда ).
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним