Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 2.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Где дође Четништво и како даље?

ЈокВојвода од ДБ-а:
[Слика: samo-kod-brace.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(23-01-2014, 04:22 PM)Мањача Пише:  ЈокВојвода од ДБ-а:
...

За кило бурека и литар ракије?
А какав бурек, мислим са сиром, оли месом?
Није свеједно...

Дал су Двери овако јефтине у излуђивању Срба?
Знам да нису, фини су они...

Ја сам друго.
За четврт са месом и два-три чокања ракије (али да вата..), има да лајем о Дверима, колико оћеш!

Ево им големе сметње у плановима да дигну Србију из праха и пепела милошевићевих злочина. Да несхваћени визионар ђинђић који је толико учињео за њи и васцело Српство, васкрсне (без Крста...) и настави дичним стопама благослова екуменског, под којим се продају књиге.

Неки се сете да су срби, а само ради бурека и ракије.
Рано се сетили...

После помоћи у окупацији Србије, после ЋУТАЊА када су Срби слати у хаг, а НАТО, усташе и шиптари ослобађани, када је војска уништавана, када је државна имовина поклањана, када је Црква демократским гласањем брукана, када су кандићке, оливере, педери, засели на ТВ-у, а све остало протерано, ...

после свега,

сетили се Српства?

Креза

Не треба бурек и ракија, радим за ЏАБЕ!
Одговори

Око Двери смо већ дискутовали, а своје тврдње, као ни сада, ниси поткријепио ниједним озбиљним аргументом...

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-marij...nja?page=2

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Цитат:Војвода од ДБ-а:

Kаквог црног ДБ-а он је војвода од дилкарнице или боље речено клинике Лазе Лазаревић

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Rolleyes Шта рећи ?

-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

http://frontal.rs/2017/08/05/%e2%80%8bma...a-od-baje/
Одговори

Baja je alkoholicar, kockar izgubio razum totalno..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: image.jpg]
Одговори

(17-01-2014, 01:12 PM)Лепи Бора Пише:  И немој да СЕРЕ, а како је овде комунизам још на власти!

Није (врло видно и ПРЕВИДНО)! Где је заједничка имовина, социјална уравниловка, итд, итд, итд, ... ?

Овде је ДЕМОКРАТИЈА на власти, од победе антикомуниста 2000.

Скојевац

КОМУНО-САТАНИЗАМ

и

ДЕМОНО-КРАТИЈА

јесу два пута ка

И С Т О М

бездану!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(24-01-2014, 08:12 PM)Србин Пише:  
Цитат:Војвода од ДБ-а:

Kаквог црног ДБ-а он је војвода од дилкарнице или боље речено клинике Лазе Лазаревић

"Србине", Шешељ да је "војвода од диларнице" никада Хашки трибунал се не би ни повео истрагу против њега за " подстрекивање на ратне злочине" а камоли да буде у притвору 11 ГОДИНА ! и на крају правоснажно осуђен без доказа иили са лажним сведоцима да Инквизиција у Хагу не би морала да плати одштету ( притвори и ослобађајућа првостепена пресуда ).
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

http://www.sedmica.me/danasnje-cetnike-n...dba-video/

Цитат:
"Када је Удба почела да прави вишепартијски систем, формирала је лажне четничке странке! Сјећате се Шешељевих и Вукових четника с почетка 90-тих година, без зуба, пијаних, прљавих, као да их је Вељко Булајић позвао на кастинг за његове филмове. И данас по Србији има таквих четника, и за 50 или 100 евра, можете их наговорити на шта хоћете, па и да пођу у Црну Гору да изврше „државни удар“....

Тако данас имамо парадоксалну ситуацију, поготову у Црној Гори, да су дјеца четника из Другог свјетског рата – анационална и атеисти, а дјеца партизана – окренута Богу и српству, четничким пјесмама и симболима...

Вељко Булајић је сигурно задовољан, јер се сваког 11. маја његов филм игра уживо."

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним