28-04-2015, 10:23 PM
Људи, браћо, ово је бриљантно! Много јак утисак!

(28-04-2015, 11:00 PM)Љубо Рогља Пише: Питања за сву браћу:
1. Одале Хедер извуче оно да ће САД признати Чичу, ако он узме Бању Луку ?
(28-04-2015, 09:38 PM)Felix Пише: После 26. година од пада Берлинског зида дочекасмо најзад да одгледамо нешто нормално на РТС.Хвала!
Одличан филм, Милославе и ваш наступ је одличан. Све честитке. Претпостављам да има још материјала за ону првобитно најављивану верзију документарца и да ће се и то радити?
(28-04-2015, 09:53 PM)Романија Пише: Честитам Милославе!Филм треба да се прикаже у иностранству, зато не би било добро да има много локалних детаља.
Моје запажање:
Српски интервјуи су одлични, а страним замјерам то што су много времена потрошли на неке њихове баљезгарије које нису значајне да би стале у сат и по (емисије, драме, па режисери драма па ово па оно, и сл.). Требало је више посветити пажњу дешавањима код нас (Босанска голгота, Битка за Србију, лагање око Калабића итд.). То је могло стати у сат и по.
Ал све у свему - мало је рећи невјероватно. Мислим да је велики успјех што сте наглашавали да је то ЈВ, а не да су била два политичка покрета.
Милославе, на Дневнику у пола 8 су рекли да ће 14. маја бити изречена пресуда о рехабилитацији. Има ли наде?
(28-04-2015, 09:59 PM)Ковач Пише: Документарац је одличан!Честитам од срца Господину Самарџићу!Занима ме колико траје оригиналан филм о Дражи,који су Американци снимили 1944 године?Видео сам неке делове тог филма у овом Документарцу и морам да кажем да сам одушевљен како садржајем филма тако и квалитетом слике .Хвала!
(28-04-2015, 10:02 PM)Vlad Alekš Пише: Милославе, зашто нисте нагласили да се и Ви појављујете у овом документарцу? И зашто нисте рекли да је филм режирао Небојша Пајкић?
Филм је феноменалан. Још само да 14. маја рехабилитујемо Чичу. Ја предлажем да се ми сви са Погледа нацртамо испред Палате правде у Београду тог дана.
(29-04-2015, 12:50 AM)Милослав Самарџић Пише:(28-04-2015, 09:38 PM)Felix Пише: После 26. година од пада Берлинског зида дочекасмо најзад да одгледамо нешто нормално на РТС.Хвала!
Одличан филм, Милославе и ваш наступ је одличан. Све честитке. Претпостављам да има још материјала за ону првобитно најављивану верзију документарца и да ће се и то радити?
Има материјала за много документараца, даће Бог да их урадимо.