Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Овај филм морате видети!

Jel se zna kad će biti repriza dokumentarca Heroj i kazna?Hvala
Одговори

Не још, јавићу овде кад сазнам.
Одговори

(29-04-2015, 05:19 PM)Златко Пише:  Пропустих нажалост и премијеру и репризу.. на јутјубу нема још увек ал зато се појавило на купујемпродајем сајту за 400 динара ЦД. Ваљда ће репризирати неко опет...

ja ne nadjoh nigde da se prodaje cd,ali na you tube samo mutni snimci sa tv-a. Љутко
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=BLMoWz4YvZQ
samo ovo sam našao,a to je isto snimak sa rts2 i isto loše i zvuk i slika

i ovde,sve se vrti jedan isti snimak,dali je moguće da niko ovo nije lepo snimio???Izem ti Srbiju....

http://www.srbijadanas.net/general-mihai...015-video/
Одговори

(07-05-2015, 08:28 PM)Honda Civic Пише:  https://www.youtube.com/watch?v=BLMoWz4YvZQ
samo ovo sam našao,a to je isto snimak sa rts2 i isto loše i zvuk i slika

i ovde,sve se vrti jedan isti snimak,dali je moguće da niko ovo nije lepo snimio???Izem ti Srbiju....

http://www.srbijadanas.net/general-mihai...015-video/

Имаш објашњење на претходној страници теме. А што се тиче снимања, немогуће је и било да неко сними у бољем формату ако се видео "хвата" са онлајн канала па компресује за постављање на јутјуб. Ко хоће да гледа не фали ништа ни том снимку. Тај што је ваљао на нету за 400 дин је такође имао исти снимак.

Оригинал снимак ћемо добити када се, надамо се, појави двд у продаји.

[Слика: t1538.gif]
Одговори

Pa jel može to da se nadje još,jer ja ne mogu da nadjem tog što je prodavao,jel ste videli taj snimak sto je prodavao?I jel ima neko da je uopšte kupio to na tom sjtu jer ja se ubih od traženja i nema ništa?

našao sam extra snimak na netu ,ali mora da čekam 7 dana na proveru naloga,2.44 gb 5.1 audio mp4 720 HD...ko će sad da čeka 7 dana?uffff
Одговори

(06-05-2015, 05:12 PM)Милослав Самарџић Пише:  Продуцент филма чита наш форум, у ствари и члан је форума.
Замолио ме је да пренесем да све што сте окачили скинете и да не качите више.
Исто тако, ако неко може да јави оном што продаје за 400 дин да то не чини више.
Продуцент ће ускоро ангажовати адвоката, а очигледно је да је што кажу чист случај по том питању, па је боље да послушате овај савет.
Напомињем да овде није ситуација као са серијом ''Равна Гора'', где је држава унапред дала милион евра. Овде су у питању две приватне фирме - 44 блу и Синемомон - које нису добиле никакве донације а имале су велике трошкове и тек треба да их покрију.
Одговори

pa gde je taj sto prodaje za 400 dinara,to je onda neki lažov kad niko nije video taj cd?znači sve muljatori majko moja...
Одговори

Ракија
Једва чекам тај 720 HD, не види се добро на овим копијама да ли је Самарџићево одело сиво или крем Баја

[Слика: t1538.gif]
Одговори

Филм је одличан. Све честитке и похвале! Самарџићу, појавио си се на РТС, није то мала ствар Smile

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

(07-05-2015, 09:40 PM)Павле Пише:  
(06-05-2015, 05:12 PM)Милослав Самарџић Пише:  Продуцент филма чита наш форум, у ствари и члан је форума.
Замолио ме је да пренесем да све што сте окачили скинете и да не качите више.
Исто тако, ако неко може да јави оном што продаје за 400 дин да то не чини више.
Продуцент ће ускоро ангажовати адвоката, а очигледно је да је што кажу чист случај по том питању, па је боље да послушате овај савет.
Напомињем да овде није ситуација као са серијом ''Равна Гора'', где је држава унапред дала милион евра. Овде су у питању две приватне фирме - 44 блу и Синемомон - које нису добиле никакве донације а имале су велике трошкове и тек треба да их покрију.

Аутор врло лако може да реши овај проблем. Једноставно пошаље поруку компанији јутуб и људи скидају видео у року од 15мин.
Одговори

pa istina tudji trud,da naplaćuju preko jutjuba,koliko ja znam okace snimak i onda zaradjuju od gledanosti,a autore ko šiša,pa nije pošteno,ali mi nije ni jasno da ne može da se reprizira u neko normalno vreme da normalan radni svet moze da pogleda....mislim stvarno razočarajuće.
Одговори

(08-05-2015, 11:37 AM)Громовник Пише:  Филм је одличан. Све честитке и похвале! Самарџићу, појавио си се на РТС, није то мала ствар Smile
Smile
Одговори

(08-05-2015, 02:41 PM)Honda Civic Пише:  pa istina tudji trud,da naplaćuju preko jutjuba,koliko ja znam okace snimak i onda zaradjuju od gledanosti,a autore ko šiša,pa nije pošteno,ali mi nije ni jasno da ne može da se reprizira u neko normalno vreme da normalan radni svet moze da pogleda....mislim stvarno razočarajuće.
Биће ускоро на РТС 1.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему:
Све форуме означи прочитаним