Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Овај филм морате видети!

Људи, браћо, ово је бриљантно! Много јак утисак! Smile
Одговори

[Слика: 11169553_811169812265188_8534696987128727679_o.jpg]
Из вечерашњег филма, ђенерал Дража и пуковник Мирко Лалатовић.
Одговори

А Милослав, гази, гази
комуњаре на њиховој (ртс-овској) стази!

Рекло би се да је ово најава рехабилитације.Црвеној банди се изашло у сусрет једино у погледу канала.Голема би била брука да је на 1. емитовано.

Питања за сву браћу:

1. Одале Хедер извуче оно да ће САД признати Чичу, ако он узме Бању Луку ?

2. Ко је Халид ал Шеик ?

3. Зашто у одјавној шпици није уписано да чика Мића изводи оне песме ? А много је моћно грувало: Песма ори од Ужица !

Питање за потомке црвених:

Бог вас клео погани изроди, зар ће и после овог филма остат турска вјера међу вама ?

Све честитке брату Милославу и Александру!
Одговори

Одлично урађен документарац. Све похвале Раши Драшковићу и екипи.
Ефектно преноси најважније чињенице. Свиђа ми се концепт, филм је динамичан, порука је уверљива и јасна онима који нису довољно упознати са материјом.
Једино баш лоше место у целој причи је Павловић. Чак и мучени Крипс има некакву поруку, има неки смисао, а овај се налупетао. Човек је потпуно беспотребан.

Милославе, одмах се види ваш допринос који је изузетан.
Све честитке!

Све честитке и Хедер Вилијамс и Кирк Форду који такође доминирају уверљивим излагањем.
Одговори

(28-04-2015, 11:00 PM)Љубо Рогља Пише:  Питања за сву браћу:

1. Одале Хедер извуче оно да ће САД признати Чичу, ако он узме Бању Луку ?

Tо је био пројекат Донована и Мекдауела. Идеја да се Рузвелтова администрација наведе да поврати "поверење" у Михаиловића, предајом немачких снага у региону Михаиловићу комунисти би изгубили изговор да их прогоне под маском протеривања Немаца. Добило би се на времену за повољније политичко решење будућности земље. О томе има документације и у британском националном архиву, одакле је примарно извлачила податке.
Одговори

Одличан филм.
Одговори

(28-04-2015, 09:38 PM)Felix Пише:  После 26. година од пада Берлинског зида дочекасмо најзад да одгледамо нешто нормално на РТС.
Одличан филм, Милославе и ваш наступ је одличан. Све честитке. Претпостављам да има још материјала за ону првобитно најављивану верзију документарца и да ће се и то радити?
Хвала!
Има материјала за много документараца, даће Бог да их урадимо.
Одговори

(28-04-2015, 09:53 PM)Романија Пише:  Честитам Милославе!
Моје запажање:
Српски интервјуи су одлични, а страним замјерам то што су много времена потрошли на неке њихове баљезгарије које нису значајне да би стале у сат и по (емисије, драме, па режисери драма па ово па оно, и сл.). Требало је више посветити пажњу дешавањима код нас (Босанска голгота, Битка за Србију, лагање око Калабића итд.). То је могло стати у сат и по.
Ал све у свему - мало је рећи невјероватно. Мислим да је велики успјех што сте наглашавали да је то ЈВ, а не да су била два политичка покрета.
Милославе, на Дневнику у пола 8 су рекли да ће 14. маја бити изречена пресуда о рехабилитацији. Има ли наде? Smile
Филм треба да се прикаже у иностранству, зато не би било добро да има много локалних детаља.
Надам се решењу о рехабилитацији.
Одговори

(28-04-2015, 09:59 PM)Ковач Пише:  Документарац је одличан!Честитам од срца Господину Самарџићу!Занима ме колико траје оригиналан филм о Дражи,који су Американци снимили 1944 године?Видео сам неке делове тог филма у овом Документарцу и морам да кажем да сам одушевљен како садржајем филма тако и квалитетом слике .
Хвала!
Имам скоро пола сата, а Дража се види на око три минута. Тражи се још.
Одговори

(28-04-2015, 10:02 PM)Vlad Alekš Пише:  Милославе, зашто нисте нагласили да се и Ви појављујете у овом документарцу? И зашто нисте рекли да је филм режирао Небојша Пајкић? Smile
Филм је феноменалан. Још само да 14. маја рехабилитујемо Чичу. Ја предлажем да се ми сви са Погледа нацртамо испред Палате правде у Београду тог дана. Smile
Smile
Одговори

(28-04-2015, 10:12 PM)Владимир.М Пише:  Одлично!
Још кад би кренуо да се приказује документарац "Краљевина Југославија у ДСР" где би нам био крај...
Надамо се да ће приказати.
Одговори

(28-04-2015, 10:17 PM)Вукашин Петковић Пише:  Свака част господину Драшковићу, осветлао је образ свом деди. Smile
И оцу. Smile
Одговори

И на сајту РТС-а видим само позитивне коментаре:
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/RT...kazna.html
Одговори

(29-04-2015, 12:50 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(28-04-2015, 09:38 PM)Felix Пише:  После 26. година од пада Берлинског зида дочекасмо најзад да одгледамо нешто нормално на РТС.
Одличан филм, Милославе и ваш наступ је одличан. Све честитке. Претпостављам да има још материјала за ону првобитно најављивану верзију документарца и да ће се и то радити?
Хвала!
Има материјала за много документараца, даће Бог да их урадимо.

Мислио сам на Зечевићев "Суђење столећа" а у Драшковићевој продукцији. Јел ће бити и то?

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним